Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Vezeték nélküli gyertya
Sziasztok! Van egy lámpám,, ami hasonló elven űködik, csak a hálózatba (230V) kell dugni az aljzatot, és beleállítani egy lámpát. Sajnos szétégett, annyi látszik, hogy 3db kondi, és 3db ellenállás volt benne.
Javított már valaki ilyet? Esetleg valami rajz? Köszönöm!
Üdv, és az 5V ot miképp biztosítjátok? Esetleg elemről működhetne, hogy mobilis legyen?
Hello!
Nekem olyan kellene ami 5V átvisz és 800mA vagy többet!! USB-s lenne szóval laptopba dugnám be és 5V-ot átvinne! Lehetséges? Esetleg tudnátok adni tervet? Zsolt A hozzászólás módosítva: Okt 22, 2015
az usb kimenet korlátozva szokott lenni 500mA-ra, főleg laptopoknál
De van az amit konektorba bedugunk ès az lecsőkenti 5V -ra!
Az is 500mA-es? Az is megfelel! Zsolt
230V-ról adapterben létezik nagyáramú 5V 2-3A -is
Mekkora távolságra? 5V 800mA-t vezeték nélkül átvinni egy egyszerű feladat. Legalábbis a Skory által tervezett áramkör biztos, hogy nem tudja. USB-ről meg pláne nem. Ahogy pipi is írta max 500mA vehető ki az USB-ről.
Ha csak ezt az oldalt végignézed találsz vagy 3 féle megoldást , de ha kicsit türelmesebb vagy akár több oldalt is elolvashatsz. Sok kérdést és időt megspórolnál 5 oldallal visszább van egy komplett leírás vezeték nélküli fáklyáról (ugyan ez csak nagyobb teljesítménnyel ...)
A hozzászólás módosítva: Okt 23, 2015
Megkerestem a linket amit kaqkk ajánlott. Bővebben: Link
Köszi!
De nekem a vevő nagyon mini kellene! És az adóhoz sem kellene szerintem ekkora! Elég lesz csak 5V és 500mA is! Másik terv van? És elég csak 3cm vagy kisebb! Zsolt A hozzászólás módosítva: Okt 23, 2015
Vagy ez jól néz ki!
Valaki tudja a tervét?
Igen tudjuk a tervét. Ebben a topicban számtalanszor feltették. De ez NEM tud ekkora feszültséget/ áramot átvinni.
Őszintén nekem mobil töltésre kellene!
Megoldható? Zsolt
Ajánlottam egyet,mineral linkelte kis átalakítással tökéletes arra célra is amire neked kell , Sajnos kisebb méretben nem hiszem hogy megoldható lenne .
A hozzászólás módosítva: Okt 24, 2015
De èn késziteni szeretném!
De az nem nagy beleteni a mobil hátuljába? Zsolt
A mobil hátuljába semmit nem tudsz betenni , tehát nézelődhetsz nyugodtan ....
Azt megoldanám de kellene egy jó kapcsolás!
Valaki segítene? Zsolt
Ez egy iPhone 4s hátulját átvinné-e? Ismeri valaki?
Ennél többet nem tudunk segíteni , maximum ha megcsináljuk neked és postán elküldjük ...
De melyik tervet csinálnátok meg?
Elküldenéd? Zsolt
Az iPhone-hoz kapható gyari receiver. Azt nézd meg az e-bay-n, és az belefér a hátlap alá.
Megnéztem de a vevő terve nem is volt ott!
Mert én az adóra mondtam, hogy nagy! Vevőnek elbírod küldeni a tervét? Zsolt
Ott van csak nézd meg jobban , egyébként én nem építettem meg ezt (én a kisteljesítményűt csináltam saját nyáktervvel)
Milyen háta van a tabletnek? Sima műanyag?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |