Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Elfogadnám, ha ingyen elvihető
Ha jól rémlik van egy nagy meghajtóm, hétfőn megnézem (cégnél van). Eljösz, megkapod.
A gép megvan még vagy a tápból esetleg? A GA-7VT600 alaplapom meghalt úgynézki.
Szia!
A gép megvan még. A magas videó kártyák és a kép jobb alsó sarkában levő kártyák is megvannak még. Van még egy billentyűzet. ******************************************************* Alacsony profilú videó kártyák elkeltek. A tápok elkeltek. Itt írd meg, hogy mi kell belőle. Posta nincs, Bp. kőbánya
Működő CF (Compact Flash) memóriakártya kellene, bármekkora tároló képességgel. Cserébe majdnem biztos hogy tudok adni valamit, amire szükséged van.
Cserélhetünk, ha van 1 magas PCMCIA memória kártyád. Nem kell, hogy működőképes legyen, adapternek kellene
Köszönöm hogy írtál, de nekem számítógépes cuccom nagyon kevés van, ez a memóriakártya is egy régi, de sűrűn használatos fényképezőgépbe kellene, mert az eredeti pár napja megadta magát. Kérj általános híradástechnikai dolgot, olyanokból még lehetetlennek tűnők is előfordulhatnak nálam. Ha semmit nem tudok adni, ami érdekel, és ingyen nem adnád oda, egy reális árat is adnék, bár tudom hogy azt már nem itt kellene megbeszélnünk.
Lehet azért rendes CF kártyát is kapni, csak borzasztó drágán. Ui. ezek profi fényképező, filmező gépekbe használják, elég gyorsak is, cserébe drágák.
Ezeket én is kiszúrtam már, de abban reménykedek, hogy valakinek a fiókja aljában van egy 64, vagy 128Mb-os ami működik, de neki már semmire nem jó. Na nekem az pont jó lenne.
Szia
Találtam egy 256MB CF kártyát. Hétfőn a cégnél leellenőrzöm, ha jó a tied lehet. Ráadásul a 46-os busz itt tesz le...
Köszönöm, várom a fejleményeket, mert egyelőre még másnak nincs.
Este megnézrm. Mintha lenne valami 64mb körüli...
Előszedtem, választhatsz
32, 64 (2 db) 128, 256 MB, kipróbáltam, jók.
Szia!
Találtam egyet 16 MB-os. van valahol még egy párja is.
Szia mindenkinek!
Mostmeg már olyan sokan kínáltok, hogy nem is tudom kiét fogadjam el. Persze a nagyobb tárolóképességűek jobbak lennének, esetleg 2 darab, hogy tartalék is legyen. Ki mit kér cserébe, és hová kellene mennem átvenni? Stranszky Károly Idézet: „Ki mit kér cserébe, és hová kellene mennem átvenni?” Nem értem miért írtad ezt a mondatot. Hiszen itt is ingyen kell hogy legyen minden. Ez nem a csere-bere.
Ha a posta a gond, akkor én elhozom a gépet janigeltől és elpostázom az alaplapot, tápot stb.
Ha a 128, 256 MB-os megmaradna én szívesen elfogadnám, de nem tudok érte felutazni Bpestre.
Mérete miatt akár levélként is fel lehet adni, aminek a költségét természetesen állom. Foxbox is jó. Fényképezőgépbe tenném, amiben most 32MB-os van. 10-12 képre elég.
Tudom hogy nem csere-bere, de örülök az ajánlatoknak és szívesen adok én is ha tudok.
Tehát hol tudjuk intézni (illetve milyen módon) az átadás-átvételt? Idézet: „Tehát hol tudjuk intézni (illetve milyen módon) az átadás-átvételt?” Ezt a felajánlótól kérdezd ne tőlem, de előbb döntened kell hogy melyiket / melyikeket szeretnéd. Erre válaszolj itt, azután írj privátot neki.
Hát igen, nekem így is jó, bár egyben működőképesen adnám oda szívesebben.
De Busz fórumtárs válaszol.
Bocsi, most jutott eszembe, csak minden meghal körülöttem, mosógép, számítógép stb, szerelgettem és el is felejtettem.
A jövő hét folyamán nem tudom melyik nap megyek a fővárosba, ha tömegközlekedéssel jól megközelíthető vagy akkor elmegyek a gépért. Csak az érdekel, többmindent nem is tudnék elhozni. De ha útban van vagy toporog érte ott valaki add oda neki nyugodtan, ne várj rám, de a kuka helyett egyszercsak odaérek.
Szia!
Természetesen megvárlak, de biztos legyen. Olyan táskát hozzál amibe belefér. A többi nem nagy cucc (és lapos), billentyűzet és néhány kártya. Azt viszel ebből amit akarsz. Viszont jó előtte jelezd privátban hogy mikor várhatlak. A címet is privátban írom. ... janigel
Sziasztok!
ATX számítógép-házhoz csavarokat (alaplapot, HDD-t, stb. rögzítő), valamint kábeleket (hálózati, D-Sub, floppy bekötő). Érdekelhet még esetleg PS2 portos egér, PCI-os hálózati kártya, Winfast TV-tuner is. Előre is köszönöm! A hozzászólás módosítva: Okt 7, 2019
Az öreg kártyaolvasót nem sikerült működésre bírnom. Kell keresnem egy másikat. Ez beletelhet sajnos pár napba...
Ebből ne csinálj gondot magadnak. Ingyen adod, közel vagy, majd én kipróbálom. Mi történhet, legfeljebb nem működik.
Kuksi ide mit találtam.
Tök ingyen a tied ha eljössz érte. Szép napot!
Utána néztem, hogy ekkorát kezel e egyáltalán a fényképezőgépem, de igen. Melyek azok a helyek, ahol találkozni tudunk?
Stranszky Károly |
Bejelentkezés
Hirdetés |