Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Kapcsolási rajzot keresek
Témaindító: Kallai Csaba, idő: Márc 11, 2006
Témakörök:
Hello!
A bemenetén a "hang leválasztó trafó" az milyen anyaggal bír? 600 ohm - 600 ohm vagy mi lehet a paramétere? :miaz: Üdv ![]()
Az a szokásos "mikrofon trafó" dinamikus mic illesztéséhez. Ha jól emlékszem 200 ohm (ez biztos) /1k (talán)
Sziasztok!
Én meg keresnék egy nem mai orsós magnóhoz rajzot, Philips N4419- nek hívják.
Jó kiss cuc volt a maga idejében(és még most is). Remélem sikerül életre kelteni!
Sziasztok. Kapcsolási rajzot keresek--studio 3000AHiFi
Sztereo erősitőhöz. A neten eddig csak egy képet talál tam róla , hátha meg van valakinek :köszi ! ![]()
Gyors vagy ezt köszi neked itt a foto rola
Van egy Grundig Studio 3000 kapcsolási rajzom, de abban rádió rész is van, ha gondolod csatolom,..
Ez egy nagyon jóminőségü 2x 250W-os erősitő külsőre is mutatós ,ha felraknád a rajzot kiderithetném !
Ez nemhiszem, hogy lenne 250w -os. De ha szüksége van valakinek rá akkor ittvan,..
Hali!
Beag EBE 5310 mono 250W-os végfok dokuját keresem. ![]() (Néhány Beag gyártmányt megtaláltam az ftp.pulse.homelinux.com -on, de ez nem volt közöttük) kösz...
Sajnos a neten sehol nem találom KENWOOD KT-3300 hagyományos tuner kapcsolási rajzát. Létezik ebből a D végű de az már egy másik széria. Aki tud kérem segítsen.
Ha a Helyes Topic -ban tennéd fel a kérdésed talán kapnál is válasz rá!
![]() ![]() ![]() Használd ezután a keresőt! Kapcsolási rajzot keresek!
sziasztok! Tudna esetleg nekem segíteni abban,h kéne 1 magyar nyelvű használati utmutató KENWOOD KRF-V7060d erősítömhőz?? honnan tudnám letölteni????Elörre is köszi
![]() ![]()
Örömömre szolgálna, ha valaki ki tudna segíteni egy Grundig V1000 erősítő kapcsolási rajzával. Előre is köszönöm.
Hogyan lehet onnan letölteni?
Hátha van némi hasonlóság ...
![]()
Köszi,elképzelhető,majd még ránézek jobban.
Üdvözletem.
A helyzet a következö.Van 2 db BEAG végfokom, amihez kapcsolási rajzot szeretnék.Sajnos a gyári doboza nincs meg, tehát pontos tipust nem tudok írni.Viszont a panelokon van egy felirat, ami:OUO3199. Gondolom én ez is valami tipusjelzés lehet.Mond ez valakinek valamit?Esetleg a teljesítményeröl tudtok valamit?Én olyan 50 W-ra tippelek. Előre is köszönöm a segítséget.
Sziasztok! NAD 701 rádióerősítőhöz keresek kapcsolási rajzot. Ha valaki tud kérem segítsen.
Nos, a végtranyók: 2SD113, ezen kívül még BC300 2N5682 2 db, BC 212 3 db, és még van kettő amiről le van kopva a felirat, de ugy néz ki mint a BC 212
Hellosztok!
Philips RC 169-es autórádióhoz keresnék kapcsolási rajzot! Akinek megvan legyen szíves ossza meg velem! Nagyon szépen köszönöm!
Sziasztok!
Segítséget kérnék egy service manual kellene a philips CDR-775 cd íróhoz.A proci már meg van,de az ellenőrzéshez nagyon jó volna a doksi.Köszönöm a segítséget! ![]()
Sziasztok!
Van egy 24V-os 2,2A-es transzformátorom, szeretnék belőle építeni egy szabályozható tápot. Valaki tud kapcs rajzot? |
Bejelentkezés
Hirdetés |