Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
A rekeszest...
Kisebb kiszerelés ami szállítható a rekeszes helyett? Messziről érkezek.
Szállíthatóbb kiszerelés ? Sörös kamion
Megnéztem, sajnos csak kazettát tud fogadni.
Így a sör sem engem illet...
Értem,azért köszönöm.
Legrövidebb: Zugló v.á., 5-ös busz kivételével, bármelyikkel a Bosnyák térig, onnan Kőbánya felé a 2. megálló az Egressy út, bármely villamossal. Ott jobbra lefelé gyalog (2'), az első utcán balra (Angol u. sarok).
Ne szivasd már szerencsétlent
Tudomásom szerint menne a börzére, oda meg vonattal elmegy Ferencvárosig, átsétál az aluljárón és már ott is van. Ott körülnéz, téged megtalál, együtt eljöttök az Egressy-be. Ennyi a történet az én olvasatomban... Az, hogy haza hogyan jut, egy másik kérdés (ámbár ha jól rátapad Madzagos mesterékre, akkor nagy gond nem lehet ). Ami azt illeti, hasonlóképpen akár odafelé is
Madzagos nem újfaluba száll fel hanem ladánynál.
Ne hisztizz, jöhetsz velünk, különben úgy de úgy eltévednél hogy jövő héten se lelnénk rád. DE!!!!!!!!!!! Mi korán kelünk ám. Ugyanis sanyával hamar megyünk három körűl. p.ladányban 3.40-essel felcsattogunk mert bekukkantunk a puskásba a börzére is. Gyere át bakonszegbe, sanya megmondja a szépen kéred mikorra legyél itt mert egy percet se fogunk várni.
??????? Helyesírás!!!!!!!
A hozzászólás módosítva: Szept 20, 2017
Nem érek rá. A lényeget láthatja. Csá.
Szebben is meg lehet fogalmazni szerintem a mondanivalódat. Főleg mivel harapnak érte rendesen. Ha írni akarsz szánj rá elég időt hogy mind nyelvtanilag mind helyesírásban megfeleljen a fórum szabályzatának a mondanivalód,és csak az után tedd közzé.
Úgy lesz. OK.
Sziasztok jön valaki Debrecen felől a autóval ? Cegléd Szolnok útvonalon keresztül a találkozóra ?? elmennék én is vele
Nem akarom szívatni, de úgy érzékeltem, hogy nem megy a börzére (késői érkezés). Amúgy igazad van; ha jönni akar a börzére is.
Így is szűkös a keret mert ugrott 8 ezrem a guriga lucerna miatt.
Akkor egyből az Egressybe: Zugló vá., 1-es vili (1 megálló, Etele út felé; vagy gyalog), 77-es troli (Nagy Lajos kir. útig/Egressy tér/ ~4 megálló).
A hozzászólás módosítva: Szept 21, 2017
Ez a börze cím szerint hol lesz ( elvileg gyalogosan megyek a zuglói vasúttól, ha belefér, útba ejteném )?!
Szia Cím: 1149 Budapest, Egressy út 71. (bejárat az Angol utca felől) én kerékpárral megyek
Puskás börze: IX. kerület Gyáli ùt 22.
A hozzászólás módosítva: Szept 22, 2017
Köszönöm Mindkettőtöknek a segítséget, úgy látom a börze nem lesz érdekes !
A hozzászólás módosítva: Szept 22, 2017
Úgy néz ki, idén is átlépjük majd a 100 főt
Szeretném jelezni, hogy a verseny 11:00-kor kezdődik (még ebéd előtt), így mindenki aki versenyzőként rajtvonalhoz áll, mindenképpen érkezzen meg 11:00-ig! Köszönjük!
Ha valakinek van NUMITRON csöve 1-2 db,és megválna tőle holnap vevő volnék rá!
Sziasztok!
Egy kérdés, regisztráláskor van-e visszaigazolás email-ben?
Jelentkezési lap elküldése után, sikeres jelentkezés után zöld kis üzenet jelenik meg, ami visszaigazolja a sikerességet. E-mail visszaigazolást nem küld
De sikeres a jelentkezésed, a listán szerepelsz |
Bejelentkezés
Hirdetés |