Fórum témák
» Több friss téma |
találtam itthon egy TY 218-D Illesztőtranszformátort és arra lennék kiváncsi hogy mekkora a frekvenciaátvitele és hogy hogy szól(mármint zeneileg) .
Valami méretet írhattál volna, mert ezt nem ismerem.
Általában a 100 voltos vonalra rakott trafók nem profi zenei célra készültek. Pl. egy 100 wattos erősítőre csatlakoztattak 8 db 8 ohm-os 12,5 wattos hangszórót, ezek a trafók illesztették darabonként. A vaskeresztmetszet befolyásolja az alsó határfrekit, a tekercselés módja (önkapacitás ) pedig a felsőt. Nagyobb vas több mélyet visz át. Persze ez nem azt jelenti, hogy el kell dobni.... ![]()
Alacsony frekin eleg gyengusz. Merni nem mertem de osszehasonlitottam az apt100 kimenotrafojaval, az sokkal jobban szolt illesztotrafokent. A 218 nak egyetlen elonye hogy univerzalis, es persze a kis 3W os tesla trafoknal azert sokkal jobb...
én is csak ideiglenesnek gondoltam míg nem szerzek apt100 illesztőt
![]()
sziasztok!
tudna nekem adni valaki 1 ilyen illesztő trafót? ajándék, vagy valamennyit fizetek érte max 1 ezrest vevő oldali is elég, 5w-tól felfelé... nem muszáj 10nél több! köszi ![]() itt az e-mailem: gabass87@gmail.com --Ennek az adatlapon van a helye, de ha gyűjtöd spam-eket, áldásom rá! Gábor (Jé! Itt már működik a shift gombod?) --Moderátor A hozzászólás módosítva: Jan 10, 2014
Szép napot!
Hátha valaki válaszol , a kérdésem az lenne hogy hány ohmos ellenállása van egy 100 voltos hangrendszer illesztő trafójának primer oldalt. Van egy Alect Public Address Amplifier erősítőm melynek a 100 voltos kimenetét szeretném kipróbálni de se illesztő trafóm se semmilyen adatom nincs hozzá.
Szia!
Ne az ohm-mal foglalkozzál. Tegyél rá egy 230/24 voltos hálózati trafót, próbának jó lesz... Természetesen a hangszóró se 2 wattos legyen. Ha relatív kicsi lesz a hangerő, 110 voltos trafó is jó lesz..( 2x110-es paralel kötve ).
Kösz a választ , most találtam a jófogáson apt 100 as illesztőtrafót ez jó lenne hozzá?
Attól függ, a tiéd hány wattos.. ha nagyobb, mint az APT, akkor csak módjával..
Azt csak tudod, hány wattos az erősítőd? A hozzászólás módosítva: Feb 24, 2018
Nem, de méreteit tekintve 30-50w közé tenném.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |