Fórum témák
» Több friss téma |
Tessék ITT van a S.M. Ide bemásolod a tipust és kiadja.
A hozzászólás módosítva: Dec 28, 2016
Köszönöm a segítséget de sajnos ne tudtam megnyitni.
Beírod a keresendő tipust- kiadja-kiválasztod,rákattintasz-bejön az oldal-vársz-majd ha ki írja valahol alul a rajz alatt, hogy "GET MANUAL" na arra kattintasz. És már tölti is le vagy mented, vagy megnyitod.
Sziasztok! Sok keresgélés után hozzátok fordulok. Sajnos kihalt a mosogatógépem Whirlpool adp4108 . Bekapoláskor 15 öt villog a led. Ilyen hibakódot sehol sem találtam. Hátha valakinek van hiba kód listája. A segítségeteket előre is köszönöm. Addig nem akarom szétszedni és átnyálazni míg konkrétabbat nem tudok. Hátha szűkülne a kör.
Szia!
Van mosogatógépes topic, ott kellene feltenni a kérdést.
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene.Van egy Simens WM 14 S 4 OL típusú mosógépem. Nem találok sehol sem megfelelő hibakód leírást. A gép elvileg mos le is szivattyúzza a vizet. Majd kiírja a /E23/ hiba kódot és a szivattyú továbbra is megy onnét fogva nem csinál mást.
Ha jól emlékszek akkor valamilyen belső folyásra utal.
A változatosság kedvéért most meg/E80/ ír ki és a motor akadozva próbál forogni.
Köszi a tanácsod a /E23/ hibát megtaláltam repedt volt a vegyszeradagoló és abból csepegett a víz.A motor relét hol találom? Benne a vezérlő egységben?.Még egy kérdésem lenne hol tudok beszerezni hozzá legolcsóbban alkatrészeket.
Sziasztok!
Még egy kicsit küszködök a Miele Navitronic-kal. Még mindig nem kapcsol be sehogy sem! Találtam egy érdekes helyen 2 stekker helyét. Ezektől még valahogy be kellene kapcsolnia a gépnek? A mosószer adagoló háta mögött, a vízcsatlakozó,és léptetőmotorja alatt egy picivel. Milyen érzékelők csatlakozói lehetnek? Ez egymás mellett kettő csatlakozó. A vezérlő panelen is két steki hely szabad... ?
Szia! Már többször leírtam hogy attól még hogy nincs rádugva a periféria attól még indulnia kell a gépnek. Az ami az első fotón van az csak egy átfolyásmérő az opcionális van amelyik vezérlőpanel kezeli valamelyik nem. Annak valami más baja lesz.
Halványan reménykedtem, hátha...
Köszönöm hogy megírtad, sajnos sejtettem ezt a választ! Akkor nem vagyok előbbre! Annyi éjszakát eltöltöttem már vele, hogy roppantul kezd tetszeni a gondolat, felmegyek a mol-ra egy liter benzinért, hátha még utoljára megvilágosodik!...
Szerintem már korábban is írtam hogy a Táp részét nézd át Táp feszek megvannak-e.Ha az oké akkor panel cserés.
Sajnos tényleg igazad lesz!
Akikkel idáig beszéltem, mindenki azt mondta hogy már a bekapcsolást tilthatja valami. Mindenki azt mondta hogy a Miele-nél nincs olyan hogyha minden rendben van, ne kapcsoljon be. Azért gondoltam erre.
Én nem tudok ilyenről.Lehet hogy meg kéne keresni a millemax ot (mert ez mosókonyhai gép)hátha le tudnák tesztelni a panelt de nem olcsó lesz de meg lehet kérdezni.
Ezt a tippet köszönöm, jó ötlet!
Szerinted mennyire számoljak kb.?
Őszintén szólva fogalmam sincs hogy mennyibe kerül. Én akárhányszor kértem a Miele től valamire árajánlatot mindig Kapaszkodnom kellett az árak Olvasásakor gondoltad volna hogy mosogatógépbe só tartály fedél 15 000 Ft ba kerül? Szóval először kérdezz és majd kiderül.
Hello elvtarsak.
ismet elakadtam egy samsung inverter geppel. Uj elektronikat kapott, mert a regit kinyirtam. elindul a mosas, be is engedi a vizet. Egy ido utan 4E hibakoddal megall. es csak az urites megy, ami csak arammegszakitassal szuntetheto meg. az ilyenkor nem jon aram a magnesszelephez.. es ez megvolt az elozo elektronikanal is. hatha valaki mar futott bele.. nagyon koszonom elore is..
Üdvözlök Mindenkit!
A következő problémám van. Van egy Siemens WD14H540/03 mosó/szárítógépem. Ennek meghibásodott az egyik vezérlő panele. Mellékelek két képet. Ez javítható vagy csak cserével orvosolható a probléma. A válaszokat előre is köszönöm.
Reménytelen, a kidurrant proci külön beszerezhetetlen. Talán bontásból valakinek van, az nagy szerencse lenne
Mint Stevepapa irta a proci beszerezhetetlen, a fw pedig hozzáférhetetlen. Ahogy ez a panel kinéz az teljesen kuka. Mitörtént vele?
Helyesebben a proci még talán beszerezhető. Néhány száz forint, viszont az "fw-" a jobban őrzik mint bármit a világon
Udvozlet ismet..
kicsereltem a magneszelepeket.. az elso mosas tokeletesen lement, viszont a kovetkezonel mar szinten csak az elo mosas tekercsere tolja ki a feszt. letezik, hogy a szintszabalyzo jatszik velem? latszatra mukodik, reagal.. viszont az elektronikat kizarnam, mert ujat kapott.. nem hinnem, hogy ott lehet a gond..
Na igen, a proci is lehet jó esélyel custom made, évente 1mill darabszáb esetén megengedhetik maguknak.
Üdv!
Érdeklődnék járt e valaki úgy mint én. Indesit wie 107 mosógép program indításnál ajtó zár kattan tehát bezár de nem érzékeli(nem világít akijelzőn a kis lakat ikon) hibakódot nem ír program nem megy tovább. Mit kéne megnézni? |
Bejelentkezés
Hirdetés |