Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Akkor inkább passzolnám, nekem messze van
Szia! A Multiplexer is az ajánlat része?
Köszönöm. Látom már van is rá érdeklődő.
Még nem jelzett vissza hogy kell-e neki, tehát bárki viheti.
Sajnos nekem csak Postával lenne jó mert messze vagy
Üdv Oszkár
Már csak a monitorok vannak. Működnek, de a képcsövük beégett, esetleg ha valaki tud benne képcsövet cserélni akkor még használhatók.
Elvihető ismeretlen állapotú hibás Philips VR6470 VCR, Canon PIXMA iP5200 tintasugaras nyomtató (4 éve áll a polcon???), Mustek 1200 UB Plus scanner. Budapest, XVI.-ker.-ben. Ismerősök hozták, eredetileg szétszedésre tartottam meg ezeket (gyakorolni a szerelést ), de a következő pár évben nem lesz időm rá, így nem akarom rakosgatni/tartogatni, feleslegessé váltak.
Elvihető egy általam kb. 8 éve épített nem túl sikeres projektor. Lényegében egy írásvetítő lett átalakítva fémhalogén lámpával és projektorból bontott előtéttel és táppal.
A tetején egy 15" -os LCD panel van elhelyezve ami meg lett szabadítva az Anti-glare fóliától a jobb (azt hittem) fényáteresztés érdekében. Alkatrésznek, vagy aminek akarod! Üdv!
Szia. Ez csak Sopronban vehető át? Mert Érden lakok,és messze van,de érdekelne a dolog.
Hali!
Ha postázás vagy futár megoldható, akkor érdekelne a dolog.
Szia !
Ha még meg van a fax papír érdekelne, ha Pesten van.
Szia!
A Philips VR6470 VCR és a Mustek 1200 UB Plus scanner megvan még.
Én jobban örülnék a személyes átvételnek. Ha állod a szállítást akkor megpróbálhatom elküldeni, de az épségét nem tudom garantálni. Megpróbálhatom jól becsomagolni, de az LCD és a fémhalogén lámpa miatt eléggé kényes.
Szia. Köszönöm a választ, visszalépek és átadom a lehetőséget a következőnek.
Ha valakit érdekel, elvihető egy Karancs (vagy Gála?) gáztűzhely. Jó az állapota, de a sütő hőfokszabályzó hibás, csak kézi van.
Lánchídnál, pesti oldalon van.
Gemini 7" Tablet ingyen elvihető. Akkumulátor nincs benne. Az érintő felület középen el van repedve. Amúgy működik.
Ha mégsem vinnék el és postázod, akkor érdekelne.
Érdekelne engem is, persze érkezési sorrend....
A hozzászólás módosítva: Szept 3, 2015
Még mindig elvihető a hivatkozott hozzászólásban szereplő saját építésű projektor / írásvetítő. Ha kell postázom is!
Üdv.
Szia ! üdv engem postával érdekelne mehet privi?
Üdv Oszkár
Hali!
Mivel vyky kolléga visszalépett, élnék a lehetőséggel. Írtam privátot. Már jelentkeztem volna korábban is ,csak a PC-m megadta magát és csak most tudtam lelket lehelni bele.
Szia, érdekelne a tűzhely, ha más még nem jelentkezett.
Sziasztok!
Kisebb-nagyobb hibás képcsöves monitorok (10db) , régi (kb.10-15 éves) pc alkatrészek, árvízkáros fénymásolók ingyen elvihetők. Átvehetők a lehel csarnoknál.
Szia,
Engem érdelelne ha lehet 5db monitor és 2db fénymásoló. (hogy másnak is maradjon) |
Bejelentkezés
Hirdetés |