Fórum témák
» Több friss téma |
sziasztok. van egy olyan problémám, hogy nemrég ezt a fejegységet átakartam rakni egy másik autónkba és véletlenül elkötöttem. nem csapot ki semmit, de kiirta hogy protect és azóta se kép se hang már nem garanciás a termék és nem tudom hol lehetne mecsináltatni. Az eggyik haver azt mondta nekem hogy vallszeg csak valami kódott vagy billentyű kombinációt ha beírok akkor működni fog. naon kellene a magnó és ha valaki tudd nekem segiteni akkor kérem irjon nekem. előre is köszönök mindent :worship:
Helló!
Valószínű hogy a hangszóró kimenetet kötötted el valamelyik tápra, szerintem a végfok Ic ment tönkre.
akkor ha nem lesz más megoldás szétkapom és megnézem milyen IC van benne. kivülröl a hűtőborda alatt elégé sok lábat láttam. ha találok hozzá IC és nem tul drága meg próbálom magamnak megcsinálni. ez a gomb kombinációs kód felöl nem is érdemes megközeliteni a problémát? jah igen. valaki nem tud autómagnó szervizet debrecenben, vagy ahoz közel? köszi a válaszod
Szerintem ez nem fog megjavulni kódtól, nem tudok ilyenről
Ha kódot kérne, akkor nem PROTECT felirat jelenik meg, hanem CODE
Protect! Az erősítő túlvezérlésekor írja ki (túlterhelés, zárlat stb.)! Valószínű a végfok ic-t kivágattad és amiatt írja ki! Ha kiveszed az ic-t és úgy bekapcsolod a készüléket működnie kell csak hang nem fog kijönni rajt! Vagy cseréld ki! Akkor jó lesz! Sok sikert!
Nekem van 1 Kenwood KRC-457R Fejegységem ! De az lenne a kérdésem hogy remote amivel be és ki tudom kapcsolni az erősítőt ! P. Cont vagy Ant Cont Vezetéket elvileg ezzel tudom vezérelni az erősítőt ! Rákötöttem az erősítő rem csatlakozójára és semmi ! De ha a 12v + áthidaltam akkor bekapcsolt az erősítő ! Ilyenkor mi lehet a probléma ! Köszi a segítséget !
|
Bejelentkezés
Hirdetés |