Fórum témák
» Több friss téma |
A tápja rendben van?
Az jó lehet valamire. Igen én is AGC-re gondolok. Nézd meg hogy a kamera mögött van e egy pici joystik a vezetéken és akkor azzal tudsz állítani rajta. Amúgy ha nincs lehetőség rajta akkor megoldódik agy éjszaka után, nekünk is volt ilye probléma és egy éjszaka teltével helyre állt.
Éjszaka után sem oldódott meg, épp ezért próbáltam kézzel is letakarni, be is kapcsolt az infra, de nem akar változni. Hagytam neki időt pihenni táp nélkül, nem változik. Amúgy a képe nagyon jó volt (a videó egy kínai PC-s DVR-el készült, ami borzalmas sajnos) egészen az ominózus áramszünetik, ami csak annyi volt, hogy lekapcsoltam az UPS-t majd vissza, mert erről mennek a netes hálózati masinák is és így egyszerűbb mindet resetelni.
A táp rendben van.
Ennyi a bele, semmiféle álítási lehetőség nincs. Most van más dolgom is, majd estefelé végiméregetem.
Ez meghalta magát, a hátán lévő össze passzív alkatrész, csak tápáramkör, illetve a kimeneti jel található rajtuk, meg az infra kapcsololó, minden más a a szenzorba van integrálva. Szerencsére kapható, ócsó pénzért. Sötét kép mellett teljesen normális, ahogy világosodik, váltogatni kezdi a normális és a túlexponált módot, majd tovább világosítva úgy is marad. Bővebben: Link
Jelentem, hogy a linkelt íbéjes kamerabél megérkezett és jobb, mint a gyári.
Sziasztok!
Egy hídmérleg teljes láthatósága miatt kellene, egy kamera+monitor (tv), rögzítő nem kell . A kamerához csak tápvez lett húzva. Mit javasoltok (esetleg konkrét típusok), wifi kamera+wifis tv vagy sima analóg kamera AV transzferrel átlőve sima tv re. Mennyire zavar védettek ezek, gondolok itt arra, nem lenne jó, ha épp akkor nincs kép, mikor a 40Tonnás kamion a mérlegen dübörög.
Üdv!
Az Ip kamerák vizsgasoron folyamatosan kell működjenek, ha motor, ha kamion. Az analóghoz koax vezeték is kelll, igat ehy crt, vagy egy 60 cmes lcdt tv AV bemenettel...-
Sziasztok!
Egy kis segítségért fordulnék hozzátok. Adott egy Genesis Pro H.264-es kamera rendszer beltéri egysége.Az volt a gond ,hogy valaki belepiszkált és kikapcsolta az auto felvételt , természetesen az admin jelszót is állította.Most mivel az admint nem ismerjük és guest módban gyakorlatilag csak nézelődni tudok, az lenne a feladat ,hogy valahogyan visszavarázsoljam alap beállításokra.Próbáltam lehúzni a winchestert , hálózatot elvettem tőle és a gombelemet is kikaptam az alaplapból hátha elfelejt mindent, d sajna nem működik ez az ötlet. Tudnátok segíteni hogyan lehetne újra alap beállításokra visszaállni?
Honnan tudjuk , hogy nem e azért kell mert akármi hm ?
Mondjuk mert ha kellene valami akkor nem a teljes visszaállítás után érdeklődnék. Adatmenteni vagy törölni tudok így is.kiveszem a winchestert és kész.
A hozzászólás módosítva: Júl 21, 2016
A menűben a gyári visszaállítás megy ?Próbáltad ?
A hozzászólás módosítva: Júl 21, 2016
Admint kér a gép. Mindenféle szoftveres visszaállításhoz.
Értem , akkor csak egy megoldás marad , ha gép szoftverét frissíted .
Körülnéznék a nyákon flash Ic-ket keresve és egyesével leszedném őket.
Az is megoldás , de hátha könnyebb neki úgy . ha rá frissit , és akkor alap lesz minden.
Nos a gép linux alapú , ha hálózatról be tudsz lépni a gép menüjébe , akkor onnan vagy frissíted a /dev/sdb1 fájl tartalmát , vagy ha szerencséd van , akkor találsz egy password nevű mappát amiben meg lesz a jelszó.
Lehet , hogy a gépnek egyedi IP cim kelessz majd , vagy van . A hozzászólás módosítva: Júl 21, 2016
Szia! Csak találgatok, mert nem ismerem/használom ezeket a kütyüket... A gombelem kivétele után sokat vártál? Lehet, hogy extrém kicsi az áramfelvétele és sok idő kell neki! A hozzászólás módosítva: Júl 21, 2016
PC alaplapból kiindulva a gombelem kivétele nem segít, mivel a jelszavak a flash-ben vannak tárolva és nyílván nem véletlenül.
Igen valószinüleg egy flash lehet benne. Én valami billentyűkombinációs alapbeállítási lehetőségre gondoltam de sajna nem találtam sehol ezügyben információt
Annak működnie kell amit leírtam.Most abba nem mennék bele hogy visszafejthető a program , és megtalálható benne az elmentett jelszó , mert ez most nem erről szól.
Sziasztok
Lenne egy HDV-F016 tipusú rögzitő egységem. Tudnátok esetleg egy weboldalt, vagy valamilyen data-t adni róla? ez egy 16 ch-s rögzitő
Hali. Vennék pár kamerát, a ház megfigyelésére. A követelmények :
Nézhető legyen bárhonnan netről. (mobil is) Lehetőleg egyszerű legyen, ne kelljen hozzá hülye kínai szoftver. Nekem otthon van szerverem, és így bárhonnan a világon bele tudok lépni, elég ha csak beirom a külső Ipt. Láttam olyan kamerát is, aminek elég ha csak beirom az IP-jet, és a kijött felületen is lehet nézni a képet, nem kell hozzá semmilyen program. Ez lenne a legegyszerűbb. (nem értek az IP kamerákhoz, lehet hogy mindegyik ilyen..?) A másik dolog természetesen a rögzítés. Mire rögzítenek az ilyen kamerák? Mennyit foglal egy nap rögzítés? Azért a felvétel se legyen valami gyatra, nem azt mondom h a hangya lábát lássam vele, de azért ne valami kockás kép legyen. Mit tudnátok ajánlani? A hozzászólás módosítva: Szept 18, 2016
Nálam 150GB helyen 10 napnyi anyag van meg egy kamerával 704x576 felbontáson. Ez a szerveren van rögzítve a kínai DVR kártya szoftverével, de van rá sokféle szoftver korábban az eyeline-t használtam.
1MPixeles IP kamera esetén egy heti adatrögzítési idő kb. 250GB. Négy kamera esetén, értelemszerűen, 1TB. Mobilon nem fogod elkerülni a célszoftver használatát, viszont a normálisabb rendszerekhez ingyenes app van, ami elérhető a Play áruházban, illetve AppStore-on is. Analóg kamerát már értelmetlen használni, mert az IP is hasonlóan olcsó lett, és összehasonlíthatatlanul magasabb a minősége, mint egy normál analóg kamerának. (Az áthidaló analóg HD megoldások is jók, mint pl. az AHD, turbo HD, de itt fontos a rendszer azonosság, mert nem megy két különböző termék egy rendszeren.)
És egyszerű a kiépítése is. Rögzítésnek nagyon erősen javallott a célhardver, IP esetén egy NVR, ez menedzseli is az egészet, hogy mit vegyen, hogyan vegyen, és a távoli elérést. Olcsóbb, mintha PC-re és egyéb vicik-vacak kártyára, vagy USB-s kacatokra történne a rögzítés, és jelentősen kisebb az energiafelvétele, mint egy PC-nek. A Stailitásról ne is beszéljünk. NVR-nek (és a kameráknak) is az igen javasolt márka pl. a Hikvision, vagy Provision. Mindkettő elérhető magyar webshopokban is pl.: riasztobolt.info IP esetén lehet más márkájú olcsóbb IP kamera is, a lényeg, hogy az Onvif szabványt tudja. Van e két javaslot márkán kívül is természetesen rengeteg más is, de ezek eddig nekünk biztosan működnek évek óta gond nélkül.
Az azért elég erős kijelentés, hogy az IP kamerák ára lement az analógok mellé, egy 10K környéki 640x480-as IP kamera képe rosszabb, mint egy analóg kameráé, egy 720p felbontású kamera 25 körül kezdődik és az még mindíg eléggé gyengécske képminőséget tud. Ha otthonra "hobbi" célból csinálja akkor bőven jó az analóg kamera is. Ha jól vettem ki a szavaiből a szerver amúgy is megy, tehát érdemes lehet azzal rögzíteni, ráadásul a DVR-ek iszonyatosan drágák (50+).
640x480 ip-t senki sem fog felrakni, és nincs is normális helyeken, csak kínai ebay-es vackok. 720p-s IP kamera 15 körül már kapható ez kültéri tokozott infraledes vízálló, és magyarországi beszerezhetőség garanciával. NVR rögzítő pedig 10+áfá-tól. Gyengécske kép? Relatív. ezerszer tisztább, mint akármelyik analóg. Egyedül az Analóg HD rendszerek versenyképesek az IP képminőségével. othoni körülmények közé az AHD is tökéletes, az AHD rögzítő 13 körül van, a legolcsóbb AHD kamera 1MP 7ezer pénz körül.
A 640x480 és a 720P között van háromszoros felbontásbeli különbség. Az rengeteg.
Ahol nem látni eget verő különbséget, az a 720P és 1080P között, csak nagyításkor jön elő. Vagyonvédelmi szempontból jobb választás a 720P
Én újra csak írom hogy én nem értek ezekhez, de miért ne kerülném el?
Én csak abból indulok ki, hogy láttam olyan kamerát, aminek elég volt csak az IPjét beírni, és az oldalon ami kijött, ott tudtam nézni a képet. Bár ha vannak rendes alkalmazások (nem gagyi kínai) akkor nincs gond. Nade kamera most más tészta. Vegyük a felvevőt. Na nem mondom hogy ami ebayes, az minden gagyi. Vannak azért ott is jó, jól használható dolgok. Nekem nagyon max 4 kamerára van szükségem. Tudsz valamit ajánlani kínai kollégáktól?
Találtam egy ilyen kamerát.
Bővebben: Link Régen vettem egy analóg kamerát ebayen, szép volt a képe, szóval vannak az ebayen jó dolgok is. Ehhez mit szóltok? A hozzászólás módosítva: Szept 19, 2016
|
Bejelentkezés
Hirdetés |