Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2450 / 3601
(#) kérdező válasza Gafly hozzászólására (») Jún 21, 2015 /

Egyébként egy ilyen rovarevő növény mennyi idő alatt emészt meg egy legyet?
(Olyan virág kellene, ami főz, most, takarít, ablakot pucol, meszel, és forraszt is.)
A hozzászólás módosítva: Jún 21, 2015
(#) pjg válasza kérdező hozzászólására (») Jún 21, 2015 /

Nem tudom, hogy Ő megteszi e, de van benne lehetőség. Bővebben: Link
(#) SzervízMacska válasza andras99 hozzászólására (») Jún 22, 2015 /

Sziasztok! Köszönöm Neked is és pjg- nek is a tippet. Tegnap kicsit elgurult a gyógyszerem ettől a projekttől, így áttértem más területre (főzés). A videót azért még megnéztem, és bizakodom, hogy menni fog vele. Én egész más helyen kerestem, ahol szintén maszkolás van, de az inkább a teljes képre vonatkozott. Most még azzal küzdök, hogy helyet szabadítsak fel a holnapi nyersanyagnak, mivel szabadságból behívtak dolgozni. Két éve még azt hittem, sokáig elég lesz a 2TB, de tévedtem. Remélem, még ma jut időm erre az arctakargatósdira is...
(#) elektroncso válasza kérdező hozzászólására (») Jún 22, 2015 /

...és megöntözi saját magát is...
(#) Gafly válasza kérdező hozzászólására (») Jún 22, 2015 / 1

Az igazat megvallva nem szoktam etetni. Azt eszik amit fog magának. De most hogy mondod, mindjárt kap egy karika tóalmási tüzes kolbászt vacsorára
Délkeleti ablakban van, forralt vizet kap inni.
Inni nagyon szeret, mert mocsári növény
(#) Norberto válasza Gafly hozzászólására (») Jún 22, 2015 /

Az amúgy jófajta kolbász, én nagyon szeretem! Rendesen csípős, nem spórolnak vele.
(#) 20sz Jófiú válasza Norberto hozzászólására (») Jún 23, 2015 /

Jani majonézes zsemléjét még nem próbáltam ki de tervben van. Viszont ezt a tóalmási kolbászt meg fogom kóstolni. Esetleg kombinálnom kellene a kettőt? Majonézes zsemle tóalmási tüzes kolbásszal.
A hozzászólás módosítva: Jún 23, 2015
(#) SzervízMacska válasza andras99 hozzászólására (») Jún 23, 2015 /

Nem volt egyszerű, de néhány óra alatt megcsináltam. Az oktató videó csalóka, mert ott a kamerára merőlegesen sétál a figura, egyenletes sebességgel. Én meg ugye párhuzamosan haladtam a kitakarandó fejekkel, ráadásul változó tempóval. Ezt azért nem tudta lekezelni a mesterséges intelligencia. Gyakorlatilag néhány kockánként kézzel kellett állítani a maszk helyzetét, méretét és az alakját is a kép szélére érve. De inkább megmutatom, az egész nincs egy perc... Bővebben: Link
Még egyszer köszönöm mindenkinek aki segített, vagy hozzászólt!
(#) pjg válasza SzervízMacska hozzászólására (») Jún 23, 2015 /

Jó lett! Nagyobb füstre számítottam.
(#) zolika60 válasza pjg hozzászólására (») Jún 23, 2015 /

Miért? Így is nagyobb a füstje mint a lángja. Szerencsére.
(#) pjg válasza Gafly hozzászólására (») Jún 23, 2015 /

(#) SzervízMacska válasza pjg hozzászólására (») Jún 23, 2015 /

Gyanítom, hogy a sok újratömörítés folyamán fogyott el a füst. Ilyen akadozós is fokozatosan lett...
(#) botesz válasza pjg hozzászólására (») Jún 23, 2015 /

Egész dizájnos!
(#) pjg válasza SzervízMacska hozzászólására (») Jún 23, 2015 /

(#) SzervízMacska válasza pjg hozzászólására (») Jún 23, 2015 /

Ez még csak mese. Az én videómon mindenki formaruhában, melós göncben van. Magában egy szoftver ebből semmit sem hámoz ki...
(#) pjg válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jún 23, 2015 /

A cicóé?
(#) elektroncso hozzászólása Jún 23, 2015 /

Sziasztok.
Van valakinek tapasztalata a Moovie.cc-vel? Szeretnék egy két filmet megnézni (Vaslady, Holnapolisz). Nem tudom, hogy is megy ez, nem ismerem az oldalt, de itt megtaláltam mind a kettőt. Valaki tudna benne segíteni?
Előre is köszönöm.
(#) Gafly válasza pjg hozzászólására (») Jún 23, 2015 /

Kancsókánk is volt. Tök jól érezte magát, csak kancsói nem voltak egy idő után. Lehet nem vagyunk eléggé hangyásak
(#) Norberto hozzászólása Jún 23, 2015 /

Sziasztok!

Arról érdeklődnék, van-e valamelyik nagylelkű kollégának olyan garázsa, amelyben akna is található és kölcsönbe vehetném kisebb munkálatok elvégzéséhez? Mint pl. olajcsere és ilyesmikre kell gondolni.

Cserében elektronikai cuccokat (SMD), vagy szomjoltó nedűket tudnék felajánlatni, megállapodás szerint.

Nekem sajnos nincs jelenleg semmi lehetőségem rokoni, közeli baráti körben, pedig már szomjazik az olajra a kocsim.

Előre is köszönöm!
(#) Ricsi89 válasza Norberto hozzászólására (») Jún 23, 2015 /

Olajcseréhez akna? Ne vicceljünk már. Én megkuplungoztam az autót egy betonplaccon.
Azért hasznos tud lenni egy akna, vagy emelő, picit könnyebb úgy dolgozni.
(#) Norberto válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jún 23, 2015 /

Tudom, hogy minden megoldható low cost módszerekkel, de én azért szeretném megadni a módját, ha lenne rá lehetőség, én más világ vagyok.
(#) Ricsi89 válasza Norberto hozzászólására (») Jún 23, 2015 /

Csak viccnek szántam a dolgot. Én is jobban haladtam volna, ha lett volna egy akna, de nincs és meg kellett oldani. Nem állíthatok be valahová, hogy hadd szedjem le a váltót, majd ha lesz hozzá kuplung, akkor meg jövök és összerakom. Így is 1 hetet állt az udvaron így az autó mire megjött hozzá az anyag.
(#) sastas01 válasza elektroncso hozzászólására (») Jún 23, 2015 /

Ezeken az oldalakon a millió reklám "megöl", ha pedig reklámblokkolód van, letiltja a tartalmat. Szóval én nem javaslom. Egyébként kb úgy, hogy kiválasztod, a filmet aztán egy forrást, majd a kb 60 millió reklám közöl ami ugrál, villog, stb. kiválasztod azt a kb 3mm es csíkot ami a megfelelő link. Ezután kapsz, egy bitráta és értelmes felbontástól mentes filmet, amit ugyan úgy letöltesz, mintha fájlmegosztóról "szedted" volna, csak a temp mappába költözik.
Szóval én ismét nem javaslom. Érdemes megvárni amikor kijön DVDn(kb 2-3 hónap), és egy tetszőleges fájlmegosztóról letölteni. Sokkal kényelmesebb és szebb a képminőség, hangminőség, tehát élvezhetőbb a film. Na persze, tényleg kb 5 percel több "vacakolás" van vele...
(#) zolika60 válasza Norberto hozzászólására (») Jún 23, 2015 /

Merre vagy?
(#) elektroncso válasza sastas01 hozzászólására (») Jún 23, 2015 /

Hát reklám az van nyakig. Már eljutottam a filmig, de valamilyen bővítményt hiányol. Mindegy. Anyumnak akartam volna a Vasladyt. Múltkor adták a tévében, de nagyon későn. Szeretné megnézni.
Én elvagyok a másik nélkül, múltkor amikor Pécsen voltam a többiekkel beültünk rá a moziba. Muszáj volt beülni, mert máskülönben 2 órát kellett volna ülnöm a plázában a padon. Hogy ki találta ki a plázát nem tudom, senki nem akarta. Nem szeretek vásárolni, meg a mozit sem szeretem. De legalább volt könyvüzlet. Nekem nem tetszenek ezek az új filmek, amit eddig iskolai akció keretén belül láttam filmet mind rossz volt (amerikai filmek). A régi magyar filmeket szeretem (Kisváros, Ötvös Csöpi stb.). Mindegy, beültünk rá. Azzal mentem be, hogy alszok egyet rajta, de nem sikerült. Egynél több alkalommal is nézhető film. A végén nem bántuk meg, hogy megnéztük. Még én is elégedett voltam, bár pár helyen technikailag tele volt túlkapásokkal, hülyeségekkel. Összességében nem volt rossz.
U.i.: Viszont a film elejében van egy olyan szép nixie csöves óra...
(#) Ricsi89 válasza elektroncso hozzászólására (») Jún 23, 2015 /

Én a filmezz.eu oldalon szoktam, de kötelező az adblock plusz bővítmény a reklámok száműzése céljából.
(#) pjg hozzászólása Jún 23, 2015 /

(#) sastas01 válasza elektroncso hozzászólására (») Jún 23, 2015 /

Én az ncore támogatásával filmezek... Kényelmes, szinte reklámmentes, vírusmentes.
(#) pjg válasza sastas01 hozzászólására (») Jún 23, 2015 /

Az a legtisztább, csak a film amit keres még nincs fent. (Holnapolisz) A Vaslady fent van.
(#) zolika60 válasza pjg hozzászólására (») Jún 23, 2015 /

Úgy látom nem volt a műhelyben pumpa.
Következő: »»   2450 / 3601
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem