Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Kellemest a hasznossal.
Szabin vagyok de a munkatársaim megkértek, hogy egy utolsó módosítást csináljak egy Excel makrón.
Szevasztok!
Ha kell valakinek: QR 170-275 SBGF USHIO FD1-Y Fénymásolóba való matt csőizzó (0.8×36 cm). Nem postázom, mert nem élné túl. Zuglóban, vagy a HE találkozón átvehető.
Ha kell és fizeted a szállítást akkor szívesen küldök egy az előző képen láthatóvan megegyező kinézetű LaserJet 5L-t. DE toner az kell bele!
De van még egy másik is. egy LaserJet 1100 Ez is működik, illetve toner is van benne, de már eléggé üres.
Az egyikre lecsapnék, ha lehet. Postára adod?
Szia!
Engem érdekelne a Laserjet 1100!
Konkrétan melyik érdekel?
Ha állod költségét postázom is.
Szia!
Ha, lesz még lehetőség laserjet 1100- ra engem is érdekelne! Van már egy pár darab rossz fűtőszállal, de bőséges toner készlettel. Köszi!
Nekem meg van még valahol pár darab fütőbetétem hozzá, meg még néhány tartalék-alkatrész. Ha valami érdekel, a találkozón ott leszek.
A fűtőbetét érdekelne, csak nem leszek ott a találkozón... (,de, ha véletlen akkor a gyerekem pont pesten lenne- ez nem tudom előre!)
A hozzászólás módosítva: Júl 29, 2015
Holnap előkeresem, aztán megbeszéljük a többit.
Ingyen elvihetőek régi PIC-ek, mint pl. 16C56/P 16C77/P 16(L)F84(A)/SO 12C508/P. Átvétel a XIV. kerületben, nem szeretnék postázni.
Szia ! Posta semmi kép nem megy ?
Végülis ezek beférnek egy borítékba, elküldhetem őket postán. Írj privit!
Sziasztok!
Van kb. 200 db. ingyen elvihető felesleges írógép szalag dobozom. Kis részében még vannak ellenállások. Bp. XVI. ker. Nem postázom.
Szia én lecsapnék rá ha lehet, de csak jövőhéten tudok érte menni.
Helló!
Elvihető SOPRONBAN a képen látható doboz vegyes panelekkel. Van benne többek között 2db Videoton TV panel (alul) Monitor panelek, DVD lejátszó panel, elektronikus előtét, vészvilágítás, különféle tápegység, fénymásoló panelek és még sok egyéb apró panel. Néhányukból már bontottam egy-két apróságot. A hozzászólás módosítva: Aug 2, 2015
Helló! Meg van e még a pc-dobozka?
Szia,
Engem érdekelne, ha még nem kelt el. Személyesen venném át. Köszi, Teo
Rendben, ma este akár el is jöhetsz érte ha tudsz! Keress meg privátban a részletekért!
Amit korábban hírdettem nem, de lesz egy másik söt talán még harmadik is! Hamarosan teszek fel képet!
A hozzászólás módosítva: Aug 3, 2015
Helló! Oké köszönöm várom.
Feleslegesső vált ingyen elvihető !!
Patronok : magneta cyan 3db black yellow A hozzászólás módosítva: Aug 8, 2015
Szia!A patronok érdekelnének postázni tudnád?
Pár limlom elvihető ingyen, ha adsz is érte valamit az csak jó, de persze nem szükséges. Nem értékes dolgok így a postával nem bajlódnék most. Dióhéjban: vasoxid vagy mi, nyákmaratáshoz egy üveg lötty, felgyűlt egy adag számomra fölösleges csövek, két kivezérlésjelző működő készülékekből bontva, egy kis darab kétoldalas nyák. Ékszíjtárcsák, nőknek elemes körömlakkszárító, bontott 15"-os vászonszél 2db.
Szia!
A kivez jelző érdekelne postával, persze küldeném az árát!
Szia!
Ha esetleg mégis rá tudnálak beszélni a postára az első képen lévő dolgok érdekelnének. Üdv.zsolt
A folyadékot biztos, hogy nem postázom, veszélyes ha eltörik vagy kifolyik.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |