Fórum témák
» Több friss téma |
70010AB a tipusa. A TDA7375 a helyettesitoje.
De hogy tudnám használni?
mert a TDA7375 15 lábú ez meg 11, és nem tudom hogy melyik láb micsoda. De azért köszi
Hmm.. találtam valamit, nem lehet hogy ez egy TDA7350 -es?
Valaki vetne rá egy pillantást? Bővebben: Link Ezt találtam: Ponoć 70010AB=TDA7350.
Azthiszem ezért kikapok a moderátoroktól, de ötletem sics .
Ha valaki tudna segiteni.... kellene 1 db SAA1042 nevü őskövület../stept motor driver. Iszonyatosan sürgibe. Sajna a boltokban már egy ideje nincs mert "kifutott a tipusa, és nem tudom mivel helyettesíteni. Minden megoldás piszkosúl érdekelne. Minden segitségért köszönet
Ez egy 22w os stereo végfok. ha a romos rádio vegfoka vissza volna rajzolva akkor lehetne gondolkodni a megoldáson vagy el kellene késziteni a 7350 es végfokot egy kicsi nyákra és bele szenvedni.
Még lehetne mogyorozni akkor is ha megtalálnám a 70010 ás lapját, akkor át lehetne rajzolni az alapkapcsolást.
Ehhez a kapcsoláshoz kell.
Elvileg a 4,7uf os kondi a "bemeneti leválaszto helyén " használható.
Ez a potméter elött van.
Mindegy hogy hogy kötöm be, vagy figyeljek a polaritásra?
Ha jól emlékszem a negativ áll a potméter felé,
Nem fog tönkremenni ha forditva teszed véletlenül, csak nem fog ugy menni ahogy kell.
Akkor nem sokat tévedtem
Van is egy unatkozó amit láttál.
Ha még megvan az eredeti környezete, akkor az adatlappal összehasonlítva könnyen visszafejthető, hogy valóban az-e.
De úgy néz ki az...
Ne izgasd magad biztos nem azért nem reagálnak mert nem akarnak, hanem azért mert nincs informáciojuk.
Sajnos nekem sem tudnak segiteni mert 7 éve nem forgalmazzák a cuccot. Ha lenne valakinek jelezné ez tuti. De itt van egy linkgyüjtemény már nem is tudom hányadszor, ha türelmesen vigigmész rajta, 100% hogy valamelyik linken megtalálod a grundigodat.[url=http://paius.go.ro/ [/url] Link javítva! Legközelebb jobban figyelj!
Hali!
Inhouse adott némi választ a kérdésedre, de annál többet valóban nem lehet mondani.. Esetleg, ha tudnál szerezni hozzá kapcsirajzot, akkor valamin eltudnál indulni, de így...
Köszi
nagyából egyezik a kapcsolás, szóval a Vcc a Vcc nél van stb.. szóval holnap kipróbálom.
Sziasztok!
Idő hiányában itt teszem fel a kérdésemet, ha nem bánjátok. Arra lennék kíváncsi, hogy nevezik azt az alkatrészt, ami mágneses tér hatására engedi át az áramot? A mérete kb akkora lehet mint egy ellenállásé, és a műkdését a diódához tudnám hasonlítani, azzal a külnbséggel, hogy egy mágnes kell ahhoz, hogy egyik irányban átengedjen. Köszi a válaszokat. Ha nagyon érthetetlen amire gondolok, akkor majd keresek egy linket róla.
inkább adom a linket is
Bővebben: alkatrész
sziasztok. samsung plazmatévékből kiszerelt panaeljeim vannak, de nagyon nem értek hozzá, szóval a kérdésem: egyben, vagy a rajtuk lévő alkatrészekkel, tekercsekkel, chippekkel lehet valamit kezdeni (pl. eladni?).
köszönöm előre is. http://www.flickr.com/photos/rosseb/sets/72157600318226177/
szia!
akkor jók lesznek belöle a potik tranyák meg stb :yes:
Hello smd tranzisztor jelölésekre lenne szükségen egész pontosan egyre: ez van ráírva 3Jp5d Az 5d 90fokkal elforgatva van...
segítséget előreis köszi
fotozd már le ezt az izét, hogy egy értlmübb legyen
Köszi Medve én is tanultam ami nem szégyen.Igaz másra gondoltam hirtelen , de jogos 2 pont
|
Bejelentkezés
Hirdetés |