Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot!

Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Lapozás: OK   184 / 690
(#) Triger válasza krauszkrisztian hozzászólására (») Márc 23, 2018 /

Irok privátot.
(#) Szasza9668 válasza Libus hozzászólására (») Márc 23, 2018 /

Akkor a többit privátban!
(#) Libus válasza Libus hozzászólására (») Márc 24, 2018 /

Előtétek elkeltek!
(#) job335577 hozzászólása Márc 24, 2018 / 1

Sziasztok.
Tavaszi takarítás keretén belül ingyen elvihető projektekből megmaradt panelek. Több féle, szeretném egyben odaadni valakinek. Kb. 50-60 darab. Van amelyiken GSM van, van GPS, van, amin mindkettő.
Majdnem mindegyik panelben PIC is van. Hobbi célokra nagy része felhasználható. Dunaharasztiban személyesen átvehető. Nem postázok.
Szép napot Nektek.
(#) pompidu válasza job335577 hozzászólására (») Márc 24, 2018 /

Szia,
Engem érdekelne, jövő hét hétvégén járok arrafelé, ha az esetleg nem késő neked.
(#) job335577 válasza pompidu hozzászólására (») Márc 24, 2018 / 1

Ha addig nem viszi el senki, akkor jó. De az évek során megtanultam, hogy nem rakok el senkinek semmit, mert eddig mindig az nem jött, akinek félreraktam valamit. Remélem, meg tudod érteni.
Privátba írok egy telefonszámot, csörgess meg, amikor jönnél.
(#) pompidu válasza job335577 hozzászólására (») Márc 24, 2018 /

Persze ez természetes.
(#) vargham válasza job335577 hozzászólására (») Márc 24, 2018 /

Hello!
Én most azonnal el tudok érte menni.
Ha pompidunak jó, akkor elhozom, és felezünk.
(#) krauszkrisztian válasza job335577 hozzászólására (») Márc 24, 2018 /

Üdv!
Én akár jövő hét hétfőn is el tudok menni érte.
(#) job335577 válasza vargham hozzászólására (») Márc 24, 2018 / 1

Várlak, és szerintem jut belőle mindkettőtöknek.
Privátba megy a telefonszám.
(#) krauszkrisztian válasza vargham hozzászólására (») Márc 24, 2018 /

2-2 GPS és GSM modulos nyákot tudna nekem félretenni?
(#) job335577 válasza krauszkrisztian hozzászólására (») Márc 24, 2018 / 1

írtam pr.
(#) attila1 hozzászólása Márc 24, 2018 /

Sziasztok!
A képen látható autós Iphone kihangosítós tartó,vagy micsoda, ha érdekel valakit,személyes átvétellel 1-2 tábla sárgabarackos-kekszes boci csokira cserélhető.A gyerkőceim ezt imádják... A sógornőmék autót vettek,amiben ez a cucc volt. Nincs ilyen típusú telójuk,meg nem is lesz,így gazdát cserélne. Próbálni én sem tudom,nekem sincs almás telóm.Meg nem is lesz.... Persze az aksira azért ráakasztom majd,valamit csak csinál... A szivargyujtós csatlakozó hiányzik a vezetékről.Érdeklődni itt a fórumban.Átvétel Balatonfüreden,illetve Veszprémben.
(#) Peter65 hozzászólása Márc 24, 2018 / 2

Sziasztok!
Van néhány régi készülék, amit felajánlok. Egyik volt kollégám hagyatéka, de eddig nem lett gazdájuk, és nem tudom már tovább tárolni. Én nem próbáltam ki egyik készüléket sem, de a fekete szétszedett kazettás-táskarádió kivételével elvileg mind jó, használatban voltak. Sajnos nem tudtam zárt helyre betenni őket, egy előtető alatt vannak néhány hónapja, ahol ugyan víz nem érte, de a szél elég jól telefújta porral.
A cuccok Dunaharasztiban vannak, annak örülnék, ha egyben menne el. Nem szeretném postázni. Gyakran járok Pesterzsébeten, a Dunaharaszti-Székesfehérvár útvonalon, ha tudunk egyeztetni, szívesen beadom.
(#) krauszkrisztian válasza Peter65 hozzászólására (») Márc 24, 2018 /

Engem érdekelne.
Csak a hifi.
(#) antiktelefon válasza Peter65 hozzászólására (») Márc 24, 2018 /

Szia!
Az orsós érdekelne pesterzsébeti átvétellel.
A hozzászólás módosítva: Márc 24, 2018
(#) Peter65 válasza krauszkrisztian hozzászólására (») Márc 24, 2018 /

Eredetileg azt szerettem volna, ha egy valaki viszi el, de végül is így is jó lehet.
Krisztiáné a hifi, Antiktelefoné az órsos-magnó. Privátban keressük egymást.
(#) Robin2 válasza Peter65 hozzászólására (») Márc 24, 2018 /

Szia, engem meg a maradék érdekelne. Köszönöm.
(#) Peter65 válasza Robin2 hozzászólására (») Márc 24, 2018 /

Rendben, a tiéd.
(#) pjg válasza Peter65 hozzászólására (») Márc 24, 2018 /

Engem érdekelne a balról második készülék. De van köztünk 200km.
(#) Peter65 válasza pjg hozzászólására (») Márc 24, 2018 /

Már mindennek van gazdája, és ha lehet a postázást is kerülném.
(#) Szasza9668 hozzászólása Márc 24, 2018 / 1

Bontott laptop alaplap
12.ker.
(#) krauszkrisztian válasza Szasza9668 hozzászólására (») Márc 24, 2018 /

Milyen?
(#) krauszkrisztian válasza Szasza9668 hozzászólására (») Márc 24, 2018 /

Ja, és vinném.
(#) Szasza9668 válasza krauszkrisztian hozzászólására (») Márc 25, 2018 /

Valami régi HP. Semmit se tudok róla. Csak a kijelző kellett belőle nekem.
(#) Moderátor hozzászólása Márc 25, 2018

Ez a "Kié lesz?", "Ki az első?", "Miért nem-postázod?" kérdéskör egyszer már ki lett tárgyalva, ne kezdjétek elölről!
(#) bbb hozzászólása Márc 25, 2018 /

Sziasztok!

Elvihető egy 27MHz-es távirányítós autó (a hátsó felfüggesztése meg van ragasztva, sima gyerekjáték) és egy tiger R-zone játék Dunakesziről. Postázni nem fogom, s Skori szabályait követve nem az első fogja elvinni.
Meglátjuk mennyien ugrotok rá a dologra szerda délután 5-ig, s utána jön a sorsolás, a véletlen majd eldönti ki viheti.
(#) krauszkrisztian válasza bbb hozzászólására (») Márc 25, 2018 /

Engem a videoáték érdekelne.
(#) attika válasza bbb hozzászólására (») Márc 25, 2018 / 1

Szia. A kisautó érdekelne.
(#) Moderátor hozzászólása Márc 26, 2018

A civakodás, és a "kié lesz?", "Miért épp az Övé?", "Hogyan döntöd el...?" hozzászólások törölve. A legközelebbi ilyen hozzászóló tiltást kap.
Következő: »»   184 / 690
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem