Fórum témák
» Több friss téma |
Nem is a tanyára gondolok, hanem a szervízre, ahol esetleg megcsinálnák.
Mindenesetre hajrá, én szurkolok, de egyáltalán nem biztos hogy jobban jársz hazai beszerzési forrással, már ha találsz egyáltalán.
Első blikkre az eurocircuitsot mondtam volna, de jobban megnézve nekik csak semi-flex van ami neked kicsit overkill lenne.
A Würth tuti tud ilyet, de ekkora mennyiséggel nem fognak szerintem szóbaállni veled. Ha kell elő tudom túrni a magyar salesesük kontaktját. Amúgy szerintem ezt a kínából sok a szállítási idő dolgot el kell engedni: DHL-el pár nap alatt itt van ha megfizeted a gyártási idő meg ugyanott van. A hozzászólás módosítva: Máj 10, 2018
Google első találata: Fólia billentyűzet gyártás
Egyik kollégám -bár nem tudom, hogy velük-e- egy projektjéhez gyártatott ilyet és nem volt horror összeg.
Googlit én is megtaláltam, de attól tartok Ők a fedőréteget készítik fóliával, alatta pedig membrános lemezkupola van, sima nyákon.
Kiegészítés a leírásomhoz, hogy valóban egy notebookban cserélném a meglévő fóliákat. A másik opcióm az lenne hogy egy megfelelő mikrokontrollert találok amit sikerül is felprogramozni a meglévő mátrixhoz, és amit számítógép USB-s HID eszközként fel is ismer a "másik oldalon". A hozzászólás módosítva: Máj 11, 2018
Link
Ha neked nem ilyesmi kell akkor elnézést. Én kénytelen voltam megvenni.. A hozzászólás módosítva: Máj 13, 2018
Ilyesmi kell, csak az a lényeg, hogy sajátot tudjak tervezni/gyártatni (gumis rész nélkül, csak a fóliát)
@77blsoft: Írtam Varicontrollnak, a biztonság kedvéért, de a sejtésem helytálló volt; csak dom vagy taszt gombos fólia billentyűzettel foglalkoznak.
Igen, ők is csak a fóliát árulják, ahogy a linken látható, a többi csak a szemléltetés kedvéért van hogy hova való.. Link
Sziasztok. Milyen néven keressem a képen látható csőcsatlakozást szerintetek?
(menetes rész, O-gyűrűs-peremes rész, forrasztható rész)
Szükségem lenne smd 3535 méretű 6 V-os 2 W-os hidegfehér ledre. LG TV háttérvilágítása.
Tud e valaki beszerzési forrást? Köszi.
eBay és társain hegyekben áll, pl.: Bővebben: Link
Hát persze. 30-60 nap a szállítás. Nekem meg hegyekben áll a széjjelszedett tv. J lenne kedden összerakni. 1 led van megszakadva.
Azt hittem, hogy TV szerelés esetén evidens, hogy az alkatrész tegnapra kell. A készülék szétbontva elfoglalja a nappali felét. (pedig az nem kicsi)
Ez valami koaxiális csati lenne? (Az általában nem forraszthato).
Ha igen akkor azok között a megfelelö vastagságu kábelhez: (Commscope, PPT stb, de ha felhivod a kábeles szakit a közelben az is elmondja.)
Axiálisnak axiális, csak nem ko(axiális). Cső csatlakozó. Márminthogy víz cső csatlakozó például, tartály víz (folyadék, gáz, levegő)vezeték oldható csatlakozására. Gondolom víz, vagy folyadékhűtésű nagyteljesítményű elektroncső, vagy számítógép hűtőrendszerének csatlakoztatására.
A hozzászólás módosítva: Máj 21, 2018
Akkor szinte minden barkácsáruházban találni - mégha nem is mindig megfelelöt, mert sajnos ott is sok helyen fütyülnek a szabványokra.
Idézet: „Azt hittem, hogy TV szerelés esetén evidens, hogy az alkatrész tegnapra kell. A készülék szétbontva..” Amikor a tulajdonosa rákérdez hogy - még a héten elkészül vele? Akkor te hangosan felröhögsz, hogy jöjjön vissza két hónap múlva érdeklődni.. de legkésőbb karácsonyra elkészül..!
Használd ki a lehetőséget, irány a természet.
Ne keresd a kifogásokat. Pl. ha elég gyorsan tekersz, lepattannak rólad.
Ha Orosháza felé tekersz, akkor nincs szúnyog. Bár a Kőrősparton szebb a táj.
Meló után lent vagyok a kis műhelyemben. Asztaloskodok. Nem kell altatni.
Sziasztok!
FLRY (gépjármű vezeték) kellene több színben. Motor elektronikáját szeretném újravezetékezni. Eddig amiket találtam mind 100M-es dobokon vannak (ez nekem túl sok 10M-ek kellenének), sajnos a közelben nincs gépjármű elektronikai bolt ahol kapható lenne ilyen vezeték. Valaki tud internetről nekem olyan oldalt ahonnan méterre is tudnék rendelni? Köszönöm a segítségeket!
Nem tudom merrefelé laksz az országban, de egy villanyszerelőbolt biztosan van a közeledben. Ott biztosan kapsz megfelelő vezetéket több színben. Persze ha két szín jelölésűt szeretnél az szinte lehetetlen. Én gyártottam magamnak az egyszínű és egy kevés festék segítségével.
Akkor megtaláltad, ott a link a hoszzászólásomban.
Köszönöm szépen a segítséget. további szép napot.
Itt találsz sokféle színt és keresztmetszetet, méteres egységekben: Bővebben: Link
Olcsó biztos nem lesz a projekt, már csak a postázás miatt sem. |
Bejelentkezés
Hirdetés |