Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
De jó neked, én már 10 éve nem láttam táblát.
nekem jó? viccelsz? alig várom hogy vége legyen ennek az egésznek. igaz a munka se lesz jobb. de vannak itt még HE-n deákok
Én meg már negyedik éve járok gimibe és még van egy évem. Na ez már azért sok.
nem is maga az, hogy suli, vagy meló, hanem azok a boldog bulis diákévek...
Esetleg fősuli mellett meló, és akkor lesz pénz is, meg buli is, plusz nem fogsz unatkozni!
az elektronika költséges foglalkozás
Voltam tegnap 3tól 7ig (ekkor tudtam eljutni). Nem voltam versenyző, nézőként mentem apámmal. Arról emlékezhetsz rám, hogy eggyik kezemben a fényképező a másikban a kamera (nem mindig). Gondolkodtam azon, hogy feltegyek-e kitűzőt, de tudtommal van akinek nem tetszik, hogy az oldalon vagyok, akkor meg inkább nem akarok balhét.
Tietek volt a piros-zöld tetejű robot? Nem nagyon emlékszek rá. Nem produkált sokat. Idézet: Akkor én néztem rosszul. Annyira nem volt időm megfigyelni a robotok belselyét, meg alkalmam se. „AVR, PIC, Lego NXT dominált. Egyetlen egy helyen láttam csak PC-t a robotban.”
Kinek nem tetszik hogy az oldalon vagy és miért?
Idézet: „tudtommal van akinek nem tetszik, hogy az oldalon vagyok” Kire gondolsz?! Szerk.: Sound.man gyorsabb volt...
Én meg egészen közelről látok táblát, szinte minden nap, csak épp a katedra másik oldaláról. Amúgy az iskolapadot már vagy "huszonsok" éve én se koptatom... Pedig azok boldog évek voltak, még ha a tanulás nem nagyon tetszett, akkor is!
Egy kis fejtörő mára:
Ha a notebook-omat mindig hálozatról járatom, akkor egészséges, ha az akku benne van mindig? Ha meg jobban tenném, ha kivenném belőle, akkor feltöltve tároljam, vagy lemerítve?
ááá, ez gyors volt de nagyon köszi!
akkor legyen még egy: Adott egy 190-es mercedes, aminek semmilyen csomagtartó rögzítési lehetőség nincs a tetején, de mégis kellene rá csomagtartó. Tudom van olyan, amit az ajtókeret felső pereméhez lehet rögzíteni, de ilyet nem találok a neten, kivéve a 40.000 forintos thule-t. Valami 10.000-es régi csoda kellene lehetőség szerint. Ha valakinek van ötlete, vagy jobb kereső szava mint nekem, akkor szóljon légyszi! Még mielőtt neki állok megépíteni egyet...
Jaja az volt a miénk. Kb. 3 métert tett meg előre, aztán elégett valami vezeték a vezérlőpanel, és az MMC-től kölcsönkapott H-híd között.
helló
Szerintem ez újdonság, mert eddig még nem láttam. de jó nagyon.
Nálam nem forog, vagy nem tudom mit nézzek
Remélem most már megtaláljátok
Üdv!
Ez úgylátom tűzróka sajátossága mert nekem operával és ie-vel sem forog.
Na... Majdnem fél nap kellett hogy észrevegyétek. 10mp-enként fordul meg
Idézet: „Nah... Majdnem fél nap kellett hogy észrevegyétek.” Én tegnap este már észrevettem . Bár az igazat megvallva, azt hittem csak a fáradtságtól 'golyózik' a szemem, hogy ilyesmiket látok... Mindig csak a szemem sarkából láttam, aztán mire odaértem a tekintetemmel, addigra már megint úgy nézett ki a logo mint máskor
Naponta van mindig pár lezárt téma. Rossz nézni!
Nem lehetne, hogy aki nyitni akar témát azt valami pirosbetűs üzenet fogadja, hogy pl: Téma megnyitásához feltétlenül ajánlott, a téma tartalmának előzetes rákeresése több témához kapcsolódó topicban, egyéb esetben akár warn vagy kitiltás jár érte.... vagy valami ilyesmi kis feltétel. És csak ha elfogadta, akkor nyithat. Csak egy ötlet!
Azt hiszem téma nyitásnál elöjönnek a hasonló témák
Ez mind szép és jó, de mikor témát nyit, és beírja a téma címet maga a téma nyitó rendszer keres az illető helyett! De erre is tesznek nagy ívben!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |