Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2835 / 3607
(#) goreny válasza elektroncso hozzászólására (») Jan 6, 2018 /

Idézek Topitól, az első hozzászólás: "Minden ami elektronika és komoly dolog, annak itt helye nincs."
A többit rádbízom.
(#) Ge Lee válasza elektroncso hozzászólására (») Jan 6, 2018 /

Idézet:
„És ez ellen nem is tehetünk semmit.”
Már hogy ne tehetnénk.
Idézet:
„Az, hogy háborúzunk az egy a természet által belénk kódolt belső törvény, arra, hogy a természet törvénye ránk is igaz legyen.”
Nem. A természet törvényei ránk ugyanúgy igazak. A háborút viszont senki vagy semmi, semmilyen módon nem kódolta belénk. A háború (is) csupán azért van, mert elképesztő sötétség van az emberek fejében. Mindenkiében. Akik megvilágosodtak azokéban már nincs, ők nem is fognak háborúzni semmilyen formában. Csak mivel elképesztő kisebbségben vannak, rajtuk ez a legkevésbé sem fog múlni. Ha meggyújtasz éjszaka néhány gyertyát a földgolyón itt ott, attól még ugyanúgy sötét marad.
(#) _barby_ válasza elektroncso hozzászólására (») Jan 6, 2018 / 1

...nem az a fontos ki és mikor írta, hanem az, amit írt!
- Amíg a vadászat sport lesz, addig felesleges bárkitől is idézni!
- amíg az emberek, rengeteg pénzt költenek hívságokra, felesleges akár Gandhit is idézni.
- amíg a f@...k a lájk fontosabb, mint a gyermek...hadd ne folytassam.

Nagyon sok postot olvastam, hogy Ő nem ilyen, de részese annak a rossznak amit elítél, a szó elszáll és sajna ma már az írás is. (megyek olvasni)

Van kettő almám.
-Te elkéred az egyiket, Én gyorsan beleharapok mindkettőbe.
-Erre Te megsérdődve félrevonulnál, de Én odanyújtom neked az egyiket:

-Tessék ez az édesebb!
A hozzászólás módosítva: Jan 6, 2018
(#) pjg válasza Gafly hozzászólására (») Jan 6, 2018 /

Nekem is törölt valamit, de fingom sincs mit. Ez így nem jó. Nem tanulok az esetből.
Ez olyan nesze pofon. Miért? Csak!
(#) BarnaPili válasza pjg hozzászólására (») Jan 6, 2018 /

Az autórádió tarhálós hozzászólás után polemizáltunk egy jót,ezt törölték.Én erre számítottam.Gyártottunk fél oldal marhaságot,de jól szórakoztunk.Az,hogy kismokesznek lett-e rádiója,már soha nem derül ki.
(#) pjg válasza BarnaPili hozzászólására (») Jan 6, 2018 /

S én ahhoz hozzászóltam?
(#) BarnaPili válasza pjg hozzászólására (») Jan 6, 2018 / 1

Igen.Az elfekvőben kevés embernek van rádiója. Ezt te írtad

Tényleg.
(#) elektroncso válasza Ge Lee hozzászólására (») Jan 6, 2018 /

Mondj nekem egy olyan dolgot itt a földön ami képes visszatartani azt a mérhetetlen pusztítást amit az ember végez. Sajnos erre csak önmaga az ember képes. Lehetőséget kaptunk tudás formájában a természettől, hogy ésszel tudjuk kezelni saját magunkat, de eltékozoltuk a megoldás kulcsát. Lehetőségünk lett volna arra, hogy ésszel és szeretettel megvédjük a pusztulástól a földet. Kialakítsunk és fenntartsuk egy olyan társadalmat ami együtt él a természettel, nem kihasználja azt, hanem harmóniában él vele. Évszázadokig így éltünk harmóniában, kézen fogva a természettel, de felrúgtuk ezt az ősi hagyományt. Lassú pusztulásra ítéltettünk ezért. Volna lehetőség visszahozni, mint ahogy ez meg is fog történni. Azok akik ma is így élnek, harmóniában a természettel, nem pusztítva, kihasználva azt, azok túlélik. A többieket elviszi a harc. Az a pusztulás amit mi magunk okozunk. Sajnos veszni fognak olyanok is akik igazak voltak, de sajnos ilyen az élet.
Minden újonnan született élet egy új lehetőség arra, hogy visszatérjünk a természethez. És ehhez a visszatéréshez nem kéne feladni azt a mit tudnunk. Nem kéne feladni technikai világunkat, csak okosan és körültekintően kéne használni. Nem arról szól a természethez való visszatérés, hogy lerombolunk mindent amit eddig építettünk, csak máshogy kezdünk el vala foglalkozni.
(#) goreny válasza pjg hozzászólására (») Jan 6, 2018 /

(#) elektroncso válasza _barby_ hozzászólására (») Jan 6, 2018 /

Idézet:
„nem az a fontos ki és mikor írta, hanem az, amit írt!”

Igen, ez igaz. De ha nem tud az írásról az emberiség akkor már nem fontos. Lényegtelen lesz mert elfelejtik. Elnyeli a múlt. Érdekelt volna a gondolatok atyja hátha más hasonló gondolatébresztő gondolatai is vannak.

Az almás hasonlat tetszik! Ezt megjegyzem.
(#) kristikoma válasza BarnaPili hozzászólására (») Jan 6, 2018 /

Úgy rémilk, apró lyukak vannak. Szerintem tele van porral, főleg ha rég volt használva. Fújd ki a kerámiát kompresszorral, utána jó kell legyen. Ha nem, akkor a fúvóka is koszos.
(#) goreny válasza BarnaPili hozzászólására (») Jan 6, 2018 /

Emlékeim szerint van benne egy "paplan", hátul. Ha az már nincs jó állapotban, akkor kuka pozitív, hacsak nem tudsz olyat szerezni bele.
(#) BarnaPili válasza kristikoma hozzászólására (») Jan 6, 2018 /

A lyukakat oda vissza átfújattam 3 sorral.A fúvókák is átjárhatóak.Holnap nekimegyek fogpiszkálóval.
(#) BarnaPili válasza goreny hozzászólására (») Jan 6, 2018 /

A kerámia mögött? A paplanos egy másik fajta.Ez kerámia égős.Ez a fajta
(#) goreny válasza BarnaPili hozzászólására (») Jan 6, 2018 /

Akkor bocs.
(#) kristikoma válasza BarnaPili hozzászólására (») Jan 6, 2018 /

A nyomáscsökkentőt kikerülve is fújtad? Akárhol eldugulhatott.
(#) BarnaPili válasza kristikoma hozzászólására (») Jan 6, 2018 /

Kivettem a fúvókákat tartó spiátert,a fúvókákat is kiszedtem,majd szétszedtem a fokozatkapcsolót is. Azt is kifúvattam. A nyomáscsökkentőt nem tudom hogyan ellenőrizzem. Kerítek egy másikat próbára.
Közben olvasgattam a témában,és javasoltak másnak konvektort a szieszta helyett. PB palackról mehet,csak új fúvóka kell a készülékbe.
(#) pjg válasza goreny hozzászólására (») Jan 6, 2018 /

ÁÁÁÁÁ! Dehogy.
Kb. 20 éve szedem a leszarom tablettát.

Bővebben: Link

Nekem paplanos van. Kiégette egy rokon, mikor kölcsönkérte. Sehol nem kapható.
(#) mek-elek válasza elektroncso hozzászólására (») Jan 7, 2018 /

Kedves Elektroncso,
sajnálom a tegnapi élcelődésemet, mert ma reggel már elég hülyének tartom, talán tele volt a hócipőm a családdal, talán a nyavalyám rossz irányba tuningolt, bocsi, nem magyarázatként. Valóban nem néztem végig filmedet, mert a fiamat kísértem ki a vonathoz. Belenéztem azonban, és vettem az adás témáját. A nyomatékain akartam enyhíteni, de ez akkor, és úgy, nem volt szerencsés. Nagyot akart a szarka, de nem bírta a (kecske) szarva... Szóval így.
Nem szoktam mást megszólni, nem természetem.
Szeretnék majd egy nem ennyire nyomasztó, de frappáns, de rövidebb filmmel szolgálni, de még meg kell keresnem.
Véleményem az, hogy kétféle alap embertípus van. Az egyik aki csinálja, a másik aki elveszi azt.
Az hogy ki eszik, vagy kit esznek az nálam nem párt, hanem tényállás. Sajnálom. a többi meg akár magánügy, ahogy Te is véleményezted.
Elek
(#) mark.budai hozzászólása Jan 7, 2018 /

Sziasztok! Keresek Romániában élő (román lakcímmel rendelkező) fórumtársat! Privátban keress légyszíves, szeretnék kérni egy szívességet.
Köszönöm!
(#) zsolt58 hozzászólása Jan 7, 2018 /

Helló.
Szeretnék MAC-et virtuálisan futtatni a windowsos gépemen.
Csak ki szeretném próbálni stb.
És ehhez kérnék MAC OS letöltő linket. Kerestem mindenhol de nem találtam rendeset.
Mindegy milyen verzió de nagyon régi azért ne legyen.
VMware-ban szeretném futtatni.
Köszi.
(#) Bakman válasza zsolt58 hozzászólására (») Jan 7, 2018 /

Itt le van írva szépen, hogyan megy a dolog: Bővebben: Link. Az is, hogy mi kell hozzá. Elsősorban egy betyáros gép. Azt azért megjegyezném, hogy natívan futtatni könnyebb, mint pl. a VMware-re ráerőszakolni. Igaz, ehhez is kell némi gyakorlat, különben garantált a bukta.
(#) jani1987 hozzászólása Jan 7, 2018 /

Létezik olyan program amibe az áramlási viszonyokat lehet szimulálni? Megépült a kályha, többen látták is, üzemel is. DE. Mégse tökéletes. Tűzrakásnál előfordul hogy az ajtón kifüstöl pedig az áramlási irány épp ellentétes. A rajz nem méret arányos.

Névtelen.jpg

(#) zsolt58 válasza Bakman hozzászólására (») Jan 7, 2018 /

Köszi szépen.
Mit értesz nativ alat?
(#) tbarath válasza zsolt58 hozzászólására (») Jan 7, 2018 /

virtualizáció nélkül, egyedüli OS-ként.
(#) tbarath válasza jani1987 hozzászólására (») Jan 7, 2018 /

Üzemel, de ezek szerint életveszélyes. Ne használjátok amíg rendbe nincs téve, ahhoz pedig szerintem szakember se ártana. A szénmonoxid nem köszön, hanem megöl mielőtt észrevennéd...
(#) Bakman válasza zsolt58 hozzászólására (») Jan 7, 2018 /

Azt azért még megjegyezném, hogy SSD és szabad 5-6 GB ram nélkül neki se állj. Én windows XP-t használok VMware-ben (Mac OS alatt), de HDD-ről még ez a régi és egyszerű (csak a legszükségesebb dolgok vannak telepítve) rendszer is kínszenvedés volt.
(#) Remci válasza jani1987 hozzászólására (») Jan 7, 2018 /

Akkor szokott kifüstölni,ha a kémény felé nem megfelelő a huzat. Ha az ajtót kinyitod, akkor onnan kap levegőt,ezért füstöl ki.
Következő: »»   2835 / 3607
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem