Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Melyik Baross utca?
16 vagy 8? Mindkettő működhet. A többit privátban.
Szia!
Engem érdekel stopshopnál át tudom venni.
Értemegyünk ha lehet
Lomtalanítás volt a műhelyben, igy feleslegessé vált egy két dolog. Van közte panel, vfd és led kijelző, sziréna, ledes panel, ki vezérlés jelző meg egy csomó minden..
2 szabaly van: nem postázok és az egészet vidd és a legfontosabb : NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair! A hozzászólás módosítva: Nov 1, 2015
Akkor elviszem, ha nem késtem le.
Ha viszont én már így én meg lekéstem, akkor ha nincs szükséged a VFD-re, akkor enyém lehet?
Ha a papus visszalép engem is érdekel
Csak tudnám miért kell fájdítani ilyennel az ember szívét. Jó kis csemege, csak a távolság.
Szia. Őszintén sajnálom, de ez volt az egyik, ami felcsigázott.
Kőszegről ingyen elvihető:
-10 db CRT TV, 37 cm-estől, 63cm-es képátlóig.Kishibás, és működőképes is van köztük, valamint régi kisképernyős FF Videoton is. -4-5 db CRT monitor, 14"-15"-17". -30 db vegyes beltéri, DVD, stb Info: Privátban adok telefonszámot,és a tulajjal meg lehet beszélni az időpontot.
Sziasztok.
Akkor papus51 viszi a cuccot. A többit vele privátban megbeszélem.
Próbáltam privátot küldeni, de valamiért nem akar működni. Azt írja, hogy várjak, azután semmi.
Próbálj meg Te indítani egy megkeresést. Üdv.
Gmailra ment üzenet.
Üdv.
Szia! A vegyrs beltériről, DVD-ről és a stb. - ről tudnál kicsit bővebb infót adni? A dobozok miatt érdekel hogy tudom-e használni esetleg valamire. Nagyjából méretk kellenének meg darabszám. Csak hogy megéri-e elmennem érte... 400km oda vissza.
Üdv. a képen látható régi rádiós holmik megmenthetők a szemétbe dobástól, azaz elviheti akinek kell, jövő hét szerdán ugyanis dobom őket ki, tovább nem őrizgetem. Vannak apróságok is. Lehet addig még gyűlik hozzá ez meg az, de nem tudom még.
Annyit megtennél, hogy a következő nagy börzén kiteszed az "ingyen vihetők közé"? Kár lenne kukázni...
Szia! Vasárnap délelőtt járok Barcikán. Ha aktuális a felajánlás elhoznám.
Üdv: Krisztián
Sziasztok ! Dolce Gusto kapszulás kávégépek Budapest XV. kerületében elvihetőek. Kettő van, elektronika,kazán és a pumpa rendben van,a tömítésekkel van gond. Átvétel személyesen,postázásra,futárra nincs időm.
Szia!
Igényt tartanék rájuk. Kedden elhozom őket. István
Az a nyerő aki korábban viszi,hétköznap csak az esti órákban érek rá.
Hamarabb sajnos nem járok Pesten. Akkor reménykedem.
István A hozzászólás módosítva: Nov 21, 2015
Szia!
Zsolt, 15. kerület? Egyébként melyik tipus? Nekem Piccolóhoz kellene alkatrésznek. üdv, A.
Szia, itthon leszek, és még aktuális a dolog, ha kell a címem bár szerintem tudod, írj rám privátot. Van egy komplett régi tv-m is akár azt is megbeszélhetjük ha úgy van csereberébe.
Üdv!
Szívesen megszabadulnék 2 porfogómtól, egy Elektrolux emm2015 fajtájú mikrótól, annyit kell erről tudni, hogy a nagyfeszültségű biztosíték ki ment benne, szétszedtem, megpatkoltam, furcsa hangja volt, azóta porosodik, illetve az időzítő tekerős gombja elrepedt, de menthető. Illetve van egy Daewoo crt TV, kb 55 centis képátmérővel, összes hibája az, hogy zúg elvileg, de szerintem csak azért, mert setopboxal lett használva, és a TV állandóan max-ra volt hangosítva, és ezért zúgott, míg a setopboxon le volt véve a hangerő. (Vagy ha van ötletetek mire lehetne újra hasznosítani őket, és látok benne fantáziát még az sem kizárt...) Pest és vonzáskörzetében, ha útba esel még házhoz is szállítom
Szia!
Budapest 16. kerület útba esik? |
Bejelentkezés
Hirdetés |