Fórum témák
» Több friss téma |
Eddig még nem mondtad, hogy kéne Simonyi pdf-ben...
Volt egy négy kötetes sorozata, Villamosságtan, Elméleti villamosságtan, Elméleti villamosságtan példatár, Elektronfizika. Ebből az Elméleti villamosságtan a Zomborival együtt-féle változat van meg, azt valahogy szereztem. No meg az A fizika kultúrtörténete, annak a nagy része is más szkennelése.
Így utólag kissé pontosítanám a jelentést.
Ebből az Elméleti villamosságtan a Zomborival együtt-féle változat van meg, azt valahogy szereztem - a többit én szkenneltem. No meg az A fizika kultúrtörténete, annak a nagy része is más szkennelése - én csak a hiányzó oldalakat szkenneltem be és pdf-esítettem egyben az egészet. Viszont ha a Pattantyúsból megvolna valakinek a három elektromosságos (7-8-9), annak meg én örülnék módfelett. A hozzászólás módosítva: Okt 29, 2017
Az elméleti villamosságtan engem is érdekelne. Köszönöm.
Most kezdtem tanulni az elektrotechnikát és a tanárom ajánlott nekem egy könyvet, de sehol nem tudom beszerezni. Ez a B+V kiadótól Dieter Baumann: Elektrotechnikai alapismeretek. Ha valakinek megvan esetleg digitális formátumban én annak is örülnék. Köszönöm a segítséget.
Szervusztok!
Keresem JÓ minőségben szkennelt formában a Rádiótechnika 1978/6. számát. Ami neten kódorog 78-as évfolyam, az borzasztó - legalábbis amit találtam. Az se baj, ha a komplett 78-as évfolyam meglenne valahol, mert az én pdf-em hiányos, rosszul szkennelt. Abban is benne vagyok, hogy ha valakinek megvan az évfolyam és használható, akkor beszkennelem. Részleteket privátban megbeszéljük. Köszönöm. "If you want something done... do it yourself. Nah!" - Jean-Baptiste Emanuel Zorg A hozzászólás módosítva: Nov 30, 2017
Nekem papíron az összes RT évkönyv megvan. Ez is. Egy-két oldalt be is szkennelek, de az egészre nem vállalkozom.
Köszönöm, de ugyanaz, rossz és hiányos (oldalak hiányoznak, ferdén, olvashatatlanul szkennelt, sorok eleje-vége lemaradt), ugyanúgy, mint az én példányomban. Sőt, tovább "lepusztítva", fekete-fehérré van jó pár oldal konvertálva, így elveszhettek részletek, amik a két színvéglet közé estek, így a kontraszt fehérré nyomta le. Sajnálom
A hozzászólás módosítva: Nov 30, 2017
OK. ez néhány kattintás volt csak. Amúgy megvan papírformában is.
Jaj de jó, netán kikölcsönözhetem szkennelésre? Pesti vagyok magam is, el tudok menni érte és vissza is adom, ha végeztem. Vagy ha eladó az évfolyam, abban is benne vagyok.
Természetesen a szkennelés eredményét közkinccsé teszem
Szia!
Elvileg megvan, én szkenneltem jó minőségben. Este 9-kor leszek otthon, majd megnézem.
Szia!
Ne várj estig...Bővebben:letöltőlink
Köszi, de ez ugyanaz, ami nekem is megvan
Bocs, túlóráztam. Djvu-ba mentettem (53-71-ig), remélem jó minőség. Most nézem, nekem 68-as van, viszont van 78-as pdf, de szerintem jó minőség. Mérete: 222141892. Ha nektek a rossz nem ilyen méretű, akkor el tudom küldeni.
222 Mega? Jézusom
Nekem 78 Megás a teljes 78-as évfolyam... Hááát... be kell osztanom a mobilnetet, azt már látom... De mielőtt belevágunk, megkérdezném, hogy ilyen oldalsó elemelkedések (összemennek a betűk, olvashatatlan) és széllemaradások vannak-e benne? Mert nekem az oldalhiányok mellett ez a másik bajom. Ja, meg néha a kontraszt, és valószínűleg jpg-ból rakták pdf-be, mert néhol elmaszatolódnak az ábrák feliratai, pláne egy-egy görög betűt fel nem ismerek, meg az kis indexszámokat.
Nekem teljesen jónak tűnik, végig lapoztam a 6.-ik hó végéig és hibátlan. Valószínű a jó felbontás miatt ekkora. Megvan a rosszminőségű 78-as év, az csak 30 Mega.
Sziasztok!
Az idén kezdtem l tanulni a villanyszerelő szakmát esti képzés keretein belül. Tudnátok e esetleg abban segíteni, ha valakinek megvan pdf-ben vagy más formátumban egyes könyvek, hogy azt átküldené, vagy valahova feltöltené? Előre is köszönöm a segítséget. A könyvek amire szükségem lenne: Kerékgyártó László-Elektrotechnika feladatgyűjtemény Villamos anyagismeret és technológia Kerékgyártó László-Elektrotechnika Hámori Zoltán-Alapmérések-villamos mérések Most jelen pillanatban úgy tűnik,hogy csak ezek a könyvek kellenek. Köszönöm a segítő szándékot mindenkitől! Üdv: Krisztián
Szia!
A negyedik könyvben tudok segíteni, innen le tudod tölteni: Bővebben: Link
Ha jól sejtem, az utolsó könyv szerzője (Hámori Zoltán), tanított engem a technikumban, elektrotechnikát és anyagismeretet, meg automatikát (nem sok ilyen nevű elektrotechnikás szaladgál)
Alapos tanár volt és micsoda hangerőt képviselt... A hozzászólás módosítva: Dec 4, 2017
Én is ott végeztem 2002-ben. Te mikor ?
Mármint a volt Landlerben? 1993-ban
Biztosan az volt. Csak az a baj, hogy nem kapunk semmi tankönyvi segítséget.Így hát próbálom így megszerezni a könyveket.Talán így egy kicsit könnyebb lesz tanulni.
Sziasztok.
Valaki eltudná küldeni pdf-ben, Magyari Béla Oszcilloszkópia könyvét? Előre is köszönöm. |
Bejelentkezés
Hirdetés |