Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Persze, hogy nem jól írtam. Helyesen: Cuddy
Bővebben: Link
hát jha mert először bevalotta, de aztán mondta hogy nem ő de azért kitelik House-tól is :yes:
Én is fan vagyok
![]() ![]() ![]()
Hűű van itt aztán élet
![]() ![]() ![]()
Hali!
Remélem nem csinálok hülyeséget... Szal nekem van egy kérdésem, ami biztos, hogy nem elektronika ![]() Szóval: A mellékelt képen látható növénynek tudja valaki a nevét? Kösz!
Takács Borika
![]()
Szerintem is ő volt. Nagy játékos.
![]() Futó filodendron a megfejtés.
nem hiszem, hogy az lenne. Mert nem csúcsos a levele
![]()
Ha megmondom mi hány pontot kapok?
![]()
sound.man a nagy pontnvadász,
a növényben is pontot lát. ![]()
Helló
Találtam egy jó smile-t. Ha tetszik a modiknak be lehetne rakni a többi közé.
Az igaz, hogy egy digitális fényképezőgépnél, ha bedugom az usb-t a számítógépbe, akkor kikapcsolt állapotban kell a fényképezőnek lenni?? mert egyénként meg ha nem kapcsolom be akkor meg fel se ismeri a számítógép. A kérdés az hogy úgy is bedughatom hogy a fényképező be van kapcsolva, vagy ártok ezzel neki??
A használati útmutatóban nem szerepel.
Jó, mert apu szerint csak úgy lehet bedugni hogy ki van kapcsolva és én mondtam neki, hogy ez nem igaz.
![]()
A papádnak annyiban azért igaza van, hogy dugáskor az érintkező kontaktusok jobb ha a fogadó részről feszültségmentesek. De mivel nagyon kis áramokról van szó, ezért legfeljebb enyhe tranziensek keletkeznek. :integet2:
Meglátjuk...
![]() Amúgy nem fikusz, mert ilyen kis kerek levelei vannak... Tesóba vettem, midi mix néven ![]() Nem futó szerintem, mert inkább felfelé nő, mint vmi díszfű vagy pálma.... Vettem egy kártyaolvasót is, ugyanott ![]() Bedugtam USB-be és minden kártyahelyet meghajtóként kezel... Nos most már m meghajtóm is van ![]() DE Van egy mobilvinyóm, és az eddig I meghajtó volt, most bekapcsoltam és M.... Ez ugye nekem nagyon nem jó, mert bekevert néhány proginak... Ezt hogyan lehet beállítani? Szal hogy a "legkisebb" betűt kapja ![]() Arról nem is beszélek, hogy ha kiveszem az egyik vinyót, akkor a másiknak így vannak a meghajtói: C;D;E;G, és ha rádugom a másik vinyót, az lesz az F... ![]() Valamit kellene vele buherálni, mert összevissza vannak a meghajtóim ![]() THX
Szerintem nem ezt mondta a papája:
dugáskor az érintkező kontaktusok jobb ha a fogadó részről feszültségmentesek. ![]() Aztán ki tudja.... ![]() Várom a további tippeket a "fikuszomra" ![]()
lehet hogy napraforgó? annak van ilyen levele szerintem
Nővéremnek átküldtem (kertészeti egyetem) és szerinte ez citrom.
Törd meg a levelét egy kicsit és szagold meg citrom illatú-e. Ha nem dobom vissza meghatározásra ![]()
Nem akarok kötekedni de a citromfa levele is hegyes. :yes:
De palántaként sok minden más! Hidd el... Nővéremmel növény téren nem érdemes vitatkozni
![]()
Na, látom feladtam a leckét...
![]() Mindenesetre pozitívan tapasztalom a segítőkészségeteket! ![]()
Biztos, hogy nem citrom, mert:
- Nem hosszúkás a levele - Nincs levélnyél - Nincs tüske - Lágyszárú Kedves kertészmérnök kollégámat is megkérdeztem, de nem tudta meghatározni. Viszont van egy komoly növényhatározója, abban megnézi a hétvégén. ![]()
No mi lassan indulunk Kiskunhalasra a magyarokamarsonra.
Remélem sok fórumtárssal találkozok majd. Aki pedig nem lesz ott az megtekintheti itt: http://tv.emitel.hu vagy http://www.mcse.hu/modules/mod_polaris_tv.m3u
Ez engem is érdekel.. Gyorsan utána is néztem, torrenten megvan a teljes verzió.. Kíváncsi vagyok itt mit talál..
Régen használtam már ezt a másik gépen, csak elfelejtődött.. Köszi az ötletet..
Torrentfile privátban, ha kell és le tudod tölteni, ha meg feltettem és kipróbáltam, szólok..
|
Bejelentkezés
Hirdetés |