Fórum témák
» Több friss téma |
VÁM és ÁFA jellegű kérdéseket/hozzászólásokat, indoklás nélkül törlik a moderátorok!
Három különböző eladó terméke. Miért is kerülne mindenkinél ugyanannyiba? Ha három különböző boltban megnézed ugyanazt a terméket ott sem lesz ugyanannyi.
Fél perc kereséssel találtam kétszer annyit másfélszer annyiért. A hozzászólás módosítva: Aug 30, 2015
Sziasztok!
Folyamatban van egy vásárlásom amit az ígéret szerint 4 nap alatt ki hoz a DHL, majd kiderül. Az lenne a kérdésem, hogy van itt egy olyan opció "hosszabbítsa meg a feldolgozási időt" ez milyen lehetőség, ez mire jó? Köszönöm. A hozzászólás módosítva: Szept 11, 2015
Ha a feldolgozási idő alatt az eladó nem adja postára a terméket, az AE automatikusan törli a rendelést. Ezt az időt felül lehet bírálni, ha akarod (megegyeztél az eladóval).
Sziasztok kaptam egy email az ebaytől, azt irja hogy becsapott az eladó.
Mitt kell tennem hogy vissza kajam a pénzt? A terméket már törölte az eladó. A hozzászólás módosítva: Szept 13, 2015
Ha engedi, akkor indíts Dispute-ot.
Szia.
Én is megjártam, bár nekem hamarabb feltűnt mint az eBay-nek, hogy a csomagom sose fog megjönni. "Case"-t nyitottam és 5 nap után "escalate"-tem. Az eladó persze már törölve volt. Pár nap mulva semmi levél nélkül a pénz visszajött. Nem tudom honnan, kitől mivel az eladó már nem létezett, de nem is számít.
Sziasztok, kértem dispute-ot de paypalon még nincs rajta a pénz.
Mikor lesz rajta? Eggyáltalán rajta lesz?
Szia
Nekem olyan volt, hogy nem jött meg a termék, kértem refund-od. Még vitatkozott 2 napig az eladó, és már az ebay is írt nekem, hogy akkor hogy áll az egyezkedés. Mire írt az eladó, hogy ok visszaadja a pénzt. Rá egy órára már a paypalon volt. Ha maga az ebay intézkedik ilyen ügyben akkor lehet több idő, nem tudom.
Üdv tudna valaki segíteni egy apró dogot kéne vennem. Akinek van skype hogy hogy csináljam köszönöm.
A hozzászólás módosítva: Szept 23, 2015
Szia!
Regisztrálod a kártyád a Pay Pall-nál, és az ebay-en is beállítod, és kész is! De ha nagyon nem megy ITT van róla pár videó A hozzászólás módosítva: Szept 23, 2015
Sziasztok! Mi lehet a probléma? Az eBay két tétel megrendelésénél nem fogadja el a kártyát (másik háromnál OK), ezt az üzenetet küldi: "We couldn't complete your purchase, because the card issuer declined the card x-xxx.
To pay for this purchase right now, link a debit or credit card to your PayPal account." Másik eladónál erre a (hasonló) termékre ugyan ezt írja.
Szia!
Keresd fel a kártyakibocsájtó bankodat, mert a kártyával lesz gond.
Szia!
Ugyan ez a gondom van nekem is 1 hete.
Ugyanez a válasz neked is: Bővebben: Link nem egy abszolút helyes fordítás, de a lényege érthető.
De idáig több mint kétszász vásárláson vagyok túl és nem volt ilyen gondom, ha elutasította akkor azért mert le volt tíltva de akkor semmit se engedett. Most pedig válogat.
A hozzászólás módosítva: Szept 24, 2015
Nem járt le a kártyád?
Véletlenül nem éred el a kártyalimitet? Ez esetemben is előfordult és szimplán alacsony volt a napi kártyalimitem (habár én nem pár dolcsis áru esetében futottam bele ebbe).
Sziasztok, regisztráltam a skype 1 hónapig ingyenes telefonálás előfizetésére.
De rossz skype fiókra tettem le mondtam az előfizetést. A paypalrol le vett 1 eurot. Fizetési mód törlése Jelentkezzen be PayPal fiókjába, és vonja vissza a Skype-pal kötött fizetési megállapodás ezt hol tudom megcsinálni?
Sziaasztok, visszakértem a pénzem ebayen mert nem érkezett meg az áru és az elaó ezt írta:
Dear friend, Sorry again for the inconvenience. Could you please confirm whether your paypal email is still the one you used to pay for us? I will refund you immediately right after your confirmation. Azt mondja hogy adjam meg neki a paypal email címemet?
Szia!
Azt kéri, hogy erősítsd meg, hogy még mindig az-e a PayPal-os ímél-címed, mint ami volt.
Üdv
Egy kis segítség kellene, mivel ebben még nem vagyok jártas. Egy projektemhez kellene rendelni USA-ból egy alkatrészt. Az ára 500dolcsi,+ kb. 140dolcsi a posta + biztosítás. Vagyis összesen 640 körül lenne. (annyit tudni kell, hogy olyan termék amit sehol nem árul (hat) a gyártó (magánszemély) , csak egy adott fórumon ahol regisztrálva vagyok. Csakis regisztrált tagoknak adja!) Csak hogy lássátok miről van szó: LINK Mivel nem egy szokványos termékről van szó, így arra vagyok kíváncsi, hogy hogyan úszhatom meg ezt legolcsóbban. Tudom ez már vámköteles az ár miatt. De mi ennek a menete ha netán megrendelem? És mi annak a menete ha vámolják? Posta és biztosítási díj ha jól tudom beleszámít a vámköltségbe. Sokszor rendelek kintről, de kis tételek,így vám még sosem volt. Előre is köszi. A hozzászólás módosítva: Okt 8, 2015
Nálunk a menyasszonyi ruha lett rendelve. Ha jól emlékszem, bekérték, hogy mennyit fizettem (paypal átutalásról egy screenshot), és ez alapján kiszámolták, mennyit kell fizetnem. Valamelyik csomagküldő szolgálat hozta, ilyenkor nem lehet a fizetést megúszni. A csekk az később jött, a ruha gyorsan itt volt.
De ez kint Austriában vagy itthon volt?
Nálunk nem hozzák ki addig, amíg nem nyilatkozol dokumentumokkal bizonyítva, hogy mennyi volt az áru.
Engem a DHL már akkor zargatott, mikor még a kínai eladó fel sem adta a csomagot, csak beregisztrálta a küldeményt. Sms-ben értesítettek kétóránként, hogy csomagot fogok kapni és nyilatkozzak. Nem voltam gépközelben, nem tudtam elküldeni a kért bizonylatokat, mire délután már személyesen fel is hívtak telefonon. A csomag pedig még az eladónál csücsült. A regisztrálatlan (sima postai) küldeményeket pedig a Posta vámkezeli a nevedben eljárva, amihez szintén nyilatkoznod kell és mikor kihozzák, akkor fizeted a vámot. A hozzászólás módosítva: Okt 8, 2015
Itt a 3.1A-es töltő tesztje saját kézből:
Töltő, videó: Bővebben: Link Visszakérem a pénzem, meglátjuk mit mond rá. Ezzel szeretném buzdítani az eladókat arra is, hogy ne hazugságot írjanak a termékleírásba. Főleg ne 3x akkora áramot, mint amit tud. Ha 1A-es töltőt szerettem volna, megkaptam volna kb. fele áron is.
Ne izgulj rajta, én 1A-est vettem, és 600mA-nál többet nem tudok kihúzni belőle.
A három USB-t egyszerre terheld...úgy talán öszejön a 3,1A...
Nézd ezt meg...talán az USB portok nem egyformán terhelhetők. A hozzászólás módosítva: Okt 12, 2015
|
Bejelentkezés
Hirdetés |