Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Kenwood KDC-W4034y fejegység

Témaindító: bocika88, idő: Máj 24, 2008
Témakörök:
Lapozás: OK   1 / 1
(#) bocika88 hozzászólása Máj 24, 2008 /

sziasztok. van egy olyan problémám, hogy nemrég ezt a fejegységet átakartam rakni egy másik autónkba és véletlenül elkötöttem. nem csapot ki semmit, de kiirta hogy protect és azóta se kép se hang már nem garanciás a termék és nem tudom hol lehetne mecsináltatni. Az eggyik haver azt mondta nekem hogy vallszeg csak valami kódott vagy billentyű kombinációt ha beírok akkor működni fog. naon kellene a magnó és ha valaki tudd nekem segiteni akkor kérem irjon nekem. előre is köszönök mindent :worship:
(#) Thomas10100 válasza bocika88 hozzászólására (») Máj 24, 2008 /

Helló!

Valószínű hogy a hangszóró kimenetet kötötted el valamelyik tápra, szerintem a végfok Ic ment tönkre.
(#) bocika88 válasza Thomas10100 hozzászólására (») Máj 24, 2008 /

akkor ha nem lesz más megoldás szétkapom és megnézem milyen IC van benne. kivülröl a hűtőborda alatt elégé sok lábat láttam. ha találok hozzá IC és nem tul drága meg próbálom magamnak megcsinálni. ez a gomb kombinációs kód felöl nem is érdemes megközeliteni a problémát? jah igen. valaki nem tud autómagnó szervizet debrecenben, vagy ahoz közel? köszi a válaszod
(#) Thomas10100 válasza bocika88 hozzászólására (») Máj 24, 2008 /

Szerintem ez nem fog megjavulni kódtól, nem tudok ilyenről
(#) kaszarobert válasza bocika88 hozzászólására (») Máj 24, 2008 /

(#) kaszarobert válasza kaszarobert hozzászólására (») Máj 24, 2008 /

esetleg:
Bővebben: Link

vagy pénzes megoldás:
Bővebben: Link
(#) Thomas10100 válasza kaszarobert hozzászólására (») Máj 25, 2008 /

Ha kódot kérne, akkor nem PROTECT felirat jelenik meg, hanem CODE
(#) Vecike válasza bocika88 hozzászólására (») Máj 25, 2008 /

Protect! Az erősítő túlvezérlésekor írja ki (túlterhelés, zárlat stb.)! Valószínű a végfok ic-t kivágattad és amiatt írja ki! Ha kiveszed az ic-t és úgy bekapcsolod a készüléket működnie kell csak hang nem fog kijönni rajt! Vagy cseréld ki! Akkor jó lesz! Sok sikert!
(#) Lacika19 hozzászólása Feb 6, 2011 /

Nekem van 1 Kenwood KRC-457R Fejegységem ! De az lenne a kérdésem hogy remote amivel be és ki tudom kapcsolni az erősítőt ! P. Cont vagy Ant Cont Vezetéket elvileg ezzel tudom vezérelni az erősítőt ! Rákötöttem az erősítő rem csatlakozójára és semmi ! De ha a 12v + áthidaltam akkor bekapcsolt az erősítő ! Ilyenkor mi lehet a probléma ! Köszi a segítséget !
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem