Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Tudtok olyan boltot itthon ahol eredeti (gyári) akkut lehet venni a mobilokhoz? Nem olyan kell ami mellé oda van írva hogy gyári mint az ebay-en, még a hologramos címke is rajta van és az ára 700Ft, hanem ami tényleg az.
BL-5J kellene, vettem 4 helyről 4 félét, 4 féle árban. Volt amelyiket másnap kidobtam, volt ami elment majdnem egy évig fél kapacitással aztán egyik napról a másikra behalt, meg olyan is ami majdnem tudta a gyári kapacitását, viszont spontán módon néha kikapcsolgatott vele a telefon. A gyári az nagyon tuti volt míg bírta, de az a helyzet hogy a többinek a vételárából sem lehet következtetni a minőségére.
Ez az akksi már nagyon öreg. Ha gyárit akarsz venni, és találsz is, akkor az már több éve áll a polcon. Ezért vannak az utángyártott akksik, mert a gyári széria már elfogyott. Sőt, már az utángyártott akksi is évekig állt a polcon, mert már alig van olyan készülék, ami ezt az akksit használja.
pl itt? Bővebben: Link
Meg a kereső ugyanitt még adott másik találatot is, a különbséget nem tudom (az árán kívül) a kettő közt: Bővebben: Link Meg utángyártottat is árulnak elvileg... (A kereső eredményének a linkje viszont csak a kezdeti keresőoldalra mutat, így nem azt linkeltem... keress a típusra (BL-5J), arra adta ezeket a találatokat...) Sőt itt is van elvileg: Bővebben: Link (ez még szintén egy olyan bolt, ahol egészen sokféle mobilos tartozékot árulnak, közvetlenül raktárról...) A hozzászólás módosítva: Feb 2, 2016
Köszi, ez már akkor tapasztalat. Lehet hogy megkérdezem őket, bár akkor sem biztos hogy igazat mondanak ha konkrétan tudják az akku eredetét. Az után gyártott sem lenne nagy baj, ha nem gagyi lenne hanem a gyárival megegyező, de ilyet eddig nem találtam. Nekem a gyári úgy is elment 8 napot hogy minden nap telefonálgattam is valamennyit.
Imádom ezt a telót, igaz hogy nem "okos" csak félokos, de tudja ami nekem kell. A nagyon okosat eladtam egy hét után, mert frászt kaptam attól hogy akkor is minden másnap tölteni kell ha hozzá sem nyúlok. Ha meg használtam is, akkor minden nap. A 8 mag ette a szuflát rendesen.
Nekem Nokia 2700-ám van és egy másik nokia akksival is frankón elboldogul. Kb 5 éve használom de csak egyszer volt csere benne.
Szerintem nyugodtan megveheted, direkt olyat kerestem én is ami 1500mAh, se nem több se nem kevesebb, és persze gyári is. Így bő két év után is tartja a minimum 7 napos akkuidőt, de 7 nap után már rádugom töltőre, mert kúp alakú tankja van....
Ha netán mégis álcímkés, az sem számít most már, mert bizonyított. Ami jó még hogy lehet választani postázásnál pik-pak pontokat.
Nokia 3210 (2000) eredeti akkuval még megy igaz pár hét után lemegy 0v-ra a feszkó de felveszi az ampereket még.
Egyet értek. Van egy szuper nokiám, szerettem volna használni. Gyári szervizben vettem akkut, amiben annyi kraft sem volt, hogy egyszer bekapcsoljon. De annyira erősködtek, hogy csak fel kell tölteni, hogy végül megvettem aranyáron. Persze annyit sem tudott, mint az eredeti, aminek a lecserélésére szántam...
Elfekvőbe még talán megvan ennek a példánynak az akksija. Szerintem még működőképes habár nem mostanában látott töltőt. Ki tudja.
Milyen jellegű munkahely választék van Székesfehérvár környékén? Már nem akarok Szolnokon lakni. De a Badacsony környéke is szóba jöhet.
Elég nagy város ahhoz, hogy széles legyen a paletta.
Igazából a gyári meló már nem fekszik, de kíváncsi vagyok egy gyakorlatlan villanyszerelőnek mekkora esélye van? Vagy van-e szállás egy cégen belül. A költségek minimalizálása miatt. Ráadásul nem vagyok híve az okostelefonoknak de kevesebb cuccom lenne ha a gépet haza vinném.
A hozzászólás módosítva: Feb 3, 2016
Nem tűnik reménytelennek. A gyakorlat meg majd meg jön.
Csak mert anyus pajti feldobta a tulajt az adóhatóságnál a lakó körülmények miatt és a gyári meló sem jövedelmező. Most írtam egy Berhidai csajszinak valamit nézzen már meg nekem a környékükön.
Magam is úgy 3 évente szoktam feltölteni kb. A réz csatlakozók a telefonban már kezdenek zöldülni
Nyelvtudás? Német? Kőműves ismerősöm a francia riviérán dolgozik már vagy 4-5 éve. Itthon el is vált. Egy hónapban egy hétvégére jön haza. Azt mondja nagyon bejött neki.
Persze, mindenki menjen és az utolsó oltsa le a villanyt.
Azért én remélem, hogy nem.
Engem -nagyon régen- egy csajjal akartak összeismertetni, új tévé beállítás ürügyén hívtak ki.
A helyszínen derült ki a szándék, meglátva az ifjú hölgyet, még a farkaskutyájuk sem ért utol, érintés nélkül repültem át a bezárt kerítésen. Mire rádöbbentek, hogy megléptem, már a faluban sem voltam.
Honnan tudod, mikor döbbentek rá? Csak nem ott voltál?
Szuper időt teljesítettem, 0.5sec a kocsiig, 2sec a falun kívül.
Ha látnád az arát, elhinnéd ezt az időt. Vagy örültek, hogy elfutottam.
Igen. Az ő nézőpontjukból Te látszottál "más"nak.
Sokszor elgondolkodok, hogy én vagyok a hülye, vagy mások? A hozzászólás módosítva: Feb 4, 2016
Tessék már megint kezdem:
"Tisztelt Apai János, Az Ön megkeresésében említett Szolnok talán első kimondottan társkeresési céllal megrendezett rendezvényének a lehetőségei azok, ha Ön termet bérel az Aba-Novák Agóra Kulturális Központtól. Kérem egyeztessünk időpontot, hogy helyszínbejárást tegyünk, mialatt egyeztetjük a lehetőségeket. Üdvözlettel, Nagy Enikő" Ezúttal fix regisztrációhoz kötött. Ennek hiányában nem tartom meg. A hozzászólás módosítva: Feb 4, 2016
Ezt rajtad kivül érti valaki? Társkereső bált rendezel? Regisztrálnunk kell?
Nektek? Nem. De valami értelmeset szándékozok csinálni. Ráadásul tánc is lesz szombatonként de ezt már nem én rendezem.
Sziasztok!
Nem tudtok véletlen egy mágust aki ilyen elektromos moped váltóját fel tudná újítani? A kihajtásnál lévő bronz csapágyakat kellene cserélni (újat esztergálni, (gondolom)) zsírozás és ez+az. Néha ropog benne valami. Lehetőleg Bp. vagy környéke. Köszönöm előre is!
Van itt kolléga aki megtudja csinálni, csak egy kicsit kérlelni kell.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |