Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Persze, hogy nem jól írtam. Helyesen: Cuddy
Bővebben: Link
hát jha mert először bevalotta, de aztán mondta hogy nem ő de azért kitelik House-tól is :yes:
Én is fan vagyok house témában és szentem a House mondta le az interjút és utána direkt indította el a kérdést hogy akkor ki volt. Szerintem. De nem teljesen egyértelmű, jövőhéten kiderül.
Hűű van itt aztán élet Csak ehhez nem tok hozzászólni mert nem nézem Nah mindegy azért csak írok valamit
Hali!
Remélem nem csinálok hülyeséget... Szal nekem van egy kérdésem, ami biztos, hogy nem elektronika Szóval: A mellékelt képen látható növénynek tudja valaki a nevét? Kösz!
Takács Borika
Szerintem is ő volt. Nagy játékos.
Futó filodendron a megfejtés.
nem hiszem, hogy az lenne. Mert nem csúcsos a levele szerintem más
Ha megmondom mi hány pontot kapok?
sound.man a nagy pontnvadász,
a növényben is pontot lát.
Helló
Találtam egy jó smile-t. Ha tetszik a modiknak be lehetne rakni a többi közé.
Az igaz, hogy egy digitális fényképezőgépnél, ha bedugom az usb-t a számítógépbe, akkor kikapcsolt állapotban kell a fényképezőnek lenni?? mert egyénként meg ha nem kapcsolom be akkor meg fel se ismeri a számítógép. A kérdés az hogy úgy is bedughatom hogy a fényképező be van kapcsolva, vagy ártok ezzel neki??
A használati útmutatóban nem szerepel.
Jó, mert apu szerint csak úgy lehet bedugni hogy ki van kapcsolva és én mondtam neki, hogy ez nem igaz. köszi
A papádnak annyiban azért igaza van, hogy dugáskor az érintkező kontaktusok jobb ha a fogadó részről feszültségmentesek. De mivel nagyon kis áramokról van szó, ezért legfeljebb enyhe tranziensek keletkeznek. :integet2:
Meglátjuk...
Amúgy nem fikusz, mert ilyen kis kerek levelei vannak... Tesóba vettem, midi mix néven Nem futó szerintem, mert inkább felfelé nő, mint vmi díszfű vagy pálma.... Vettem egy kártyaolvasót is, ugyanott Bedugtam USB-be és minden kártyahelyet meghajtóként kezel... Nos most már m meghajtóm is van pedig DVD nincs is a gépemben, meg még van 4 üres usb-m DE Van egy mobilvinyóm, és az eddig I meghajtó volt, most bekapcsoltam és M.... Ez ugye nekem nagyon nem jó, mert bekevert néhány proginak... Ezt hogyan lehet beállítani? Szal hogy a "legkisebb" betűt kapja Arról nem is beszélek, hogy ha kiveszem az egyik vinyót, akkor a másiknak így vannak a meghajtói: C;D;E;G, és ha rádugom a másik vinyót, az lesz az F... Valamit kellene vele buherálni, mert összevissza vannak a meghajtóim THX
Szerintem nem ezt mondta a papája:
dugáskor az érintkező kontaktusok jobb ha a fogadó részről feszültségmentesek. Aztán ki tudja.... Várom a további tippeket a "fikuszomra"
lehet hogy napraforgó? annak van ilyen levele szerintem
Nővéremnek átküldtem (kertészeti egyetem) és szerinte ez citrom.
Törd meg a levelét egy kicsit és szagold meg citrom illatú-e. Ha nem dobom vissza meghatározásra
Nem akarok kötekedni de a citromfa levele is hegyes. :yes:
De palántaként sok minden más! Hidd el... Nővéremmel növény téren nem érdemes vitatkozni
Na, látom feladtam a leckét...
Mindenesetre pozitívan tapasztalom a segítőkészségeteket!
Biztos, hogy nem citrom, mert:
- Nem hosszúkás a levele - Nincs levélnyél - Nincs tüske - Lágyszárú Kedves kertészmérnök kollégámat is megkérdeztem, de nem tudta meghatározni. Viszont van egy komoly növényhatározója, abban megnézi a hétvégén.
No mi lassan indulunk Kiskunhalasra a magyarokamarsonra.
Remélem sok fórumtárssal találkozok majd. Aki pedig nem lesz ott az megtekintheti itt: http://tv.emitel.hu vagy http://www.mcse.hu/modules/mod_polaris_tv.m3u
Üdv!
Itt van egy kis leírás róla!
Ez engem is érdekel.. Gyorsan utána is néztem, torrenten megvan a teljes verzió.. Kíváncsi vagyok itt mit talál..
Régen használtam már ezt a másik gépen, csak elfelejtődött.. Köszi az ötletet..
Torrentfile privátban, ha kell és le tudod tölteni, ha meg feltettem és kipróbáltam, szólok..
|
Bejelentkezés
Hirdetés |