Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit gyűjt, retro cuccok
Üdvözlet
Szép gyűjtemény, az 1556 működik ? Ha jól látom az 1555-höz van két fiók differenciál erősítő és az időalapja. Nekem is van a két normál fiókkal, keresném a sampling egységeket.
Üdv!
A 1556 működik, a 1555-höz nekem is csak egy mintavételezős időalapom van a másik fiók nincs meg hozzá.
Minden ami EMG, én is kedvelem.
Székesfehérvár, Finommechanika.
Hungária. EF 15/34 60x37x47 cm (olyan 35 kg). Van benne anyag
Többi kép? Hadd lássák mi-minden van. Aztán mehet a hirdetőbe.
Mechanikai Labor szignál:
Tip: S1 Nem tudom mennyi készült belőle, de lehet hogy ez egy korai példány a gyári száma alapján: 86001 Mondjuk pont jó, ha valakinek éppen: - 78 KHz, +/- 1 %, 2 %, 7 % és 20 % - 1300 KHz +/- 20 % - 1600 KHz +/- 20 % jelre van szüksége a rádió KF fokozat behangolásához. Szerintem nekem van is, csak nem szoktam tekergetni a KF-et A hozzászólás módosítva: Szept 27, 2016
Erre az IK2-re még nem tudtam görcsöt kötni.
Az rendben van hogy rádió
Szia
Ez egy szignál generátor, löketmérő, teljesítménymérő. 2x 2.4V DC ről megy, 20-52 MHz, AM, FM. Bővebben: Link Gyula A hozzászólás módosítva: Okt 2, 2016
Köszönöm! Akkor nem rádió
Nem kéred? Jól el lennének egymás mellett, legalább nem unatkoznak
ilyen orosz müszerem nekemis volt igen szeretem csak kölcsönkérték és omba mértek és villanyt szétvágta telyesen
Huncut módon az adattábláját fejjel lefelé szegecselték rá
Katt IDE, és akkor rendesen mutatja. Biztos META adat hiba.
Az eredeti képen is a talpán van.
Mondjuk engem nem zavar, mert fejjel lefelé is folyékonyan olvasok (sokszor hasznos képesség, mellesleg ). Erről az jutott az eszembe (bár itt eléggé OFF), amikor beszélgettem a szomszéddal, hogy macerás mindig forgatni és utána megint precízen beállítani a vasakat hegesztéskor, hogy vízszintesen legyen az aktuális varrat helye. Ő meg nézett rám mint egy marslakóra: Szerinted nekem a gyárban hanyatt fektették a hajót, amikor fej felett kellett volna hegeszteni?
Nevetni fogsz. Dolgoztam hajógyárban,ahol volt olyan,hogy az egyes szekciókat fejjel lefelé hegesztették. Utána két daruval forgatták vissza. Érdekes látvány volt. Ezt mi építettük. Dolgoztam rajta rengeteget.A légtechnikát építettük .
Nem nevetek.
Én csak tisztelem a mások tapasztalatait/tudását Beleértve a Tiédet is, és Szomszédét is
Ez elég sorsszerű, mi hegesztjük, mások meg hajókáznak vele. Fordítva sem lenne rossz (legalább néha).
A hozzászólás módosítva: Okt 6, 2016
És a nagy klasszikus, minden RH amatőr álma az R311.
1...15 MHz 43x23x24 cm
És tényleg!
Üdv! Ilyen trafóm nekem is van, csak az elején a dugalj már nem eredeti, hanem sima 230V-os( tudom nem szabályos). Használni is szokom, mert van hozzá egy 42V-os fúrógépem. Fémházas. Biztos van 50 éves. Vasat fúrni szeretem vele, mert lassú fordulatú. Na majd lefényképezem, ha el nem felejtem.
Üdv! Na fotóztam. Az enyém azért egy kicsit megviseltebb, mint a tiéd. A fúrógépen nincs sajnos semmi adat. A kihajtása lassú, talán 400 lehet. Ma is használom vasat fúrni mikor sokat kell. Még a nagypapám szerezte az 'állami gazdaságból' Hol van az már.
Pedig érdemes lenne szabványosra visszacserélni, hogy a fúrógépet véletlenül se lehessen a 230 .ba dugni.
Bővebben: Link
Kicsit hiányos "Béta" mérő. Szerintem csak a két műszert szedték ki belőle. Bár az könnyen pótolható. De akkor is, törjön le a keze
Sziasztok
Egyik ismerősöm megbízásából feltennék ide egy képet, szerintetek nagyságrendileg mennyit érhet? Minden működik rajta.
Ha működik, és a hátlap is megvan, 4-5e.-t talán.
Sziasztok!
Körülbelül fél éve kezdtem processzor gyűjtésbe, bátorkodom megkérdezni, hogy van-e otthon valakinek elfekvőben 1-2 ilyen processzor? Elsősorban felajánlásokra számítok, de a megvételtől sem zárkózok el! A gyűjteményem az alábbi képen látható: A hozzászólás módosítva: Ápr 9, 2017
Amikor én hasonlóan kértem valamit, azonnal likvidáltak. Azt mondták a modik ez nem kéricsélő oldal, és adjak fel hirdetést ha venni akarok valamit.
Bocs, nem neked szól !!! Inkább a modiknak, igaz moderátor és moderátor között is van különbség. |
Bejelentkezés
Hirdetés |