Fórum témák
» Több friss téma |
Huha bocsi de nem tudom mit kéne nézni az oldalon amit linkeltél nem tudnál magyar linket adni mert az oldalon azt sem tudom mit kéne néznem:S
Ha jol láttam "medve"segitségével akkor ez egy BCV62A pnp tranyó sot 143-as tokozásban.
Nagyon jó a link, köszi érte, ez elkerülte a figyelmemet eddig.
Pedig sokszor kell.
Hellóztok!!!
Nem tudtam pontosan hogy hova is illik ez a hozzászólás de végül is ide tettem fel. Találtam egy gyárilag készített hungarocel dobozban lévő cuccot,amiről nem tudom hogy micsoda és hogy mire jó???? Ezért szeretném kérni hogy segítsetek nekem ebben!!! Itt van pár kép,és egy adattábla a kütyüről!!!
Nem ez nem az ennek 3 lába van képet sajna nem tok mert ahhoz túl kicsi
Valóban reed relé, - mint azt előttem mondták, - de nem csak egy irányban engedi át az áramot!
Akkor valószinü men duál tranyo... pill utánanézek, de azért nézd meg, hogy nem tört le esetleg -1 láb
zsír új a tranyó még gyári csomagolásbanvan...
Valoszinü pnp planár tranyó kb bc558a tipus, de ezt egy müszerrel el lehet dönteni . /majdnem biztos pnp tranyó/
Az h pnp az stimmel kimértem...Kösza segítséget
A pnp stimmel azt kimértem
kösza segítséget
Akkor kb az amit mondtam , mezitlábas pnp silicium tranyó.
Alapból 25V-ig.
Azthiszem az utolsó foto a lényeg, és valamilyen rádiosonda dolog .....de :nemtudom: ma nincs idöm a német gyártót és a cseh forgalmazót felhajtani. Holnap utánnanézek, ha addig nem kapsz választ.
Üdv!
Van egy 104 DLP jelölésű kis kondim. A kapacitás ok, hogy 100n, de mekkora feszt kaphat vajon???
Szétszedted a meteorológusok leesett mérőballonját? Valamikor pénzt adtak érte, ha visszavitted valamelyik meteorológiai állomásra. Most nemtom. Egy kicsit öreg. Csehszlovákia már 15 éve nem létezik, tehát valószínűleg semmit sem ér. Mellesleg van benne légnyomásmérő, hőérzékelő meg egy primitív adó nemtom milyen frekire.
Az a bőrszerű izé a légnedvesség mérésére szolgál. Üregrezonátoros az adója, valahol a TV-s frekvenciák között lehet. A légnyomásmérő kapcsolta a magasság függvényében az adóra a szenzorokat.
Hy
Az első képen milyen kondik vannak? A 2. képen látható dolgok micsodák?(villanyóraszekrénybe voltak)
De most komolyan: ezekből a homályos képekből mit kéne kijósolni??
A második képen egy relé szerűség van meg egy fehér paca. Az elsőn meg igazad van, kondik vannak.
A kondisképen sok sima bipoláris, egy pár sima BIP. színkódos és két elektrolit kondi van.
a 2. képen a jobboldali alkatrész egy relé. Paraméterei a tokon olvashatók.
Sziasztok!A minap került hozzám egy SHARP RG-F251H(BK) tipusu autórádió azzal a hibával hogy se a rádiója sem a kazetta része nem szól!A végerősitőfokozat kifogástalanul üzemel.Szerintem valahol az elöerősitésnél lesznek gondok de találtam egy alkatrészt aminek hiányzott egy pici darabja és szerintem ez a hiba csak az a baj hogy nemtudok rájönni milehet az a bizonyos kis alkatrész... Ugy néz ki mint egy tranzisztor (pl BC557) csak kicsit magasabb és a következő jelzés áll rajta: felül B468C alul 8B4 Nemtudom milehet ez a kis alkatrész... És mivel lehetne helyettesiteni..Ha valaki tud segiteni irjon! Ja és kérem a modikat hogy NE helyezzék át a témám egy másik témába mert ugy nemkapok választ a kérdésemre és szüükségem lenne rá előre is köszi!
Idézet: „NE helyezzék át a témám egy másik témába mert ugy nemkapok választ a kérdésemre” Ezt honnan vetted?? Ha valaki tud segíteni, az fog is. Ráadásul az "ez milyen alkatrész" topicot többen is olvassák. Ennyi erővel bárki nyithatna topicot bármilyen témában bármilyen alkatrészről. Ugye Te sem gondolod komolyan?
Értem köszi.Akkor eggyik se fólia ugye?
vicsys sajnos én is tudom nem túl jó a minőségük a képeknek.
Hello mindenkinek
Légyszi mondja meg vki, hogy mi az a körtokos graetz, s általábAN mire használjak..koszi udv
Graetz-híd, ami kör alakú tokban van! Egyenirányításra használják.
Hali!
Ha valaki tud segíteni, akkor az akkor is fog, ha mondjuk egy már létező autórádiós topikba írsz! Persze az Ez milyen alkatrész topikba is befért volna. Egyébként néztem már korábban is valahol a kérdésed, csak nem sikerült egyértelműen azonosítani, ezért nem írtam. Ez tul képp tul. képp. egy "nyújtott " to92-es tok? Első felindulásból japán tranyónak gondoltam, 2SB468C-nek, de az más tokozású. Esetleg BC468? Bővebben: Link De eszerint ez meg sot33 tokos. Szóval esetleg egy képet dobhatnál róla. Egyépként nem biztos, hogy a csere megoldja a hibát! Lehet valami zárlatos lett, és az vágta haza a tranyót.
Sziasztok!
A következő problémám lenne: a mellékelt képen látható alkatrész valszeg dög. Az elektronika - többek közt - egy Ford fűtéscsap vezérlést kéne hogy ellássa. A fűtéscsap egy elektromágnes, valószínű, hogy PWM vezérléssel kattogtatja. Ez a végfoka, a középső lábról kapcsolgat testet az elektromágnesnek. A gugli ez ügyben nem volt a barátom, legyetek szívesek segítsetek, hogy mi ez, honnan lehet beszerezni, esetleg mivel lehet helyettesíteni (ha ki kell drótozni a panelből, az sem probléma). Felirat: PH71 52-10A Előre is köszönöm
Valószínüleg DTA123, de nem biztos.
SOT-89 pnp 50V 100mA
Szia!
Már megint csak találgatok! Az alkatrész felett szerepel a Q1 jelzés, az angol programok, Qval a tranzisztorokat jelzik, és valószínüleg nemzetközileg is az a jelzése, csak mi magyarok írjuk, T1, T2, T3, stb. Ez szerintem egy SOT89es tokozású tranzisztor, a 10A engem a 10Amperra enged következtetni. (bár ez ekkora méretben valószínütlen) Az 52 jelzés SMDben lehet a DTA123YKA tranzisztor jel. Nem vagyok hozzáértő, csak találgatok. Üdv. Tóbi |
Bejelentkezés
Hirdetés |