Fórum témák
» Több friss téma |
Megvan.
A hozzászólás módosítva: Szept 12, 2015
Nincs mit. Tördeltem, hogy ne legyen olyan nyúlánk.
Az RTÉK 1996-os kiadásában is van hasonló áramkör a 253. oldalon.
Sziasztok!
Nem tudtam hová írjak így megkíséreltem, hogy ide. Az lenne a kérdésem, hogy nincs-e esetleg meg valakinek a Hobby Elektronika 1997? Januártól Decemberig pdf formátumban? És nem csak ez érdekelne hanem akár a többi is. Ha valakinek megvan és valahogy el tudná küldeni akár egy felhő link vagy bárhogyan, annak nagyon tudnék örülni. Előre is köszönöm! PIC
Például: Bővebben: Link
Remci!
Nagyon köszönöm !!! Mindenhol kerestem őket
Sziasztok!
Keresem a Passport to World Band Radio 2009 című könyvet pdf-ben. Megvan valakinek? Köszi.
Sziasztok!
A magyar elektor 1991/5-ös számában megjelent egy subwoofer erősítő és doboz leírás! Sajnos a következő lapszámokat annak idején nem tudtam megvenni! Ha valakinek megvan, be tudná szkennelni csak a cikk folytatását? Nagyon megköszönném! Üdv.: Sepi
Szép napot, Sepi! Kis türelmet és küldöm. Üdvözlettel: Meszes József
Sziasztok!
Műveletierősítőkről szeretnék többet megtudni, van valami alapmű amelyet elolvashatnék a témában. Tisztában vagyok vele, hogy biztosan találok, ha visszalapozok, csak gondoltam meggyorsítom a folyamatot. Előre is köszönöm.
Sziasztok.
Kádár Aba-Erősáramú zsebkönyvét keresem, nincs meg véletlenül valakinek? Előre is köszönöm.
Megelőlegeztem. Már előbb elküldtem. Nincs mit!
Sziasztok.
Ismételten a segítségeteket kérném egy könyvvel kapcsolatban. Konkrétan Josef Kunc Villanyszerelés lépésről lépésre, ha valakinek megvan, és feltudná tenni, azt előre is megköszönöm.
Valalmilyen ok folytán eltünt a sz.gépemrőpl a HobbiElektronika 98 évfolyama amire persze most nagy szükségem lenne. Az alábbi linken kerestem de eredménytelenül, csak HE füzeteket találok amik sajnos nem ugyanazok. Jó volna ha valaki tudna adni egy linket a fájlok helyéről, esetleg ha megvan valakinek és el tudná küldeni az emeilemre a 98 teljes évfolyamot, nagyon hálás lennék. Köszönöm előre is.
Itt ragadnám meg az alkalmat hogy boldog karácsonyt kívánjak a kedves fórumtársaknak és az oldal alapítóinak valamint újév közeledtével sikerekben gazdag Boldog Újévet kívánok mindenkinek! A hozzászólás módosítva: Dec 26, 2015
Szia! Nagyon szépen köszönöm, sokat segítettél ezzel a linkel.
Boldog Karácsonyt és Boldog Újévet!
Sziasztok, keresem a Ferenczi Ödön által jegyzett Kapcsolóüzemű tápegységek c. könyvet. Hátha...
49 mega. küldöm a címedre az emalt. Elment.
A hozzászólás módosítva: Dec 29, 2015
Sziasztok
Keresném TÖRÖK MIKLÓS: ELEKTRONIKA című művét, sajnos a barátom (google) csak a tartalomjegyzéket tolja elém, esetleg valakinek pdf ben vagy djvu ban megvan e és elküldené e vagy ... előre is köszönöm! R.
Szia,
lehet, hogy nem nagy segítség, de ha ebben a topikban visszaolvasol, találhatsz linkkeket, ahol esetleg fent van.
Végig nyálaztam a topikot, 2012 ben kérte valaki, de akkor sem kapott linket...
Ne konkrét linket keress, hanem általános letöltő linkeket, ahol több könyv fennt van. De itt a HE-n van olyan topik talán, hogy Rádiótechnika számok, ott is vannak linkek.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |