Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Rendelés külföldről (eBay - Paypal)
VÁM és ÁFA jellegű kérdéseket/hozzászólásokat, indoklás nélkül törlik a moderátorok!
Lapozás: OK   83 / 257
(#) Ricsi89 válasza Digitalpimp hozzászólására (») Aug 30, 2015 /

Három különböző eladó terméke. Miért is kerülne mindenkinél ugyanannyiba? Ha három különböző boltban megnézed ugyanazt a terméket ott sem lesz ugyanannyi.
Fél perc kereséssel találtam kétszer annyit másfélszer annyiért.
A hozzászólás módosítva: Aug 30, 2015
(#) steelbird válasza simley hozzászólására (») Aug 30, 2015 /

Reklamálj az eladónál.
(#) Melphi hozzászólása Szept 11, 2015 /

Sziasztok!
Folyamatban van egy vásárlásom amit az ígéret szerint 4 nap alatt ki hoz a DHL, majd kiderül.
Az lenne a kérdésem, hogy van itt egy olyan opció "hosszabbítsa meg a feldolgozási időt" ez milyen lehetőség, ez mire jó?
Köszönöm.
A hozzászólás módosítva: Szept 11, 2015

névtelen.JPG

(#) nedudgi válasza Melphi hozzászólására (») Szept 11, 2015 /

Ha a feldolgozási idő alatt az eladó nem adja postára a terméket, az AE automatikusan törli a rendelést. Ezt az időt felül lehet bírálni, ha akarod (megegyeztél az eladóval).
(#) simley hozzászólása Szept 13, 2015 /

Sziasztok kaptam egy email az ebaytől, azt irja hogy becsapott az eladó.
Mitt kell tennem hogy vissza kajam a pénzt?
A terméket már törölte az eladó.
A hozzászólás módosítva: Szept 13, 2015

idézet.txt

(#) szucsistvan123 válasza simley hozzászólására (») Szept 13, 2015 /

Ha engedi, akkor indíts Dispute-ot.
(#) nagy_david1 válasza simley hozzászólására (») Szept 14, 2015 /

Szia.
Én is megjártam, bár nekem hamarabb feltűnt mint az eBay-nek, hogy a csomagom sose fog megjönni. "Case"-t nyitottam és 5 nap után "escalate"-tem. Az eladó persze már törölve volt. Pár nap mulva semmi levél nélkül a pénz visszajött. Nem tudom honnan, kitől mivel az eladó már nem létezett, de nem is számít.
(#) simley hozzászólása Szept 17, 2015 /

Sziasztok, kértem dispute-ot de paypalon még nincs rajta a pénz.
Mikor lesz rajta? Eggyáltalán rajta lesz?

lo.PNG

(#) Brian88 válasza simley hozzászólására (») Szept 17, 2015 / 1

Szia
Nekem olyan volt, hogy nem jött meg a termék, kértem refund-od. Még vitatkozott 2 napig az eladó, és már az ebay is írt nekem, hogy akkor hogy áll az egyezkedés. Mire írt az eladó, hogy ok visszaadja a pénzt. Rá egy órára már a paypalon volt. Ha maga az ebay intézkedik ilyen ügyben akkor lehet több idő, nem tudom.
(#) akos11 hozzászólása Szept 23, 2015 /

Üdv tudna valaki segíteni egy apró dogot kéne vennem. Akinek van skype hogy hogy csináljam köszönöm.
A hozzászólás módosítva: Szept 23, 2015
(#) szucsistvan123 válasza akos11 hozzászólására (») Szept 23, 2015 /

Szia!
Regisztrálod a kártyád a Pay Pall-nál, és az ebay-en is beállítod, és kész is!
De ha nagyon nem megy ITT van róla pár videó
A hozzászólás módosítva: Szept 23, 2015
(#) ha9pi.feri hozzászólása Szept 24, 2015 /

Sziasztok! Mi lehet a probléma? Az eBay két tétel megrendelésénél nem fogadja el a kártyát (másik háromnál OK), ezt az üzenetet küldi: "We couldn't complete your purchase, because the card issuer declined the card x-xxx.
To pay for this purchase right now, link a debit or credit card to your PayPal account."
Másik eladónál erre a (hasonló) termékre ugyan ezt írja.
(#) kadarist válasza ha9pi.feri hozzászólására (») Szept 24, 2015 /

Szia!
Keresd fel a kártyakibocsájtó bankodat, mert a kártyával lesz gond.
(#) nagy_david1 válasza ha9pi.feri hozzászólására (») Szept 24, 2015 /

Szia!
Ugyan ez a gondom van nekem is 1 hete.
(#) Nemtudhatod válasza nagy_david1 hozzászólására (») Szept 24, 2015 /

Ugyanez a válasz neked is: Bővebben: Link nem egy abszolút helyes fordítás, de a lényege érthető.
(#) nagy_david1 válasza Nemtudhatod hozzászólására (») Szept 24, 2015 /

De idáig több mint kétszász vásárláson vagyok túl és nem volt ilyen gondom, ha elutasította akkor azért mert le volt tíltva de akkor semmit se engedett. Most pedig válogat.
A hozzászólás módosítva: Szept 24, 2015
(#) Csupasz válasza nagy_david1 hozzászólására (») Szept 24, 2015 /

Nem járt le a kártyád?
(#) Fefy válasza nagy_david1 hozzászólására (») Szept 24, 2015 /

Véletlenül nem éred el a kártyalimitet? Ez esetemben is előfordult és szimplán alacsony volt a napi kártyalimitem (habár én nem pár dolcsis áru esetében futottam bele ebbe).
(#) simley hozzászólása Szept 26, 2015 /

Sziasztok, regisztráltam a skype 1 hónapig ingyenes telefonálás előfizetésére.
De rossz skype fiókra tettem le mondtam az előfizetést. A paypalrol le vett 1 eurot.
Fizetési mód törlése

Jelentkezzen be PayPal fiókjába, és vonja vissza a Skype-pal kötött fizetési megállapodás ezt hol tudom megcsinálni?
(#) simley hozzászólása Okt 5, 2015 /

Sziaasztok, visszakértem a pénzem ebayen mert nem érkezett meg az áru és az elaó ezt írta:
Dear friend,
Sorry again for the inconvenience.
Could you please confirm whether your paypal email is still the one you used to pay for us?

I will refund you immediately right after your confirmation.
Azt mondja hogy adjam meg neki a paypal email címemet?
(#) kadarist válasza simley hozzászólására (») Okt 5, 2015 /

Szia!
Azt kéri, hogy erősítsd meg, hogy még mindig az-e a PayPal-os ímél-címed, mint ami volt.
(#) H2opok hozzászólása Okt 8, 2015 /

Üdv
Egy kis segítség kellene, mivel ebben még nem vagyok jártas.
Egy projektemhez kellene rendelni USA-ból egy alkatrészt. Az ára 500dolcsi,+ kb. 140dolcsi a posta + biztosítás. Vagyis összesen 640 körül lenne.
(annyit tudni kell, hogy olyan termék amit sehol nem árul (hat) a gyártó (magánszemély) , csak egy adott fórumon ahol regisztrálva vagyok. Csakis regisztrált tagoknak adja!)
Csak hogy lássátok miről van szó:
LINK
Mivel nem egy szokványos termékről van szó, így arra vagyok kíváncsi, hogy hogyan úszhatom meg ezt legolcsóbban. Tudom ez már vámköteles az ár miatt. De mi ennek a menete ha netán megrendelem? És mi annak a menete ha vámolják? Posta és biztosítási díj ha jól tudom beleszámít a vámköltségbe. Sokszor rendelek kintről, de kis tételek,így vám még sosem volt.
Előre is köszi.
A hozzászólás módosítva: Okt 8, 2015
(#) Kovidivi válasza H2opok hozzászólására (») Okt 8, 2015 /

Nálunk a menyasszonyi ruha lett rendelve. Ha jól emlékszem, bekérték, hogy mennyit fizettem (paypal átutalásról egy screenshot), és ez alapján kiszámolták, mennyit kell fizetnem. Valamelyik csomagküldő szolgálat hozta, ilyenkor nem lehet a fizetést megúszni. A csekk az később jött, a ruha gyorsan itt volt.
(#) H2opok válasza Kovidivi hozzászólására (») Okt 8, 2015 /

De ez kint Austriában vagy itthon volt?
(#) steelbird válasza H2opok hozzászólására (») Okt 8, 2015 /

Nálunk nem hozzák ki addig, amíg nem nyilatkozol dokumentumokkal bizonyítva, hogy mennyi volt az áru.
Engem a DHL már akkor zargatott, mikor még a kínai eladó fel sem adta a csomagot, csak beregisztrálta a küldeményt. Sms-ben értesítettek kétóránként, hogy csomagot fogok kapni és nyilatkozzak. Nem voltam gépközelben, nem tudtam elküldeni a kért bizonylatokat, mire délután már személyesen fel is hívtak telefonon. A csomag pedig még az eladónál csücsült.
A regisztrálatlan (sima postai) küldeményeket pedig a Posta vámkezeli a nevedben eljárva, amihez szintén nyilatkoznod kell és mikor kihozzák, akkor fizeted a vámot.
A hozzászólás módosítva: Okt 8, 2015
(#) Kovidivi válasza H2opok hozzászólására (») Okt 8, 2015 /

Kint, de szerintem ugyanaz az eljárás.
(#) Kovidivi hozzászólása Okt 12, 2015 /

Itt a 3.1A-es töltő tesztje saját kézből:
Töltő, videó: Bővebben: Link
Visszakérem a pénzem, meglátjuk mit mond rá.
Ezzel szeretném buzdítani az eladókat arra is, hogy ne hazugságot írjanak a termékleírásba. Főleg ne 3x akkora áramot, mint amit tud.
Ha 1A-es töltőt szerettem volna, megkaptam volna kb. fele áron is.
(#) Csupasz válasza Kovidivi hozzászólására (») Okt 12, 2015 /

Ne izgulj rajta, én 1A-est vettem, és 600mA-nál többet nem tudok kihúzni belőle.
(#) uniman válasza Kovidivi hozzászólására (») Okt 12, 2015 /

A három USB-t egyszerre terheld...úgy talán öszejön a 3,1A...
Nézd ezt meg...talán az USB portok nem egyformán terhelhetők.
A hozzászólás módosítva: Okt 12, 2015
(#) Kovidivi válasza uniman hozzászólására (») Okt 12, 2015 /

Párhuzamosan van mindhárom kötve, 1 trafóval.
Legalább ismerje be, hogy tévedett, akkor csak 1 dolcsit kérek vissza, mint jelképes összeg.
A hozzászólás módosítva: Okt 12, 2015
Következő: »»   83 / 257
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem