Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Válaszok:
1.Elképzelhető, Te ezt így látod, ez is egy vélemény.(Mint ahogy az én hozzászólásom is csak egy meglátás, vélemény.) 2.Elhiszem.Ettől függetlenül, mint te is beláttad, nem ide való a szivattyú. Ezt kár ragozni. 3.Úgy van, megbeszéltük.Kategórián kívüli, tehát nem lehet. Tökmindegy hány éve regeltél,és kik a barátaid, a tényeken ez nem változtat. Semmilyen sértő dolgot nem mondtam rád, te lovalod bele magad egy olyan dologba, amibe nem kellene. Nekem is törölték már"nem idevaló" hirdetésem, beláttam hogy nincs igazam,és azt mondtam "bocs, legközelebb jobban figyelek".Ennyi, nem kell filozófia rovatot nyitni emiatt, térj rendre a dolog felett. Egyébként pedig az általam "nepper oldalakként" említett hirdetési portálokon pikk-pakk elvinnék a motyód, főleg ha mellékelsz hozzá fotókat..... A hozzászólás módosítva: Máj 25, 2018
Sziasztok! Van köztetek olyan, aki röpköd valamilyen DJI termékkel? Az érdekelne, hogy milyen tabletet éri meg venni hozzá? Van egy Phantom3 advanced drónom, a telóm egy Galaxy J5, de nem valami stabil vele a DJI GO app...
Ott is, de még sok helyen. Pl: műanyag, gépelem, stb.
Üdv! Az lenne a problémám hogy a Suzuki motoromon (gz125) nem megy az első világítás. Izzó, biztosíték jó. Minden más működik rajta csak az elő világítás nem megy. Gyárilag úgy van megoldva hogy gyújtásra kapcsol alapból a tompított is.
Tavaly eljátszotta már ezt egyszer akkor 2-3 percig ment el járó motornál majd újra villanyolt egészen máig. Mi lehet a baja?
Moderátor törölte a hirdetésed, de felhasználói bejelentés miatt. Ha valaki bejelenti, akkor törlik is, ha picit is szabály ellenes. Sok a modik dolga is, nem filózhatnak egy hirdetésen fél órát, hogy most beleillik-e vagy sem az oldal arculatába. Ha nem törlik ki, addig jelentgeti a fickó, amíg ki nem lesz törölve. Ehhez elég egyetlen ember, akivel volt egy kisebb összetűzésed, vagy a többi eladó akar kevesebb "konkurens" eladót látni, ez is lehetséges. Ez nem a moderátor hibája.
A hozzászólás módosítva: Máj 25, 2018
Túl sok itten a modulátor. Meg az önkéntes modulátor.
Nem olyan sok van itt. Több is elkelne, mert elég trehány némelyek stílusa, és nem győzik a javítást.
A modulátor nem egyenlő a moderátorral. Lehet, hogy a hirdetésed megfogalmazásával volt a probléma.
Vászonbetétes lenne jó, ha lehet kapni. Pld. gazdaboltokban lehet permetezőhöz ilyen cső, bár inkább vastagabbakat forgalmaznak.
Ha nem felejtem el, viszek Zsákára egy darabot.
Ha moderátorra gondolsz, akkor nem sok hanem megfelelő, néha kevesebb a kelleténél. Szerencsére van még pár olyan fórum (mint pl. ez is), ahol tűzzel-vassal írtják az igénytelenséget, szabálytalanságot. Kaptam már én is a fejemre de ettől függetlenül azt mondom, hajrá modik, hajrá HE fórum!
Van egy darab vászonbetétes benzincsövem, de az marha vastag.
Köszi szépen.
Azt be kell húzzam a szövött harisnyába? Vagy jó kopaszon. A bicajt 4-6 Bar-ra fújom.
"A stílusod elég lekezelő. " Tanúsíthatom. Egyszer megvédtem valakit, teljesen jó indulatból és azt kaptam, hogy meddig akarom a szart esztergálni, menjek inkább fát díszíteni. Akkor temettem a páromat, (ezért nem lesz többé Karácsonyom) nem akartam mondani, hogy a jó édesanyját küldözgesse fát díszíteni.... Amúgy észrevettem, hogy, ha két egyforma hiba van, mindig az enyémet veszik észre. Dehát sokan vagyunk sokfélék. Nem kell válaszolni, többet nem jövök ebbe a topikba sem. Ne írjatok privát sem.
Ez a hozzászólás csak nekem fura?
Lóri: Szerintem nem Neked szólt az üzenet, sőt, ahogy látom majd egy évvel ezelőtt voltál a topikban. Vagy így bukik le a több nick név?
Sziasztok!
Tudna nekem valaki olyan videó lejátszó programot ajánlani, ami angol nyelvű beszédből hangfelismerés révén automatikusan feliratot tud generálni úgy, mint a YouTube?
A Youtube tud? Nem csak a feliratot tudja lefordítani?
Szerintem tud. De gyorsan rákeresve, ez a cikk is alátámasztja a feltevésemet: Bővebben: Link
Szerintem hasznos dolog és egészen jó fordításokat ad. Tutorialokat így szoktam nézni, mert az angol nyelvű írott szöveggel elég jól elboldogulok, viszont a hallás utáni szövegértésem elég halovány.
Ha YT-on kívül nem találok más lehetőséget, akkor azt hiszem, kénytelen leszek felölteni oda a videót.
Nem kell behúzni, de ha dizájnolni szeretnéd, vastag cipőfűzőbe lehet; nekem pucéran szolgál néhány éve. Én is kb. annyira fújom, csak arra kell vigyázni, hogy ne gyorsan fújjam (vagy sokat egyszerre), mert a kijövő forró levegőtől megpuhul(hat), és eldurran. Ilyenkor ~2 cm levágás, újra kötés (és csúnya rigmusok skandálása).
Nemrég kérdés volt hogy oldom meg a fűtés közbeni huzatolást. Íme a megoldás. Ja és az üveget is "szabadon futóra" engedtem. Még koránt sincs teljesen kész.
Nem látom jól, de az üveg és a vas közé tegyél valami hőálló de rugalmas "tömítést", mert ahogy a vas elkezd tágulni (görbülni, vetemedni) újra el fogja törni az üveget.
Tanács elfogadva de milyen konkrét javaslatod van erre?
Még valami: ezzel most mihez kezdjek?
Mivel vályog nem marad rajta a vakolat.Ha vakolni szeretnéd előbb be kell nádazni és arra lehet vakolni. Vagy a hagyományos módszer leverni a maradék vakolatot és tapasztani majd meszelni kell.
Nem ez a lényeg hanem a vályog és az alap nem egymáson hanem egymás mellett van. És a vakolat is porladt.
Nem tudom, hogy felétek milyen fajtákat lehet kapni, valami hasonló kéne neked.
U.i.: Az üveget rögzítő kis "L" alakú lemez alá is tegyél. A hozzászólás módosítva: Máj 26, 2018
Sok 100-as szeg és sok drót behálózva és mehet rá a malter. 50 év
|
Bejelentkezés
Hirdetés |