Fórum témák
» Több friss téma |
Mindenkinek köszönjük, esetleg ötletet, egy kis élelmiszerbolt belső teréről és kasszáról lenne szó.
Nem tudom az ismerősöd milyen összeget szán rá, de 2016 végén már ne a klasszikus analóg rendszerben gondolkozzon.
Nem azt mondom hogy hiper szuper ptz-s IP rendszert vegyen mert valószínűleg egy kis boltban nincs értelme. Egy AHD rendszer (ami nagyságrendekkel jobb felbontást ad az analóggal szemben) sokkal inkább járható utat kínál. Nem bonyolult a kiépítése, nem kíván informatikai ismereteket és amennyivel jobb a kép annyival nem drágább. Ha szán rá időt pénzt az ember, akkor annak legyen értelme. Bővebben: Link Kovabe fórumtársunk tapasztalatai jók ezzel a márkával. A hozzászólás módosítva: Dec 20, 2016
Sziasztok. Tervezek egy 4 kamerás megfigyelőrendszert itthonra. NVR nek ez megfelelő? Van valakinek tapasztalata vele? Jelenleg csak 2 kamerát kéne kezelnie HD-ban. Késsőbbiekben bővülne 4 re.
Nézeggetem még. Inkább erre voksolnék. Bővebben: Link
A fenének nézitek ezeket a vackokat. Műszaki dolgokat kintről rendelni felelőtlenség, mivan ha tönkremegy akkor hol a garancia, veszel még egyet akkor itthon vásárolj egy kicsit drágábbat és már van garanciád is.
Az angoloknak van egy közmondása: "Nem vagyok olyan gazdag hogy olcsó dolgokat vásároljak", ez szinte mindere igaz. Ha vissza olvasol akkor van egy jó néhány márka amit ajánlottunk már másoknak is, nem véletlenül ajánljuk ezeket a termékeket.
Szóval akkor inkább vegyek itthon 200€ ért egy Hikvison-t?
Már bocs, de szarabbnál szarabbak. Egyrészt, semmi garancia nincs rajtuk, még azt sem tudni, hogy van-e akármilyen supportjuk, másrészt alig drágábbak, normális garanciával és támogatással elérhető termékek, mint ezek a kínai hulladékok. Teletűzdelve backdoor-ral, és további finomságokkal. Válogass inkább innen:Bővebben: Link Az országodban szintén van üzletük, és ott eleve jobb áron is fogod kapni, mint itthon. ÉS ugyanúgy ott a teljes körű garancia, és a support.
Ha van rá keret, akkor mindenképp Hikvision. Ha nincs, akkor ott vannak az előbb linkelt alternatívák. De ár-érték arányban, a Hikvision jelenleg a legjobb. De nem kerül 200 Euróba, azok a fél professzionális termékeik. Otthoni felhasználásra bőven megteszi a belépő modell is.
Már nincsen nekik SK boltjuk. 20€ ért küldik ki.
Ott van a MAZI ami még mindig jó csak már nincs softver upgrade hozzá.
MAZI-t nalunk nemtalálok. Van még olcsó de megbízható márka?
Ígyis ugyis drágán jövök ki belőle, még ÁFA, szállitás.... Nálunk semmi értelmeset nem találok.
Üdv. Van egy hikvision felvevőm. (gondolom a menü mindbe kb ugyanaz, vagy hasonló)
Hogy lehet Lanon keresztül letolteni egy felvételt?
Emlékeim szerint vagy a készűléknél tudod lementeni vagy pedig a távoli visszajátszást rögzíted a gépeden.
Lanon keresztül beléptem. Beallitottam hogy az asztalra mentem mindent. Ramentem az adott idő lementésére. Ment is a százalék, majd kB 5 perc múlva kiírta hogy downloaded...
De a fájl sehol..
Egy két rendszert telepítettem már segítőként kolegámmal, Hikvisiont szereltünk inkább. A Te gondodra leghamarabb azt FTP jutott eszembe, gondolom elérhető a rögzítő. VLC-vel meg lejátszható bármilyen gépen. Ha nem sikerül, felhívom, megkérdezem tőle, hogy van-e FTP elérés.
Sziasztok, van itt esetleg aki Techson-okban szakértő?? Adott egy ss3004-es IP dvr ami eddig szépen elérhető volt androidos telóval, megy pcvel is, de sajna a gazda beújított egy Nokia windowsos telefonra és nem bírjuk beállítani hogy a telón tudja nézni. Milyen prg kell windows phonehoz? vagy lehet hogy ezek az ip dvrek, nem is tudnak csak iphonet és androidot, mert ami leírást találtam abban nem volt csak ez a kettő, jah és még a blackberry, de windows phone-ról semmi. Hibába akarnánk letölteni a teló explorerével a softot, azt mondja nem található... Létezik hogy nem lehet sehogy ezeket beizgatni a távoli eléréshez? Plz adjatok valami ötletet! köszi előre is!
Sajna linux van az összes dvr-en illetve a kamerákban is valami hasonló, ezeket totál nem támogatja a windows. Eset leg ajánlani lehet egy táblagépet aminek nagyobb a képe és jobban látja az adott kamera képét.
RSTP? hát az meg mifene? és mire jó? Linux van rajtuk igen Kovabe, de a legtöbb Techson tud egy PCam nevű szoftverrel kommunikálni velük, de ebben az IP rögzítőben valamiért nincs, de akkor hogy kell rábírni mégis hogy lássunk képet a winfosos mobillal? Letöltöttem valami superipcam progit is azzal sem megy
Valakinek valami ötlet?
Szia.
Sajnos kár volt Windows-os telefont vennie a tulajnak (<OFF>biztos valami perverzió lehet, mert nem meggondoltság volt az oka, az biztos</OFF>). Lehetőségek: 1:Sajnos, ahogy néztem a TinyCam nem elérhető ezen a rendszeren, pedig jó megoldás lenne. 2: SuperLive (ha megnézed a DVR dokumentációt, ott írnia kellene ezt) 3: SuperCam 4: böngészőből (kédés, hogy működne-e és milyen módon. Meg nem kényelmes) Keress rá a 2. és 3. lehetőségre. Talán megoldja a gondot. Vagy valóban már leírt pótmegoldás lehet valamilyen klienssel az RTSP fogadása. Csak megjegyzés (nem neked): Nem baj az, ha ezeken az eszközökön Linux fut. Sőt... Nem ettől fog nem működni vagy működni egy Windows-os kliens. A hozzászólás módosítva: Jan 20, 2017
RTSP (realtime streaming protocol) - az egy protokoll, amivel lekódolja a videó képét a hálózaton keresztül.
A DVR képét rtsp://ip/valami címen el lehet érni, ha az eszköz tudja. Ha ezt nem látod a beállító felületén, az nem jelenti, hogy nem tudja, mindösze lehet, hogy "titkolják", s ilyenkor pl. előkerülhet a WireShark és megfelelő képzettséggel el lehet kapni a címét a folyamnak. A folyam címét ezután beírod mondjuk a VLC-be, s az remekül le fogja játszani. Az, hogy a kínaiak nem írtak mobil alkalmazást windows-ra, nem jelenti azt, hogy ne lenne jó a rendszer, mindössze azt, hogy nem írták meg rá. De pl. nekünk adtak a lemezen SDK-t, mintaprogramot a kütyühöz és azt lefordítva simán tudtam kapcsolódni vele a DVR-hez. Egyébként meg első gugli találat. A hozzászólás módosítva: Jan 20, 2017
Én sem azért írtam hogy "sajnos linux van az összesen" mert jelenleg talán ez a rendszer a leg megbízhatóbb. Számomra sosem okoz problémát.
SuperLive nincs, Supercam nemkezeli, böngészőből nemmegy sajna
TinyCam-ot még nemnéztem, de kipróbáznám ha lenne winfosPhonera
Rtsp sajna nincs, de ezt az IP CENTCOM-ot ki fogom próbálni, kösssz!!!
Tudna nekem ajánlani Androidos mobilra NVR kezelő programot? Ilyen NVR-em van.
XMEye remekül kezeli. De csak egy régebbi verzió, a mostani nekem fel se települt... Nekem a tableten a v0.0.0.7 verzió van belőle.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |