Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
TOMSON 63cm-es tv ingyen elvihető. De ha van egy PC házad, akkor azt szívesen elfogadom.
Egyszer csak kikapcsolt, és nem lehetett bekapcsolni. Nem volt szétszedve! Csak személyes átvétel! Nem postázom!
Szia!
Én vinnék 1 db monitort meg 1 pc tápot.
Szia,
fénymásolóról tudsz több infót mondani? engem érdekelne. A hozzászólás módosítva: Szept 6, 2015
2 PC játék és 2 bontatlan dupla rétegű DVD (8,5Gb) ingyen vihető. Budapest, Újpalota XV. ker. Nem postázom.
Sziasztok!
Ugyan köze nincs az elektronikához, de van egy nagy halom (kötő) fonálgombolyagom, amire nincs szükségem, hátha valakit érdekel és megszabadít tőle. Helyileg a 13. kerületben van.
Hi!
A 13.ban merre pontosan? A térfogata kb hány zsáknyi mennyiség? Engem valószínüleg érdekelne (pontosabbanm a lányomat). Köszönöm a választ előre is. Üdv. M.
Szia!
A Duna Plázához közel, térfogatra nem tudom pontosan, mert még nem zsákoltam össze, de szerintem egy-két (talán négy) kukászsákot meg fogok vele tölteni...
Ha meggondolnád a postázás kérdését, akkor érdekelne.
Szia engem is érdekelne . Én elmegyek érte ha gondolod.
Szia! Engem konkrétan érdekel a dolog, ha netán nincs aki elmenjen érte - én megoldom. A lányom megszállotja az amigurumi-nak és ahhoz sok fonal kell.
Szevasz!
Magánba kérhetek egyeztetést a szállítással kapcsolatban. Cim, estleg telefonszám. A hozzászólás módosítva: Szept 7, 2015
Szia!
A fénymásolókra már jelentkeztek. Üdv.
Sziasztok!
Van még egy vízkáros favázas színes tv távirányítóval, valamint egy hibás 55 cm tv is az elvihetők eszközök közt.
Sziasztok!
Egy doboz mindenféle ellenállást ajánlok fel, nagy részük még használva se volt. A dákóhoz való kréták nem tartoznak bele a felajánlásomba. Ha valakit érdekel Székesfehérváron veheti át személyesen, vagy ha megéri neki akkor el is postázom. A hozzászólás módosítva: Szept 12, 2015
Èn jelendkezem rá!
Sziasztok, ismét felajánlom a Saunier Duval kazánunk tavaly meghibásodott vezérlőpaneljét, személyes átvétellel.
Szívesen odaadom továbbá Vector Beta típ. ANALÓG műholdvevőmet üzemképes állapotban, távirányítójával. Ezt sem tudom postázni.
Üdv, érdekelne a panel meg a műholdvevő, személyes átvétel tömegközlekedéssel megközelíthető helyen hol lenne lehetséges?
Helló, írtam privát üzit.
Sziasztok. Odaadnám évekig gyüjtögetett, tárolt alkatrészbontásra szánt paneljeimet. Van itt minden kéremszépen, pc-táp, telefonközpont panel, szkópbél, stb, szelekció nélkül elvihető. Ja a gyerekek szeretik a sajtos chio chipset Csütörtök reggel jön a lomtalanitó, aki előbb viszi azé.
Posta van, a faluban, de nem érek rá elvinni, igy csak személyesen vehető át. Jelzem, hogy nem tartogatom senkinek, ha kell, pattanj a kocsiba és gyere érte.
Mint irtam, nem tartogatom. Ha kell, mond, hogy kell és gyere érte.
Szkópbélbe mi leledzik? Push-pull kapcsolók, esetleg CRT?
A hozzászólás módosítva: Szept 14, 2015
A doboz az üres, mondjuk jó műszerdoboz, de üres. A crt eltört ezért bontottam. De pár panelja megvan, ugy pushpull kapcsoló biztos van a panelok közt.
Lemondok róla. Nemhiszem, hogy mindet eltudnám "fuvaroztatni. Elnézést, de gondoltam lecsapok, mint egy mezei sas. : ) Mondjuk a push-pull az nagyonis érdekelne.. : )
Túrni is ér, a maradékot a lomis elviszi. A képen nem látszik, de a panelok java a kosárban van.
Holvagy helyileg? Szigetszentmiklós alatt?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |