Fórum témák
» Több friss téma |
Remélem nem baj ha nem teszek képet.
Az alkatrész azt a célt szolgálja, hogy a kábeleket könnyen be és ki lehessen csavarozni a nyákon. Tehát ne forrasztani kelljen. Általában több van egymás mellett - egyben. Azt hiszem körülírtam. Na, mi ez? Köszi
Helló
Szerintem erre gondolsz. Bővebben: Link Pontosabb nevén nyákba ültethető sorkapocs.
mérd meg multiméterrel!!nekem van egy csomó ilyen otthon.
Egy 2005.dec. 26-i kérdésre válaszoltál az imént. Nem lehet ennyire lassú a neted!
Ez valami fejtörő volt, és gr89 nyert?
Banális csak alig nem 200000 hozzászólás a sebességed illetve több mint 200000
Lehet hogy nem látta, hogy több oldal is van. Elvégre még csak nemrég regisztrált.
kössz szépen..esetleg van róla valami dokumentációt?
Nincs. Nem nagyon publikálták ezeket. (Általában az autó elektronikát.)
:] Nem fejtörő volt, csak még ismerkedem az alkatrészekkel és ez még nem volt meg.
Hasznos és még kellhet.
nem csak nem néztem végig az egész oldalt,és azt hittem hogy a megválaszolandó kérdés után teszi...
Hali!
ez milyen alkatrész? azon kívül hogy SMD van rajta egy 0 a kép nem a legjobb mert nagyítón keresztül készült A mellékelt kép rossz minősége és teljességgel üres informalitása miatt törölve! Moderátor
Tekintettel arra, hogy a képet akár fel se raktad volna, csak találgatni tudok.
Ha olyan, mint az SMD ellenállás, és 1db "0" van rajta, az egy 0 Ohmos ellenállás, vagyis átkötés.
Kérem valaki ráér, irja le ide hogy egy 18J100, és egy 22J100 típusú fóliakodenzátornak mi az értke!
Illetve hogyan lehet megtudni hogy mi az értéke? (gondolok itt egy kódtáblázatra) Annyit sejtek, hogy mind a kettő 100V -os Előre is nagyon köszönöm, mindenkinek a segítséget!
Ilyen nincs.. Mindkettő hiányos,kell még egy szám a meglévők elé. Pl:222J100=2.2nF 10% tűrés 100V fesz.
Kössz a segítséget!
De sajnos ezek az értékek találhatókak meg rajta, és ezek tényleg kondenzátorok (mind a kettő), egy egy fénycső transverterben foglalt helyet! (LCD monitor httérvilágítás)
Sziasztok!
Tud valaki az alábbi IC-hez adatlapot adni? Sehol sem találok az interneten. Amúgy ez az IC a Hibás 5.1-es hangfal topic utolsó kérdésében lévő hangfalban van.
Szia!
Hát az pech! Mert az SN8P2602A egy 16 bites mikrokontroller, 1k-s memóriával, két timerrel, pwm vezérlővel, stb. A P018 pedig a tokozásra vonatkozik (PDIP18). Szóval ha kapsz is bele, akkor is nem tudom hogy fogod tudni felprogramozni. Talán ha szerzel egy jót, és abból kiolvasva a programot áttöltöd az újba. Jah és az adatlap: Datasheet
Ellenörizd megfelelő tápot kap e? Reset lábon(ha van) megvan e a megfelelő feszültség? Ott van felette az a kék rezgőkvarc, berezeg e? Szkóppal, frekimérövel ellenőrizendő.
Egy sűrgős kérésem lenne, ha valaki feltudná nekem rakni ide ennek az IC-nek az adatlapját, és bekötését azt nagyon megköszönném!
Vezérlő konzolnak akarom használni, és azért mert ez forrasztható is! (DIP40 tokozású) Ezért lenne szükségem a bekötési rajzra, a billentyűzehez!
Köszönöm a válaszokat, és az adatlapot. Amúgy az normális, hogy annak a kék kvarcnak 3 lába van? Kb. 5V-os tápot kap, sztem az jó neki nem?
Szia!
Ennek az IC-nek nem nagyon találtam adatlapot, de felkerestem a gyártót LINK. Azt reagálták, hogy nem tudnak küldeni pdf-et, de nem Intel gyártmányba, hanem ST-be tudnak helyettesítőt ajánlani. Ennek linkje ITT található. Nekem úgy tünt egy mikrokontroller az egész. Szóval szerintem ahány billentyűzet gyártó annyi féle mátrix elrendezés. Szerintem egyszerűbb, hogyha a mátrix oszlopait és sorait végig vizsgálgatod (rövidrezárogatod) úgy, hogy közbe rá van kötve a PC-re, akkor meg lehet csinálni a bill térképet hozzá.
Igen normális, mivel a tokozás tartalmazza a megfelelő értékű kapacitásokat, így a harmadik láb már csak test. ITT találsz egy képet a belső felépítésről, nem a tiedben lévőről, csak úgy általánosan.
És a táp meglétekor az osszcillátor jár? (Minthogy huba is kérdezte)
Én is hasonlóra gondoltam, de csak ez az egy szem nyák van meg!
Nagyon köszönöm a gyors segítséget!
Bontott tranzisztor. BC337 a típusa.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |