Fórum témák
» Több friss téma |
Szia !
Szia.
Meg mindig a miele..
Teljesen ki releztem, ujakat kapott.. A hiba nem szunt meg.. Viszont dioda meresen, millio helyen 782 helyett, 068 erteket kapok.. Egyenket szedem ki a darabokat, majd forrasztom vissza. Utolso allomas a szintszabajzo ic-je. Letezik, hogy ez az ic elszalt, es attol kapok ilyen erteket, vagy mast keressek.. Elotte az smd is 068 kiforrasztva mar nem. A tap ic korul is a 068 ertek jon, es a szintszabalyzon is.. A hozzászólás módosítva: Szept 12, 2018
Bocsánat, hogy magamban beszelgetek..
De torles, vagy mosositas lehetoseget nem talalok. Szoval.. Ic nelkul is a hibas erteket kapom. Mi tud a fent lathato koron igy bezavarni..?
Sajna odaig el sem jut..
Ahogy bekapcsolom.. 16mp es felvillan, a hivjon szerelot uzenet.. majd eltunik minden.. Kimeregettem mindent rajta.. masik ugyanolyan panellal hasonlitottam ossze. A ket kondi kornyeke, es a szintszabalyzo resz kozott, kismillio helyen (dioda meresen) 068 erteket kapok. A mukodo panelon ezen ertekek 300-700 kozott mozognak. Egyenkent forrasztom ki az alkatreszeket, amin ezt merem.. de a hiba a panelon marad, az smd, ic, minden jo erteket mutat kiforrasztott allapotban.. A szintszabalyzo melletti kicsi ic laban, mind 068 van.. Azt hittem, hogy meg van. De nem. A hiba nem ott van..
De eljut mert stbyból fel tud állni ha gáz van.
Köszönöm a segítséget. Remélem nem kell majd egy jódarabik bántanom, mármint javítanom.
Ugy ertem, hogy el sem jut, hogy azt az ic-t, szinterzekelot, mindent kiforrasztottam. Kulon kulon jok.. a panelon pedig 068 marad az ertek.
Egyszeruen nem találom, hogy melyik dioda, vagy smd lehet.. Remelem nem a chip okozza a gondot..
Sziasztok.
Nem jó tachogenerátort küldtek,így csak kellene egy másik. Akinek lenne bontottan,megvenném. Üdv:Tom
Sziasztok
Whirlpool AWT 2284/1-800 Pirossal bekarikáztam, azt a kart, ami ki volt ugorva a helyéről, a kérdésem, a zölddel bekarikázott recés beállító jó pozícióba áll-e szerintetek? Mellékeltem két különböző állásba lévő állapotról. Üdv
Szia!
Ahogy a képen ki tudom venni, az a fehér kar, ahol zölddel karikáztad, ott el van törve, esetleg szét van esve, de emlékeim szerint az a kar egy darabból van! Annak a karnak alul, egy téglalap alakú füllel egyben kell lenni! A kart elfordítva be tudod akasztani az ott található szintén téglalap alakú lyukba, majd a rugó elfordítja azt a kart és nekinyomja a vezérlő tárcsának. Azt a tárcsát egyébként nyugodtan húzd le a kapcsolóról, mert csak egy pozícióban rakható vissza, tehát nem téveszted el. A fehér kar alján van (kell lennie) egy rugó, aminek az egyik szára a fehér kar alján akad be, annak a falába, a másik szára pedig egy fordulat után annak a lemeznek az oldalába, amibe bele van téve az egész kar. Amikor a helyére tetted, akkor a kar nekifeszül a vezérlőtárcsának, miközben könnyedén mozgatható egy kicsit oldalra. Ahogy a tárcsa forog, a kar úgy követi a tárcsa oldalát, így vezérelve, hogy éppen hová kell beengedni a vizet. Szerintem nem bonyolult, látni fogod! A tárcsát le kell venni, csak úgy tudod vissza tenni a kart a helyére. A hozzászólás módosítva: Szept 19, 2018
Üdvözlet mindenkinek.
van egy Whirlpool AWE 2320 gépünk, ami tökéletesen müködik. Viszont nincs öblítö stop rajta. Hozzájutottam egy AWE 2214 vezérlöhöz, amin van öblítö stop, méghozzá ott, ahol a másikon centri nélkül programgomb van. Ki lehet ezt cserélni? Vagy nem is kell csere, csak egy csatit kell máshova dugni? Segítségeteket elöre is köszönöm. Szép napot mindenkinek, Tibor
Sziasztok, valaki cserélt már Orion Omu 800-as mosógépben gége csövet? Ami leengedi a vizet.
Szia !
Nagy meló . Inkább toldással old meg! Szerintem. Varga János (Cseh Attila2 kapcsolattartója)
Az a baj, hogy amikor jön ki belőle a víz iszonyú büdös, 6 éve meg van a gép, és sajnos amibe megy a víz az magasabban van a géptől, így szinte biztos, hogy meg áll benne.
Azt mondod nem lehet könnyen levenni? Ha ki lehetne valahogy tisztítani az is jó lenne. A hozzászólás módosítva: Okt 1, 2018
Közben leesett, vágjam el a kábelt és azt toldjam meg, de hogyan? Ez nem tömlő, mivel tudnám összefogni?
Amikor kimostál,a tömlőt le kell fektetni a padlóra,végibe egy tálka,kislavór és beindítani a szivattyú programot, Csinálhatsz pár literes ecetes,flóraszeptes mosást,az sosem árt!
Az segíthet?
Van rajta ilyen, hogy szivattyú program? A hozzászólás módosítva: Okt 1, 2018
Hogyne,minden automacán van,ha nincs,ott a centri program. Azért oly büdös mert sok a pangó víz a tömlőben,a mosószerek java fehérje enzimes..
Ha elvágom a tömlőt és megtoldom az újjal? Vagy azt inkább ne?
El ne vágd!,örök hibaforrást veszel a nyakadba! Forró,lúgos vízzel kimosni,oszt annyi.
Szia !
A környezetvédők miatt félve írom ide . Nekem a kosz és penész ellen legjobban , megbontás nélkül , a citromsav vált be . De , ha alapos munkát akarsz végezni . Nos,akkor szét kell szedni . Minden műanyag és gumi alkatrészt meg kell tisztítani . Ez van . Üdv Varga János (Cseh Attila2 kapcsolattartója )
Arra gondoltam, ha sikerül kitakarítani, utána megtoldanám, úgy már elérne a kádig is, csak nem tudom mivel toldjam meg, illetve mi ennek a mérete.
Sziasztok!
Nem boldogulok egy INDESIT IWSD4105 mosógéppel. A jelenség: ON/OFF gombbal kikapcsolom és 1-2 percen belül visszakapcsol. És világít a kijelző. A programok végigmennek meg áll "End" el a mosás végén. Testzárlat nincs sehol, táp rész rendben,nyomógombok rendben.
Szia !
Talán ezzel (?) Üdv Varga János U.I. Esetleg az orczy-ból (?)(Baross utca)
Szia Dino !
Csodák nincsenek .Vedd ki a panelt ! Úgy mérd meg ! Bekapcsol ? Nem kapcsol ?(Ha kérhetek egy fotót a panelről . ) Üdv Varga jános (Cseh Attila2 kapcsolattartója)
Szia János! Bekapcsol ha csak a betáp és a kezelő van ratolva akkor is. Mar száritottam is .
A hozzászólás módosítva: Okt 3, 2018
Szia Dino !
Szerintem , először cseréld ki a kezelő lapot ! (Kérjél kölcsön próbára egyet (?) Bontott kezelőlapot (?) )Sajnos a vezérlő egy ARCADIA modul . Ez nehezen/v./nem javítható . Van hibakód ? Üdv Varga János
Köszönöm. Hibát nem ír. Rendesen végigmennek a programok END el meg is áll a végén. Csak hiába kapcsolom ki az OFF al, visszakapcsol a kijelző.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |