Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
De jó neked, én már 10 éve nem láttam táblát.
![]()
nekem jó? viccelsz? alig várom hogy vége legyen ennek az egésznek. igaz a munka se lesz jobb. de vannak itt még HE-n deákok
![]()
Én meg már negyedik éve járok gimibe és még van egy évem. Na ez már azért sok.
![]() ![]()
nem is maga az, hogy suli, vagy meló, hanem azok a boldog bulis diákévek...
Esetleg fősuli mellett meló, és akkor lesz pénz is, meg buli is, plusz nem fogsz unatkozni!
![]() az elektronika költséges foglalkozás ![]()
Voltam tegnap 3tól 7ig (ekkor tudtam eljutni). Nem voltam versenyző, nézőként mentem apámmal. Arról emlékezhetsz rám, hogy eggyik kezemben a fényképező a másikban a kamera (nem mindig). Gondolkodtam azon, hogy feltegyek-e kitűzőt, de tudtommal van akinek nem tetszik, hogy az oldalon vagyok, akkor meg inkább nem akarok balhét.
Tietek volt a piros-zöld tetejű robot? Nem nagyon emlékszek rá. Nem produkált sokat. Idézet: Akkor én néztem rosszul. Annyira nem volt időm megfigyelni a robotok belselyét, meg alkalmam se. „AVR, PIC, Lego NXT dominált. Egyetlen egy helyen láttam csak PC-t a robotban.”
Kinek nem tetszik hogy az oldalon vagy és miért?
![]() Idézet: „tudtommal van akinek nem tetszik, hogy az oldalon vagyok” Kire gondolsz?! ![]() Szerk.: Sound.man gyorsabb volt...
Én meg egészen közelről látok táblát, szinte minden nap, csak épp a katedra másik oldaláról. Amúgy az iskolapadot már vagy "huszonsok" éve én se koptatom... Pedig azok boldog évek voltak, még ha a tanulás nem nagyon tetszett, akkor is!
![]()
Egy kis fejtörő mára:
Ha a notebook-omat mindig hálozatról járatom, akkor egészséges, ha az akku benne van mindig? Ha meg jobban tenném, ha kivenném belőle, akkor feltöltve tároljam, vagy lemerítve? ![]()
ááá, ez gyors volt
![]() akkor legyen még egy: Adott egy 190-es mercedes, aminek semmilyen csomagtartó rögzítési lehetőség nincs a tetején, de mégis kellene rá csomagtartó. Tudom van olyan, amit az ajtókeret felső pereméhez lehet rögzíteni, de ilyet nem találok a neten, kivéve a 40.000 forintos thule-t. Valami 10.000-es régi csoda kellene lehetőség szerint. Ha valakinek van ötlete, vagy jobb kereső szava mint nekem, akkor szóljon légyszi! Még mielőtt neki állok megépíteni egyet...
Jaja az volt a miénk. Kb. 3 métert tett meg előre, aztán elégett valami vezeték a vezérlőpanel, és az MMC-től kölcsönkapott H-híd között.
helló
Szerintem ez újdonság, mert eddig még nem láttam. de jó nagyon. ![]()
Nálam nem forog, vagy nem tudom mit nézzek
![]()
Remélem most már megtaláljátok
![]() Üdv!
Ez úgylátom tűzróka sajátossága mert nekem operával és ie-vel sem forog.
Na... Majdnem fél nap kellett hogy észrevegyétek. 10mp-enként fordul meg
![]() Idézet: „Nah... Majdnem fél nap kellett hogy észrevegyétek.” Én tegnap este már észrevettem ![]() ![]() ![]()
Naponta van mindig pár lezárt téma. Rossz nézni!
![]() Nem lehetne, hogy aki nyitni akar témát azt valami pirosbetűs üzenet fogadja, hogy pl: Téma megnyitásához feltétlenül ajánlott, a téma tartalmának előzetes rákeresése több témához kapcsolódó topicban, egyéb esetben akár warn vagy kitiltás jár érte.... vagy valami ilyesmi kis feltétel. ![]() Csak egy ötlet! ![]()
Azt hiszem téma nyitásnál elöjönnek a hasonló témák
Ez mind szép és jó, de mikor témát nyit, és beírja a téma címet maga a téma nyitó rendszer keres az illető helyett! De erre is tesznek nagy ívben!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |