Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
milyen zenét hallgattok? (ez aztán az offolás)
hanyagoljuk ezta témát inkább, mert ez konfilktusokhoz vezethet
Hát, igyekszünk...
nah ezt már régóta megakarom kérdezni, de elég off...hangfalall lehet falat bontani?
Azzal nem hiszem, legfeljebb gipszkartont. De láttam olyan bemutatót, ahol infrahanggal, a sajátrezonanciát eltalálva, egy 40 x 40 cm-es, 2 méter magas betonoszlopot kettétörtek...
uhh nemsemmi nah azt megvalósítani basszussal örülnének a szomszédok
még régebben haver épített egy durva basszusládát. berakta az asztal alá ami az ablak alatt volt. próbakor 2 perc se telt el és végigrepedt az ablaküveg
Tudomásom szerint valami Bíró nevezetű ember volt.
Üdv!
Te Sergei nem szoktál jégkorongozni? Csak a nevedről beugrott, hogy pár éve egy fehérvár chat szobában eléggé összehaverkodtunk egy Sergei nevű sráccal...
el kell hogy keseritselek mert nem szoktam jégkorongozni :no:
viszont kosárlabdázni szoktam
Hy!
Érveljetek légyszives, hogy mi érné meg jobban! PTE- villamosmérnöki szak vagy PTE- építészmérnöki szak? Kezdjük ott, hogy mindkét szak nagyon érdekel, bármelyikbe be tudok jutni, elektonikai jártasságom van egy kicsi (kicsit több, mint műszaki rajzolásban). Mindkettőt szeretem, viszont jövője melyiknek van??? Köszi!
Azt nem lehet, hogy egyszerre, párhuzamosan kezded el mindkettőt?
Egyszerű a válasz. Melyik hiányozna jobban az életedből ha elvennék?
hát...jó ötlet! bár akkor mikor dolgoznék? és a buli?
Dolgozni nem kell, ha jól tanulsz, lesz ösztöndíj nálatok is biztos.
Buli pedig este szokott lenni, az esetek többségében pénteken Péntek du. pihensz majd rá
Az elektronika...egyértelmű... jobban belegondolva inkább azt a munkát végezném legszívesebben egész életemben, ami a hobbim is. Gyors telefonváltás (27perc) alatt barátnőm is a villamosmérnökit javasolta...tud vki az átjelentkezés módjáról vmit? Most két passzív félévem van építészmérnökin, szeptemberben kellene visszamennem...tehát a suli tanulója vagyok, de mégsem. ilyenkor újra kell jelentkezni?
Köszi!
ahogyan tapasztaltam, minden nap buli volt... ösztöndíj nem olyan sok. nyákra már nem is futná meg szeretek "nagy lábon" élni + albiba megyek inkább...
Idézet: „ilyenkor újra kell jelentkezni?” Szerintem erről lekéstél, mert asszem, februárban kell leadni a felvételi lapokat... ilyenkor úgy tudom, hogyha más szakra akarsz jelentkezni uarra a fősulira/egyetemre, akkoris új felvételi papírt kell kitöltened.
Ezt még néha az ott dolgozó emberek se tudják, hogy hogyan megy még emésztem egy kicsit a dolgot, és később utánajárok, hogy hogyan is megy a procedúra. Ha lekéstem, akkor meg így jártam. Majdcsak kitalálok vmit.
Köszi!
Jónagyot!
Ezt lessétek mit találtam::: Fényorgona a billentyűzet LEdeivel Atomkirály Amire szükséged lesz: Winamp, zene, no meg a progi. Progi felrak, Winamp indit. Options/Visualization. Aztán én először rámentem a select-re, ott kiválasztottam ezt, majd start, és élvez ))) PS2-*es billenytüzetekkel müxik csak!! Remélem tetszeni fog Következő lépés az lesz, hogy kicserélem a bill. ledjeit, és akkor tényleg fényorgona hatású lesz CSak egyet nem tudok. Melyik szín melyik hangsávot jelöli?? Piros-mély arra emlékszem de a többi? ULi
Annál hidegebb a szín, minnél magasabb a freki.
Piros, zöld, kék |
Bejelentkezés
Hirdetés |