Fórum témák
» Több friss téma |
sziasztok. van egy olyan problémám, hogy nemrég ezt a fejegységet átakartam rakni egy másik autónkba és véletlenül elkötöttem. nem csapot ki semmit, de kiirta hogy protect és azóta se kép se hang
![]()
Helló!
Valószínű hogy a hangszóró kimenetet kötötted el valamelyik tápra, szerintem a végfok Ic ment tönkre.
akkor ha nem lesz más megoldás szétkapom és megnézem milyen IC van benne. kivülröl a hűtőborda alatt elégé sok lábat láttam. ha találok hozzá IC és nem tul drága meg próbálom magamnak megcsinálni. ez a gomb kombinációs kód felöl nem is érdemes megközeliteni a problémát? jah igen. valaki nem tud autómagnó szervizet debrecenben, vagy ahoz közel? köszi a válaszod
Szerintem ez nem fog megjavulni kódtól, nem tudok ilyenről
![]()
Ha kódot kérne, akkor nem PROTECT felirat jelenik meg, hanem CODE
Protect! Az erősítő túlvezérlésekor írja ki (túlterhelés, zárlat stb.)! Valószínű a végfok ic-t kivágattad és amiatt írja ki! Ha kiveszed az ic-t és úgy bekapcsolod a készüléket működnie kell csak hang nem fog kijönni rajt! Vagy cseréld ki! Akkor jó lesz! Sok sikert!
![]()
Nekem van 1 Kenwood KRC-457R Fejegységem ! De az lenne a kérdésem hogy remote amivel be és ki tudom kapcsolni az erősítőt ! P. Cont vagy Ant Cont Vezetéket elvileg ezzel tudom vezérelni az erősítőt ! Rákötöttem az erősítő rem csatlakozójára és semmi ! De ha a 12v + áthidaltam akkor bekapcsolt az erősítő ! Ilyenkor mi lehet a probléma ! Köszi a segítséget !
|
Bejelentkezés
Hirdetés |