Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Köszönöm, akkor kérném. Írok privátban.
Nem jelentkeztél, kellenek még a cuccok?
A jövő héten megyek hulladékot lerakni.
A képen látható kütyük várják megmentőjüket. Az antennás erősítő nem tudom jó-e, az antenna rész levált, ez könnyen orvosolható. A kenwood típusú mini kézibeszélők kontakthibásak. A kenyér (vagy bármi) szeletelő hibátlan. Az akkutöltőknek mind van valami bajuk. Az STK IC bontott, bontás előtt még jó volt. El tudom küldeni futárral, de csak annak aki viszi az egészet egyben. (kb 1000Ft lehet) Budapesten van az anyag, XIV kerületbe lehet jönni érte.
Az antennás cucc, és a fehér töltő kivételével érdekelnének személyes átvétellel
Sziasztok!
Van nálam egy hibás monitor, amit mielőtt kidobnék felajánlom, hátha kell valakinek. A monitort én is úgy kaptam, de nem tudtam megjavítani. Az előző tulaj elmondása szerint ha be akarta kapcsolni, fél óra is kellett, hogy az megtörténjen. Tápegység hibára gyanakodott, megpróbálta megjavítani, de nem sikerült neki. Magam részéről a tápot rendbe tettem (azt hiszem 12Vdc-t állít elő), de a monitor nem javult meg ettől. Én már nem akarok vele tovább foglalkozni. A ház főbb darabjai megvannak, de a csavarok egy része biztos hiányzik, és lehet, hogy a kisebb műanyag alkatrészekből is hiány van. A monitor Dunaharasztiban van. Nem szeretném postázni. Gyakran járok Pesterzsébeten, a Dunaharaszti-Székesfehérvár útvonalon, ha tudunk egyeztetni, szívesen beadom.
Szia! Jelentkeznék rá. Kereslek!
Rendben van. A tied.
Üdv mindenkinek!
Felajánlok egy AKT-408 keverőt. Fel akartam újítani, de nem volt időm elmélyedni a témában, és már nincs is rá szükségem. Kicsit sistereg (kondik, potik vlsz.valószínűleg cserére várnak). Aki szeretné megkapni írjon, Vácon átvehető. Cserébe elfogadnék tippeket-segítséget: baráti áron trafótekercselés ill. csöves erősítő javítás ügyben. A hozzászólás módosítva: Márc 5, 2018
Moderátor által szerkesztve
Van egy Maxwell MX-25 202 típusú multi, ilyen: Bővebben: Link
A hétvégén vettem elő, se kép se hang. Az két elem jó benne, de kivettem, pár nap pihentetés után ma teszteltem újra, ugyanúgy SKSH. Legutóbb pár hónapja használtam, akkor jó volt. Ha valakit érdekel akkor személyes átvétellel vihető, leginkább Bp. 9/13. Postázni nem szeretném.
Engem érdekel, én is a XIII. kerületben vagyok.
Szia!
Engem érdekel a keverő. A többit magánban. Üdv: Alex
Ha esetleg megmaradna a keverő, én még igényt tartanék rá.
Szia!
Engem érdekelne a készülék. 13. kerületben dolgozom. Írok privátot. Üdv: Gábor
Szia,
gcsabee előbb jelentkezett, ha visszalépne keresni foglak. A hozzászólás módosítva: Márc 8, 2018
Békéscsabáról elvihető a képen látható rádió. Nem tudom hogy működik-e. Ha bekapcsolom akkor zúg de nincs meg a hangológombja a jobb oldalon és így nem tudom ráhangolni egy adásra sem.
Szia engem érdekelne. posta meg oldható ? természetesen utalom az
esetleges posta díját űdv Lali
Szia!
Ha nem jön el érte személyesen senki egy héten belül, akkor elpostázom Neked. Így jó?
okés üdv lali
Az alábbi képeken látható 4 db CRT monitor elvihető Tápiószecső, Magdolnatelepről. A monitorok előélete, működőképessége ismeretlen, tápkábel nincs hozzájuk. Postázást, futáros küldést nem vállalok. Javasolt autóval rendelkezőnek jönnie érte, mert nagyok és nehezek!
(A mogyorós csokit szeretem, de nem előfeltétel.) A hozzászólás módosítva: Márc 10, 2018
Két banános ládányi régi számítógép alkatrész Békéscsabáról elvihető. (valaki ígérte, hogy január végén elviszi, de nem jött) Már nagyon útban van. A jövő héten megy a lomisba.
Postázást, futáros küldést nem vállalok. Javasolt autóval jönni érte. (A Milka csokit szeretem, de nem előfeltétel.)
Szia! Engem érdeklenének, mit tartalmaznak a ládák pontosabban ? Érte tudnék mennni.
Sziasztok.
1 d.b. számítógép alaplap ( nem tudom milyen) háló, hang és videó kártyával elvihető. Az alaplap tartalmaza a procit (slot1) is ( ram nincs benne). Továbbá ha elviszed adok hozzá egy gép házat, meg talán találok vinyót is. Posta nem köszönöm. westendig el viszem ,ha kell. A hozzászólás módosítva: Márc 10, 2018
Régi alaplapok, periféria kártyák. 2db 486-os gép. HDD nélkül.
A hozzászólás módosítva: Márc 10, 2018
írok privátot.
Minek? Mondtam, hogy neked elfogyott.
Amúgy Zoleen megelőzött. Ő viszi ami van.
Sziasztok! Feltettem néhány ingyen elvihető számítástechnikai dolgot apróhirdetésként.
Van közöttük: - Cardbus Bluetooth adapter - AGP VGA kártyák - PCI 100 megás hálózati kártyák A hirdetéseket itt láthatjátok: Bővebben: Link |
Bejelentkezés
Hirdetés |