Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Egyébként egy ilyen rovarevő növény mennyi idő alatt emészt meg egy legyet?
(Olyan virág kellene, ami főz, most, takarít, ablakot pucol, meszel, és forraszt is.) A hozzászólás módosítva: Jún 21, 2015
Nem tudom, hogy Ő megteszi e, de van benne lehetőség. Bővebben: Link
Sziasztok! Köszönöm Neked is és pjg- nek is a tippet. Tegnap kicsit elgurult a gyógyszerem ettől a projekttől, így áttértem más területre (főzés). A videót azért még megnéztem, és bizakodom, hogy menni fog vele. Én egész más helyen kerestem, ahol szintén maszkolás van, de az inkább a teljes képre vonatkozott. Most még azzal küzdök, hogy helyet szabadítsak fel a holnapi nyersanyagnak, mivel szabadságból behívtak dolgozni. Két éve még azt hittem, sokáig elég lesz a 2TB, de tévedtem. Remélem, még ma jut időm erre az arctakargatósdira is...
...és megöntözi saját magát is...
Az igazat megvallva nem szoktam etetni. Azt eszik amit fog magának. De most hogy mondod, mindjárt kap egy karika tóalmási tüzes kolbászt vacsorára
Délkeleti ablakban van, forralt vizet kap inni. Inni nagyon szeret, mert mocsári növény
Az amúgy jófajta kolbász, én nagyon szeretem! Rendesen csípős, nem spórolnak vele.
Jani majonézes zsemléjét még nem próbáltam ki de tervben van. Viszont ezt a tóalmási kolbászt meg fogom kóstolni. Esetleg kombinálnom kellene a kettőt? Majonézes zsemle tóalmási tüzes kolbásszal.
A hozzászólás módosítva: Jún 23, 2015
Nem volt egyszerű, de néhány óra alatt megcsináltam. Az oktató videó csalóka, mert ott a kamerára merőlegesen sétál a figura, egyenletes sebességgel. Én meg ugye párhuzamosan haladtam a kitakarandó fejekkel, ráadásul változó tempóval. Ezt azért nem tudta lekezelni a mesterséges intelligencia. Gyakorlatilag néhány kockánként kézzel kellett állítani a maszk helyzetét, méretét és az alakját is a kép szélére érve. De inkább megmutatom, az egész nincs egy perc... Bővebben: Link
Még egyszer köszönöm mindenkinek aki segített, vagy hozzászólt!
Jó lett! Nagyobb füstre számítottam.
Miért? Így is nagyobb a füstje mint a lángja. Szerencsére.
Gyanítom, hogy a sok újratömörítés folyamán fogyott el a füst. Ilyen akadozós is fokozatosan lett...
Ez még csak mese. Az én videómon mindenki formaruhában, melós göncben van. Magában egy szoftver ebből semmit sem hámoz ki...
Sziasztok.
Van valakinek tapasztalata a Moovie.cc-vel? Szeretnék egy két filmet megnézni (Vaslady, Holnapolisz). Nem tudom, hogy is megy ez, nem ismerem az oldalt, de itt megtaláltam mind a kettőt. Valaki tudna benne segíteni? Előre is köszönöm. A hozzászólás módosítva: Jún 23, 2015
Kancsókánk is volt. Tök jól érezte magát, csak kancsói nem voltak egy idő után. Lehet nem vagyunk eléggé hangyásak
Sziasztok!
Arról érdeklődnék, van-e valamelyik nagylelkű kollégának olyan garázsa, amelyben akna is található és kölcsönbe vehetném kisebb munkálatok elvégzéséhez? Mint pl. olajcsere és ilyesmikre kell gondolni. Cserében elektronikai cuccokat (SMD), vagy szomjoltó nedűket tudnék felajánlatni, megállapodás szerint. Nekem sajnos nincs jelenleg semmi lehetőségem rokoni, közeli baráti körben, pedig már szomjazik az olajra a kocsim. Előre is köszönöm!
Olajcseréhez akna? Ne vicceljünk már. Én megkuplungoztam az autót egy betonplaccon.
Azért hasznos tud lenni egy akna, vagy emelő, picit könnyebb úgy dolgozni.
Tudom, hogy minden megoldható low cost módszerekkel, de én azért szeretném megadni a módját, ha lenne rá lehetőség, én más világ vagyok.
Csak viccnek szántam a dolgot. Én is jobban haladtam volna, ha lett volna egy akna, de nincs és meg kellett oldani. Nem állíthatok be valahová, hogy hadd szedjem le a váltót, majd ha lesz hozzá kuplung, akkor meg jövök és összerakom. Így is 1 hetet állt az udvaron így az autó mire megjött hozzá az anyag.
Ezeken az oldalakon a millió reklám "megöl", ha pedig reklámblokkolód van, letiltja a tartalmat. Szóval én nem javaslom. Egyébként kb úgy, hogy kiválasztod, a filmet aztán egy forrást, majd a kb 60 millió reklám közöl ami ugrál, villog, stb. kiválasztod azt a kb 3mm es csíkot ami a megfelelő link. Ezután kapsz, egy bitráta és értelmes felbontástól mentes filmet, amit ugyan úgy letöltesz, mintha fájlmegosztóról "szedted" volna, csak a temp mappába költözik.
Szóval én ismét nem javaslom. Érdemes megvárni amikor kijön DVDn(kb 2-3 hónap), és egy tetszőleges fájlmegosztóról letölteni. Sokkal kényelmesebb és szebb a képminőség, hangminőség, tehát élvezhetőbb a film. Na persze, tényleg kb 5 percel több "vacakolás" van vele... A hozzászólás módosítva: Jún 23, 2015
Hát reklám az van nyakig. Már eljutottam a filmig, de valamilyen bővítményt hiányol. Mindegy. Anyumnak akartam volna a Vasladyt. Múltkor adták a tévében, de nagyon későn. Szeretné megnézni.
Én elvagyok a másik nélkül, múltkor amikor Pécsen voltam a többiekkel beültünk rá a moziba. Muszáj volt beülni, mert máskülönben 2 órát kellett volna ülnöm a plázában a padon. Hogy ki találta ki a plázát nem tudom, senki nem akarta. Nem szeretek vásárolni, meg a mozit sem szeretem. De legalább volt könyvüzlet. Nekem nem tetszenek ezek az új filmek, amit eddig iskolai akció keretén belül láttam filmet mind rossz volt (amerikai filmek). A régi magyar filmeket szeretem (Kisváros, Ötvös Csöpi stb.). Mindegy, beültünk rá. Azzal mentem be, hogy alszok egyet rajta, de nem sikerült. Egynél több alkalommal is nézhető film. A végén nem bántuk meg, hogy megnéztük. Még én is elégedett voltam, bár pár helyen technikailag tele volt túlkapásokkal, hülyeségekkel. Összességében nem volt rossz. U.i.: Viszont a film elejében van egy olyan szép nixie csöves óra... A hozzászólás módosítva: Jún 23, 2015
Én a filmezz.eu oldalon szoktam, de kötelező az adblock plusz bővítmény a reklámok száműzése céljából.
Én az ncore támogatásával filmezek... Kényelmes, szinte reklámmentes, vírusmentes.
Az a legtisztább, csak a film amit keres még nincs fent. (Holnapolisz) A Vaslady fent van.
A hozzászólás módosítva: Jún 23, 2015
|
Bejelentkezés
Hirdetés |