Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2916 / 3599
(#) Gafly hozzászólása Júl 28, 2018 /

Lehet kiírom a wifi jelszót egy cetlire, a fene sem akar így ébredni.
(#) lóri hozzászólása Júl 28, 2018 /

Sziasztok! A hirdetésemre moderálási kérelem van kiadva. Komolyan nem értem, kit zavarok...
(#) gernerakos válasza lóri hozzászólására (») Júl 28, 2018 / 2

Valószínüleg csak a szabályzatot.
(#) silent15 válasza gernerakos hozzászólására (») Júl 28, 2018 /

(#) lóri válasza gernerakos hozzászólására (») Júl 29, 2018 /

Na jó, de hol rontottam el? Meddig tart a moderálás. Aktívnak írja, de nem látszik. Lájkollak.
(#) lóri válasza silent15 hozzászólására (») Júl 29, 2018 /

Igaza lehet mindkettő töknek, hogy elronthattam valamit, de mind a négy hirdetésnél?
Fix árat írtam, nagyjából kedvezőt. Még árcsökkentésbe is belementem. Aki kérte a moderációt, ha van benne tartás, bátorság, elmondhatná a kifogását. Csakhogy tanuljak belőle.
(#) Sanyesz5 válasza lóri hozzászólására (») Júl 29, 2018 / 2

Az a baj van egy két egyén akinek nincs jobb dolga a jelentgetésnél, van egy két tippem az előző rendszerben mik lettek volna...
(#) erdgab válasza Sanyesz5 hozzászólására (») Júl 29, 2018 / 2

Sajnos vannak ilyen személyek,biztosan unatkoznak vagy irigykednek,Őket sem ártana moderálni!Én a moderátor helyében a 2. jelentésnél megnézném valós e az állítása,ha nem vagy kétséges,akkor azonnal kitiltanám a fórumról!Egyébként azt sem értem,hogy a jelentgetők miért kapnak álarcot,miért nem merik vállalni nyíltan amit tettek?
(#) lóri válasza erdgab hozzászólására (») Júl 29, 2018 /

Aztán megnéztem a hirdetéseimet és az lehet a baj, hogy tegező volt a megszólítás (sziasztok!), ebben egyezik minden hirdetésem. Ekkor érthető, hogy mindegyiket moderálni kell. Vagy a nixie féle csöveket adhattam drágán 1500/db, de mentségemre szóljon, hogy a külföldi aukciós oldalon 6000Ft/db az ára, gondoltam itt 1500-ért jó lesz.
(#) lóri válasza erdgab hozzászólására (») Júl 29, 2018 / 1

"Sajnos vannak ilyen személyek,biztosan unatkoznak vagy irigykednek" Sose legyen nagyobb öröme akkor. Sok baja lesz még az életben. Hofi mesélt ilyenekről.
(#) kocsgab002 válasza lóri hozzászólására (») Júl 29, 2018 /

Az nem lehet, hogy egy hirdetésen belül többféle terméket hírdettél több különböző árral?
(#) jani1987 hozzászólása Júl 29, 2018 /

Ha probléma van de "szegény az eklézsia:
1, ok
2, következmény.
(#) lóri válasza kocsgab002 hozzászólására (») Júl 29, 2018 /

Nem, vigyáztam erre (és rögtön négynél hibáztam volna?). Mondjuk valami moderátortól kéne némi magyarázat, de lehet, hogy mindegyik a strandon van és holnap lesz érdemi válasz. Régen volt valami moderátorok által figyelemmel kísért topik, oda kéne írni, de nem találom.
(#) attika válasza lóri hozzászólására (») Júl 29, 2018 /

Valószínű, hogy nem hibáztál mind a négynél, de amíg az az egy moderálás alatt van amibe hibáztál, addig mind a négy rejtve van.
Ha azt moderálták akkor látható lesz a többi is.
Ez mindig is így volt, de ezek szerint nem vagy tisztában a szabályzatokkal.
(#) lóri válasza attika hozzászólására (») Júl 29, 2018 /

Ezek szerint ezzel a részével nem, de ha valahol nem hibáztam, ott miért kell megtorolni valamit?
(#) attika válasza lóri hozzászólására (») Júl 29, 2018 /

Ezt talán nem tőlem kéne megkérdezni, hogy miért van így.
Erre az oldal üzemeltetője jobban tudna válaszolni.
(#) lóri válasza attika hozzászólására (») Júl 29, 2018 /

Nem tőled kérdeztem, csak általánosságban, már csak a logika miatt is. Remélem itt jogszerűség és igazság uralkodik. De emlékeim szerint KD-mesterbe és Atilla86-ba is belekötöttek, akkor mit várok én....
(#) Gabó válasza lóri hozzászólására (») Júl 29, 2018 /

Logikát itt ne keress
(#) lóri válasza Gabó hozzászólására (») Júl 29, 2018 /

Tudom, a rosszakarók...
(#) teszti hozzászólása Júl 29, 2018 /

Sziasztok!

Van egy ilyen kialakítású ház. A bekarikázott résznél faanyag van. Hogyan lehetne lekaparni a rossz festéket és újra festeni, legegyszerűbben a talajról?
(#) pjg válasza teszti hozzászólására (») Júl 29, 2018 /

Megnöveszted a kezeidet, lábaidat 6-8 m-rel.
(#) nagym6 válasza teszti hozzászólására (») Júl 29, 2018 /

Ott miért van faanyag? A lekezelésére talajról nincs ötletem, de senkinek sem lesz.
(#) silent15 válasza lóri hozzászólására (») Júl 29, 2018 /

Pörgesd végig a szabályzatot (V. pont), nézd meg mi lehetett az oka, ha nem volt oka, csak valaki heccből bejelentette, akkor remélhetőleg a moderátorok őt fogják figyelmeztetni. Párszor áttárgyaltuk már ezt a témát. Internetes fórum, itt azért sok arcot ismer a valóságban is az ember, de sok az "arctalan" is.
A hozzászólás módosítva: Júl 29, 2018
(#) Bakman válasza teszti hozzászólására (») Júl 30, 2018 /

Emelőkosaras autó. Igaz, akkor sem a földön leszel de kb. ez a legegyszerűbb és leggyorsabb módja a dolognak. 8 - 10 eFt/óra áron mennek.
(#) lóri válasza silent15 hozzászólására (») Júl 30, 2018 /

Átnéztem alaposabban most, köszi. Írja, hogy tilos bűncselekményből származó dolgokat árulni. Lehet, hogy valamelyik lopott volt és felismerte valaki. Mondjuk úgy nézem, hogy sokmindent rá lehet húzni valamire, ha nagyon akarom. A moderációt kérők neve kellene, hogy látszon és akkor személyesen meg lehetne kérdezni, hogy mi volt a sértő. Vagy írhatna a sértődős a termék alá, hogy szerinte ez meg ez nem helyes. Írtam is, hogy okoskodók beszólogatók ne kíméljenek. Hofi jut eszembe megint, hogy valahol a nagy demokráciában, az volt az első, hogy megszavazták, hogy név nélküli legyen a szavazás. Remélem itt nem ez működik.
(#) Topi válasza lóri hozzászólására (») Júl 30, 2018 / 3

A hirdetés már nagyon rég óta nem tűnik el folyamatban lévő moderálási kérelem esetén, elsődlegesen az általad is említett "rosszakarók" miatt.

A hirdetéseidre két moderálási kérelem is volt folyamatban. Az egyik a nixie hirdetésre vonatkozott, melyben azt kifogásolták, hogy a csöveknek darabja 40.000 Ft, de együtt az összes 9.000 Ft. Bár furcsa az árszabás, de kedvezménynek számít, ezt a hirdetési szabályzat nem tiltja. Még akkor sem, ha eszetlennek tűnik az árazás.

A másik hirdetés a telefonközpontra vonatkozott, melyben azt kifogásolták, hogy ingyen kapott áru kerül apróhirdetésbe. A bejelentő vélelmezte, hogy az ingyen elvihető topikból származik az áru. Kértünk idevonatkozó linket, mely ezt igazolná. Ennek hiányában pedig ez a moderálási kérelem is elutasításra került.

Gabó: Abban sincs semmi logika, hogy kizárólag negatív megjegyzéseket tudsz tenni és kizárólag bírálni moderátoraink munkáját és folyamatosan leszavazgatsz hozzászólásokat, és még mindig tag vagy. Inkább ez az érdekes. Vajszívűek a moderátoraink úgy tűnik.
(#) lóri válasza Topi hozzászólására (») Júl 30, 2018 /

Szia Topi-bácsi!
Nos, a nixie hirdetés viccesre sikerült, de azt szerettem volna, ha egyben viszik el. Tudom, hogy sok érte az 1500 is, mert láttam most hasonlót itt 7200 volt a 6db. Elnézést.
A telefonközpontért valójában 1000 Forintot adtam, de ez is már az ingyenkapott kategória, mert csak a telefont láttam 4 ezerért darabját.
Elnézést kérek mindenkitől.
Kiváló tisztelettel:Lóri
(#) lóri válasza lóri hozzászólására (») Júl 30, 2018 2 / 1

A hirdetéseimet archíváltam / töröltem, így nem okozok senkinek lelki problémát.
Belátom, nem voltam korrekt a telefonközponttal, mert 19 ezret akartam keresni rajta, de 40-50 készülék van hozzá, az 200 ezret megér önmagában.
Ígérem többet nem hirdetek itt.
(#) Gabó válasza Topi hozzászólására (») Júl 30, 2018 /

Akkor ezek után meg sem szólalok...
Bár az értékelés tudtommal azért van, hogy ami jó ötlet, vagy jó iránymutatás, azt pozitívan értékeljük, ami meg zöldség, és offnak az offja, azt meg nem. Vagy itt csak pozitívan lehet értékelni?
(#) Topi válasza Gabó hozzászólására (») Júl 30, 2018 /

Lehet negatívan is, semmi gond nincs azzal, azért van. Akkor van csak baj, amikor a hozzászólás tartalmától teljesen függetlenül ugyan azon emberek hozzászólásaira ugyan azok nyomnak folyamatosan lefelé mancsot. Az olyan... óvodás játék.
Következő: »»   2916 / 3599
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem