Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Propeller Clock
Nem kell azonnal nem azért írtam csak ha tovább lesz fejlesztve lehet most egyszerűbb már úgy irni a programot..Nekem most az a bajom,hogy még javult a fordulat a szuper egyensúly miatt és nem tudok alacsony stabil fordulatot tartani a videómotorral ..Lehet ez a fototranyó sem az igazi azt az offset miatt is mocorog..
A hozzászólás módosítva: Márc 23, 2017
Ismét csinálta azt,hogy nem indul el a rádióvétel a rotoron. Ha az öcsit simán debug módba teszem és utána kikapcsolom majd rákerül a rotor akkor nem megy csak ha még egyszer debugban ment és utána indítom újra.. Leírom hátha másnál is jelentkezik ilyen..
608 képeknél megcsináltam.
Ezenkívül van auto WEB update. Frissíti a PI SW ha van új, bootoláskor check-ol. (kikapcsolható ha nem kell) Majd weből is megnyomható lesz.
Na most itt hagyom menni az órát ,hétfőig nem is nézek felé.
Lehet megbánom mert felszáll és elrepül
Ok! Köszi! Pihentess kicsit mert álmodsz vele mint én..
Nem úgy van az .
Hétvégén még akarom rajzolni a pi öcsit ....
Tervezném én ha tudnám miből lesz Csak a pi alaplap vázlatokig jutottam melyen látom hol van hely..Vasárnap ráérnék belebonyolódni kicsit napközben itt a melóhelyen talán nyugis napom lesz
Nagyjából már összeraktam az alkatrészeket fejben. Egy dolog nincs meg. A relé kimenet. Mennyi legyen ês milyen méretű? Nem tudom hova férne egy normális méretű és áramú!
Szerinted? Befelé kéne forgatni hogy ne álljon ki,de ott nincs hely.. Triak esetleg? A hozzászólás módosítva: Márc 23, 2017
USB port nem jöhet számításba reléket kapcsolgatni ?Túl zsúfolt lesz az öcsi hát ha még a relé is rajt van.. Külön relépanel lehetne mely lehetne optoval leválasztott akár hálózati feszültséget is kapcsolhatna..
Pont ilyesmire gondoltam Kinek milyen,mire kell olyat tesz rá
Several pictures of the pictures for 16F886.
Good pictures!
A harmadik kép nagyom jó implementálom csak színesben !
A pi 5V portjain kaphat tápot? Összeköthetö a kettő egymással
Mérd ki, ha közös a betáp 5V al akkor szerintem igen.
Nem hinném hogy lenne köztük bármi is. A hozzászólás módosítva: Márc 23, 2017
Úgy gondolom én az de holnap megmérem..Elég rossz helyen van ez a csatlakozó nem lehet terjeszkedni körülötte nagyon,megérni kivezetni a portokat a nyák belsejébe.Az rfm75p-s makró elég bele a a helyére betehető a kicsi is.. Megcsináltam a makrójukat lay-ban..Ha a lan csatin feküdne az jó?Ki lenne vágva a nyák ott csak a tetejére csak a modul feküdne rá..
Nem értem mi írsz de majd meglátom.
majd szedd le a jack dugót és úgy tervezd a nyákot hogy tüskével fel lehessen vezetni az audio jelet. A hozzászólás módosítva: Márc 23, 2017
Agyalok az elhelyezésen mert kicsi a hely a modul meg elég nagy és a felső részen kell lennie mert másképp zavaros lesz a kijelzés..Ott lenne a lan csati tetején mintha ráraknád a tetejére..Ja az audio meg az s-video likvidálva lesz róla..
12V tápcsati meg ott lesz az USB mellett pont frankó helye van ott.. Valamelyik magasabb vagy a lan vagy az usb most nincs nálam de az alacsonyabbra fektetem majd a modult minél laposabb legyen..
DCDC nek lehet használni ugyanazt ami a rotoron van. 3db kell belőle. Elég kicsi és 1A tud. Az pont elég. Kettőnek közös ENA kell egy GPIO portra
A wpovernek az kevés lesz nálam 1,5 A is megy rajt 5 Volton feljebb nem emelem mert akkor sok a kimenő feszültség
Az nem lehet az nagyon sok. 7,5Watt. Elmértél valamit
Nekem 5V WP,motor együtt csak 500mA Lehet érdemes csökkenteni a szekunder menetszámot így növelhető a WP tápfesz. A hozzászólás módosítva: Márc 23, 2017
Szerintem nem de holnap megmérem még egyszer..Szekundert én már biztos nem szedem szét 5 Voltra lett optimalizálva.. Teljes fényerő fehér kihajtásnál van ez..
A 26 GPIO felhasználható a wpower és motor közös kapcsolóportjának? Ott árválkodik a szélén az nagyon kéznél lenne ..
NINCS GPIO26 ! Pin 26 ra gondolsz. Nem biztos mert az az SPI modul alternatív portja. Megnézem lehet e IO csinálni belőle.
Mindjárt csinálok tesztet. Egyúttal kipróbálhatod az autoupdatet is.
Tudsz rátenni ledet? pill. A hozzászólás módosítva: Márc 24, 2017
|
Bejelentkezés
Hirdetés |