Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vicces - mókás történetek

Témaindító: Topi, idő: Dec 28, 2005
Témakörök:
Tisztelt felhasználók! Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Lapozás: OK   121 / 978
(#) Petroimro válasza Georgee hozzászólására (») Ápr 29, 2008 /

És a 17000KHz es 'halk' csengőhang se jobb.
(#) fureszk válasza Petroimro hozzászólására (») Ápr 29, 2008 /

17000KHz? Nem inkább 17000Hz (azaz 17KHz)? Mert nemhinném hogy kitud adni 17000KHz-et egy teló hangszórója. Sőt, bármilyen hangszóró...
(#) Petroimro válasza zoly15 hozzászólására (») Ápr 29, 2008 /

Nekem is van két 80W-os Videoton hangfalam. A szobában max hangerőn nem lehet megmaradni. Osztálytársa mondta, hogy vett 500W-os házimozit. Én mondtam neki, hogy az én két 80W-osom simán lepipálja, de nem hitte el.
(#) Fery válasza Georgee hozzászólására (») Ápr 29, 2008 /

Egyszer, egy hülye gyerek a köbányai piacon, mindenáron rám akart sózni egy PAL-SECAM Fekete-fehér TV-t. Próbáltam neki mondani, hogy a PAL meg a SECAM szinrendszer, ergo FF TV. nem lehet PAL SECAM, nem hatotta meg a dolog, miután, azt mondtam, hogy az elmúlt huszonöt évben TV szereléssel kerestem a kenyerem, akkor azt mondta, hogy ez egy olyan különleges újdonság amit én még nem láthattam.
Na itt következett be az, amikor azt mondtam ez az a szinvonal, amivel nem vagyok hajlandó vitatkozni, mivel ismerem a régi mondást, miszerint : " Sose vitatkozz hülyékkel, mert ha lealacsonyodsz az ő szintjükre akkor legyőznek a rutinjukkal."
Fery
(#) Petroimro válasza fureszk hozzászólására (») Ápr 29, 2008 /

Nem! A TV-be reklámozták. Telefonra csengőhang. ("halk csengőhang, amivel szivathatod szüleidet és tanáraidat. Töltsd le most!) Valami ilyen szöveggel.
Biztos, hogy nem td kiadni annyit
(#) tomi675 válasza Petroimro hozzászólására (») Ápr 29, 2008 /

Halk csengőhang, Jamba... Az egész egy nagy kamu. Ezzel csak etetik az embereket, akik nem értenek hozzá. Másik fórumon is olvastam érdekes dolgokat...
(#) AMD válasza tomi675 hozzászólására (») Ápr 29, 2008 /

Nekem is van valami "halk csengőhangom" az is 17 KHZ en megy és állítólag 20 évnél öregebbek nem hallják. Én még nem vagyok 20 és sípolást hallok, a bátyám már több mint 25 és ő nem hall semmit. Érdekes.
(#) szamóca válasza fureszk hozzászólására (») Ápr 29, 2008 /

Na ja! Meg persze a gyártók hifi végfokokat is raknak a telókba,
(#) Petroimro válasza tomi675 hozzászólására (») Ápr 29, 2008 /

Tudom, hogy kamu. A 17000KHz arért elég vicces.
(#) bbb válasza Petroimro hozzászólására (») Ápr 29, 2008 /

az egy nagyon durva reklám volt!

a szövegre nem figyeltem, de merthogy nekem a szobámban tv csak úgy van, hogy számítógépben tunerkártya, abból meg a hang közvetlen a hangkártyához megy, így az 5.1-es altec lansing rendszeren simán lejátszotta a hangot! egyszerűen felállt tőle a hátamon a szőr, amilyen magas hangon csipogott...
azt persze nehezen tudom elképzelni, hogy a mobilom képes lenne kiadni magából ilyen hangot még az akkor még meglévő normális 50Hz-es funai tv-ben se hallottam (vagyis nem volt képes olyan magasra felmenni), tehát nehezen tudom elképzelni, hogy mobilon szóba jöhet a dolog...

a másik kedvenc, hogy "nem fogják elhinni, hogy tudod ki van a közeledben" radartelefon ha nem hiszik el, akkor mi a fenének töltsem le?
(#) Imi23 válasza Petroimro hozzászólására (») Ápr 29, 2008 /

Tényleg. Építettem egy szinuszgenerátort, és egyébként ilyen életkortól függő frekvenciaküszöb tényleg van. Na jó, persze nem olyan éles a határ, de apám (38) 16kHz fölött nem igazán hallja, én meg (16) még a 18-at is hallom.
(#) tomi675 válasza bbb hozzászólására (») Ápr 29, 2008 /

Az a "nem fogják elhinni, hogy tudod ki van a közeledben" is kamu háttérkép... A másik fórumon pont ezt kérték...
(#) Kovidivi válasza bbb hozzászólására (») Ápr 29, 2008 /

"azt persze nehezen tudom elképzelni, hogy a mobilom képes lenne kiadni magából ilyen hangot" - mélyhangot a nagy átmérőjű hangszórók tudják lesugározni, a magasat (20khz-ig), pedig a kicsi, pár centi átmérőjű hangszórók adják át a fülednek. a telefonban pedig egy igen kicsi hangszóró van, és elmondom, hogy simán le tudja játszani a 16-17khz-it is, mint a normális magas hangszórók! Az 50Hz-es funai tv-d meg azért nem játszotta le a hangot, mert abban csak egy szélessávú hangszóró van, ami középtartományban sugároz, kb, 12khz-ig...
Egyébként a reklámban tényleg az volt írva, hogy 17000khz... Én kiaszaltam...
A radar pedig csak egy animált gif kép....

Jaj, a másik....
TV-reklám: vedd meg ezt a wc tisztítót, mert ez eltávolítja az UV-FÉNYBEN látható baktériumokat is! Hát nem normális... ilyen parasztvakítást! és le lehet ilyet adni tv-ben??? És még mutatták is, hogy a wc, ha "UV-FÉNNYEL" van megvilágítva, ott mozognak a pici baktériumok, persze szemmel láthatóan. aztán rá a wc tisztító lötyi, és már meg is haltak... Hát ezért érdekes: Én az UV-m fénye alatt sosem láttam még baktériumot...
(#) xenon válasza Kovidivi hozzászólására (») Ápr 29, 2008 /

Nekem most a "lehetetlen lehetségessé vált: zérócukorkokakóla" a kedvencem. A light colában ugyan mennyi cukor volt? A sok okos meg szalad kipróbálni ezt a forradalmi újdonságot...
(#) Kovidivi válasza xenon hozzászólására (») Ápr 29, 2008 /

viszik, mint a cukrot
(#) kobold válasza xenon hozzászólására (») Ápr 29, 2008 /

Arról nem is beszélve, hogy ha kihagyják belőle a cukrot, tesznek bele sokkal ártalmasabb, csak éppen alattomosan kártékony anyagokat (pl. aszpartam), mert az ízének meg kell lenni...
(#) bbb válasza Kovidivi hozzászólására (») Ápr 29, 2008 /

a radartelót nem néztem még, csak a reklámot. sejtettem, hogy gif lesz, de azért reménykedtem, hogy legalább egy sima java alkalmazást reklámoznak így, ami véletlenszerűen rakosgat ki pontokat...

uv-ben még nem láttál baktériumot? hát ez szörnyű és budán az alagútban szénmonoxid molekulát?
annyi marhaságot leadnak tévében, hogy az iszonyat. de meg kell említeni, hogy vannak tényleg jópofa reklámok is, amiket az ember már majdnem örömmel néz... Bővebben: Link
(#) bbb válasza bbb hozzászólására (») Ápr 29, 2008 /

ez meg már egyenesen hitványnak számít:
magic finger (18-as karika )
(#) Peti_85 válasza bbb hozzászólására (») Ápr 29, 2008 /

Jééézusom, de ürülék.
(#) Petroimro válasza bbb hozzászólására (») Ápr 29, 2008 /

De elég kevés jópofa reklám van!
(#) Vales válasza Petroimro hozzászólására (») Ápr 30, 2008 /

Például EZ is Király!

Bringázz inkább Te is!

(#) szamóca válasza Vales hozzászólására (») Ápr 30, 2008 /

Ez nagyon állat!
(#) djtometkow válasza Vales hozzászólására (») Ápr 30, 2008 /

(#) zsoltee0001 válasza Vales hozzászólására (») Ápr 30, 2008 /

Ez: Lol!!!!
nem értem ezt miértnem adják le pl. 2 barátokközt szünetében
(#) Topi válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Ápr 30, 2008 /

Mert ott úgy is mindenki mindenkivel mint a nyulak
(#) Imi23 hozzászólása Máj 2, 2008 /

Üdv!
Ezeket a dolgokat kirándulások során láttam.
(#) zolee1209 hozzászólása Máj 2, 2008 /

Mivel az utóbbi időben jónéhány olyan topic nyílt, amit bezártak, de mosolyogtam a lezárás okán... szóval van rá lehetőség hogy ezen az oldalon megkereshessem az összes lezárt topicot?
(#) Topi válasza zolee1209 hozzászólására (») Máj 2, 2008 /

Nem, mert törlődnek.
(#) zolee1209 válasza Topi hozzászólására (») Máj 2, 2008 /

Csak azért kérdeztem, mert kerestem hozzászólásokban és téma címekben, de konkrét választ nem találtam arra, mi lesz a sorsuk. Kár, pedig biztos jókat nevettem volna! (tombol bennem a kárörvendés )
(#) zsoltee0001 válasza zolee1209 hozzászólására (») Máj 2, 2008 /

Hehe.. ezzel én is egy kicsit így vagyok
a múltkor is levágta az ékszíjjat az agyam amikor megláttam (nem tom pontosan) :
"jónapot kívánok, szretnék készíteni egy 100wattos erősítőt és ebbe szeretnék egy kis segítséget kérni, köszönöm"
Című topicot
Következő: »»   121 / 978
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem