Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2838 / 3607
(#) nagym6 válasza gernerakos hozzászólására (») Jan 12, 2018 /

Úgy néz ki ez a lökött rohanó világ is kikényszeríti a gyorsabb beszédet, már arra sincs idő.
(#) zolika60 válasza nagym6 hozzászólására (») Jan 12, 2018 / 1

Az úgy van, hogy három olyan dolog van a világon, ami végtelen és mégis az emberek a hiányát érzik. A pénz, az idő, meg a szeretet. Ritka az az ember, aki mindhármat elegendőnek érzi. Valóban mind ha az idő gyakrabban hiányozna mostanában. Például én is megígértem pjg barátunknak valamit, de időhiány matt eddig nem tettem meg, de ami késik nem múlik.
(#) Ge Lee válasza zolika60 hozzászólására (») Jan 12, 2018 /

A problémáik okát mégis ráfogják az első kettőre, pedig a harmadik hiánya az ami a gondjaikat okozza, csak ezt a többség még magának sem vallja be. Ráadásul egyedül a harmadik olyan amit sem megvenni nem tudsz, sem az idő nem oldja meg.
(#) zolika60 válasza Ge Lee hozzászólására (») Jan 12, 2018 / 1

Viszont korlátlanul adhatsz másoknak, attól nem fogy csak több lesz.
(#) Petyaa válasza zolika60 hozzászólására (») Jan 12, 2018 1 / 2

Úgy kellene egymást szeretnünk, ahogyan Jézus szeretett / szeret minket.
(#) pjg válasza Petyaa hozzászólására (») Jan 12, 2018 / 2

Őt ne keverjük bele. Az a "nesze semmi...." kategória.
(#) zolika60 válasza pjg hozzászólására (») Jan 12, 2018 1 /

Nem gondolnám.
(#) pjg válasza zolika60 hozzászólására (») Jan 12, 2018 /

Ezért ne menjünk bele. Mindenki másképpen gondolja.
(#) zolika60 válasza pjg hozzászólására (») Jan 12, 2018 /

Van aki így, van aki úgy, de nem mindenki gondolja másként.

Velem szemben az a fenti úr, nevezzük így, vagy úgy, 29 éves koromban oly nagyfokú aljasságot követett el, amit ember, életében meg nem bocsájthat neki.
(#) nedudgi válasza pjg hozzászólására (») Jan 12, 2018 /

Kitalálom: megnősültél.

Miből gondolod, hogy ő volt?
(#) mek-elek válasza pjg hozzászólására (») Jan 12, 2018 /

De kedves PJG a harag negatív, ne tartogasd, a rosszaság egyfajta gyengeség. Te meg gyengékkel kezdesz, ejnye bejnye.
(#) pjg válasza nedudgi hozzászólására (») Jan 12, 2018 /

Nem! Elvette tőlem.
(#) nedudgi válasza pjg hozzászólására (») Jan 12, 2018 /

Részvétem.
(#) mek-elek hozzászólása Jan 12, 2018 /

Kedves PJG nem tudhatod, hogy milyen lett volna az emlékedből származó út, de az az út amit eddig bejártál az tény.
(#) mek-elek válasza nedudgi hozzászólására (») Jan 12, 2018 /

Vagy mégsem
(#) pjg válasza mek-elek hozzászólására (») Jan 12, 2018 /

Valóban, én alakítottam olyanná, amilyen. Itt fejezzük be, mert sértő leszek egyesek számára. Bocs.
A hozzászólás módosítva: Jan 12, 2018

Szerintem maradjunk a szeretetnél.

Zárszóként. Kb.

Akár. Úgy is az minden kezdete és vége.
(#) sany válasza zolika60 hozzászólására (») Jan 12, 2018 /

Hogy is szokták mondani, minden nap egy új kezdet, minden reggel egy új élet.
(#) tbarath válasza zolika60 hozzászólására (») Jan 12, 2018 /

Hát tudja a fene, szerintem az idő pont az, ami nem végtelen, hanem nagyon is kevés van belőle, és ezt nem lehet pótolni. Ezért eléggé nehezen tolerálom, ha valaki az időmet rabolja.
(#) sany válasza tbarath hozzászólására (») Jan 12, 2018 /

Az idő relatív.
(#) mps hozzászólása Jan 12, 2018 /

Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni, vagyis inkább érdeklődök járt e már valaki hasonlóképpen és mire számíthatok. Kénytelen-kelletlen vettem egy mosógépet. Ma meghozták, kibontottuk, szépnek látszott. Elmentek a régivel. Én meg nekiálltam kiszedni a dob csavarjait. Na itt kezdődött a probléma, mert nagyon nehezen jött az első, nyiklett-nyaklott. El volt hajolva. A második már ki sem jött. Hívtam a megadott számot, ott a márkaképviselet vette fel a telefont, felvették a hibajegyet, megadták az itteni szerviz számát. Persze már csak a jövő héten tudnak jönni, de ez csak kellemetlen. A gondom igazából az, hogy a csavar kitört egy darabot az üstből is, ahol be is lehet nyúlni a dobig. De ez csak akkor derült ki mikor benéztem alá. Most egy kicsit tartok tőle, hogy rám fogják kenni. Bár a másik csavar is meg van hajolva, valamint a házon is látszik a csavar alatt pici deformáció, ami akkor nem látszott amikor a szállítókkal körbenéztük, mert takarta egy nagy gumi alátét. Mondjuk furán is állt, de ez is csak akkor tűnt fel, amikor rá akartam tenni a kulcsot, sajna nem tulajdonítottam akkor nagy jelentőséget neki. Szerintetek van esélyem, hogy azt mondják én vagyok a hibás? A beüzemeléshez nem kellett a szerviz. Előre is köszi a válaszokat!
(#) kameleon2 válasza tbarath hozzászólására (») Jan 12, 2018 /

Vfk. Szevcsi vok. Tutko a vakerod xD LOL.
(#) mek-elek válasza mps hozzászólására (») Jan 12, 2018 /

Véleményem, hogy a pénzeteket egy új gépért adtátok, nem egy javítottért, azaz csereköteles egy új, de jóra.
Ki bizonyítja, hogy te vagy a károkozó, vagy a gyártó?
Tessék magabiztosnak lenni!
El kellene a boltba menni a 3 napiság miatt, és jegyzőkönyvet íratni, akár a boltvezetővel is.
Kötelesek ezt megtenni. Szóbeli kijelentések letagadhatóak. Tanút vigyél magaddal.
(#) zolika60 válasza tbarath hozzászólására (») Jan 12, 2018 /

Már hogyne lenne végtelen mindig is volt és mindig is lesz. Persze az ember másként érzi, főleg ahogy öregszik. Nem tudom emlékszel-e még a gyerekkorodra? Akkor ha valamire azt mondták, hogy majd holnap, vagy pláne a jövőhéten az szinte örökkévalóságnak tűnt.
(#) pucuka válasza zolika60 hozzászólására (») Jan 12, 2018 / 2

Persze az idő önmagában végtelen ugyan, de számunkra nem. Csak egy icipici darabját éljük meg.
(#) zolika60 válasza pucuka hozzászólására (») Jan 12, 2018 /

Bizony ez így van. Ezért aztán mindenki tehetsége szerint használja fel a lehető legjobban. A pénz és a szeretet is ilyen. Önmagában végtelen, mégis néha véges.
Következő: »»   2838 / 3607
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem