Fórum témák
» Több friss téma |
VÁM és ÁFA jellegű kérdéseket/hozzászólásokat, indoklás nélkül törlik a moderátorok!
Eddig nekem is nagyon jó volt a tapasztalatom. Amit nem tudok elfogadni, hogy nem tudok ellene semmit sem tenni. 20 csomagból 10 jött meg. Én türelmesen vártam, mert már aug. 14-e óta megérkezett az országba a pár $ értékű áru. Másfél hónap nem volt elég neki, hogy megtaláljon. Megrendelem újra, aztán keresgélni kell, hogy most az előző megrendelés jött meg, vagy az utána levő. Az eladók meg persze írják, hogy várjak még egy hetet, vagy nem is válaszolnak. 10 csomag 10 eladót jelet. Ketten már vissza is adták a pénzt, csak nekem nem a pénz kell, hanem a 2x50db SMD LED, meg a 2X5db Arduino Nano (vám miatt)... Ez a probléma.
A hozzászólás módosítva: Okt 4, 2018
Nekem is így van. Valami van a postával szerintem.
Sziasztok.Tudna valaki segíteni, abban hogy hogyan kell beállítani az ebay oldalon , hogy a termék árát a saját országom pénznemében mutassa?Ne dollár vagy euró.
A hozzászólás módosítva: Okt 8, 2018
Ebben a videóban láttam ,hogy van ilyen:
https://www.youtube.com/watch?v=Veh0a1n_ipQ&feature=youtu.be&t=955
google: ebay country settings
Első találat.
Köszi.Nekem be van állítva az ország(Románia), de ettől még nem írja ki lejben, csak dollárban.
Sziasztok. Valaki megtudná mondani, hogy a Paypal magyar felületén hol tudom megnézni a pénzváltást. Az érdekelne, hogy jelenleg hogy van beállítva: a Paypal váltja vagy az én bankom?
Nálam ebay.com-on működik,
de ebay.de eur-t ad
Ha Magyarországot írod be, akkor forintba is kiírja a termék árát?Az én esetemben nem.
Hát az ebay ezt írja: "This helps us show you the most relevant items, in the correct currency, and in an appropriate language."
Aztán a fene tudja hogy működik-e, a leírás szerint kellene neki.
Ok.De nektek működik?Vagyis látjátok forintban is a termékek árát?A videóban amit linkeltem úgy látszik, hogy úgy van.
Én ezt látom ami a képen van. Az ár forintban van.
A hozzászólás módosítva: Okt 8, 2018
Igen, látom forintban.
De jobban megnézve be se vagyok lépve, úgy is látom. Lehet hogy valamilyen locale beállítás alapján megy így (a böngésző nyelve angol), vagy az IP cím alapján próbálja betippelni az országot.
Nálam nem megy.Megpróbáltam internet explorer böngészőben is, de úgy sem...
Sziasztok
Ezt az összeget hogy tudom átküldeni az Otp számlára vagy ez nem lehetséges. Előre is köszönöm. A hozzászólás módosítva: Okt 19, 2018
Hali!
Szerintem jobban jársz, ha levásárolod, annak nincs bankköltsége
Szia
Gondoltam rá csak hogyan,ha veszek valamit azt rögtön az otp kártyámról szedi le.
Lehet, ha ettől drágábbat vásároltál, akkor az egészet a kártyáról szedi?
Nekem sikerült levásárolnom, bár már régen volt.
Hát nemtudom majd kipróbálom.
Veszek valamit ami nem éri el ezt az összeget. Azért köszönöm hogy írtál.
Ha a PP-lel vásárolt termék ára egy bizonyos devizában van megadva ÉS a PP számládon az adott devizából pozitív egyenleged van, akkor a PP először a PP számládat fogja terhelni, a kártyádat csak akkor, ha a PP egyenleget meghaladta a vásárlás.
Ha más pénznemben vásárolsz, akkor nem fog a Paypal egyenlegedhez nyúlni (legalábbis én így tudom).
Nekem mindig elöször a PP számláról vonja le az összeget. Ha az nem elég, nyúl a bakkártyához, függetlenül a pénznemekhez.
A hozzászólás módosítva: Okt 22, 2018
Nem tudom hogy működik ez a PP egyenleg (nekem sose volt ilyen), de az eltérő tapasztalatotok lehet azért van, mert egyikőtök a PP-lel váltat pénzt, a másikótok a bankkal. Ha a PP-nek határozottan meg van mondva, hogy az eredeti pénznemben vonja le tőled a pénzt, akkor nyilván nem tud a számládon levő más pénznemű pénzből váltani.
Sziasztok. Megváltozott az email címem. Hol tudom átírni az Ebay-en és a Paypal-on?
Szia!
Ebay: katt a nevedre, Account settings, Personal information, Email and Contact Information, Registered email address, Edit. Paypal-nál hasonló a metódus.
Sziasztok!
Rendeltem augusztusban 1$-ért elektronikai alkatrészt. Nem jött meg 2 hónap múlva se, írtam az eladónak, visszautalta a pénzt. Később megjött a csomag, írok az eladónak, hogy örülhetünk, szeretnék fizetni. A válasz: nem kell fizetnem, örül a jó hírnek, adjak csak pozitív értékelést, és minden szépet és jót kíván! Jól esik az embernek az ilyen.
Nyilván neki is jólesett hogy visszajeleztél
Nekem mondták hogy vegyem meg újra, és a megjegyzésbe írjam be hogy ne postázza.
Én már sokszor jártam így, és nekem is mindig ezt írják!
És még annyit, hogy mostanában nekem sem jöttek meg a csomagok! A múlt héten meg jöttek folyamatosan!Valamiért késtek!
Üdv mindenkinek. Vásárolt már valaki hasonló leválasztó trafót, vagy van valakinek "bevált" típus?Bővebben: Link
|
Bejelentkezés
Hirdetés |