Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Elfogadnám, ha ingyen elvihető
Szia!
Találtam kettőt is, de csak a következő hét péntekén tudom postázni. Ha addig ráér neked, privátba írd meg a címed.
Sziasztok!
Ha valakinek lenne Leadtek TV2000XP számítógépbe való tuner kártyája (kifejezetten ez, nem az Expert verzió, amin már nincs jack hangkimenet!), szívesen átvenném. Szintén érdekelne 2SA1262-2SC3179 tranzisztorpár, nem feltétlenül csak ingyen.
Írtam privátot
Hibás magnetron ilyen felhasználásra kellene.
Elkezdtem készülni a "csőbőrönd 2.0" témában....
Mikróban van ilyen magnetron?
Szinte mindegyikben. Az újabbakban nem tudom, de lehet kicsit más mert a teljesítményük is nagyobb.
Amikor bontottam, nekem egyben maradt a tok és a magnetron. A hűtő simán lejött.
Igen, hibás mikrosütő magnetronról beszélünk, bemutatási célból szétbarmolni..
A bőrönd meg nem ilyen.
Nekem van feleslegben egy hasonló bőröndöm. Kék színű. Gurulós. Féláron.
A képen egy olyan modul látható, amelyikben két darab LED van, külön-külön elektronikával ellátva, és kb 30 ilyen modul van felfűzve, egyszerűen vezetékkel összekötve. A modulok öntapadó fóliával rögzíthetők, de két csavarral is lehet szerelni őket a rejtett gyári furatokon keresztül. Kb 12 volt kell neki, és persze akkora áram, amennyi a modulok száma. Bárhol vágható, tehát akár egyenként is használható.
Csak személyesen kell? Postán tudok küldeni.
Áhá. Köszi. Na megint tanultam valami újat ez sose baj!
Köszönet érte, pont jártam arra a szegletében az országnak.
Kis szerencsével holnap hozzá is jutok a "szétbarmolásnak".
Sziasztok!
Keresek 1U-2U 19" rack dobozt üreset. Keresek 2x25v 500VA toroidot.
Sziasztok!
Valami core2duo működőképes gépet keresek műhelybe. Nem bánom ha csendes és nem üvölt a ventillátor benne. Hdd nem kell bele az van. Köszönöm!
Szia Sándor!
Várjunk még egy kicsit. Ha végképp nincs felajánló, nekem van egy HP, amit elhoztál, de nem vált be. A hozzászólás módosítva: Dec 2, 2019
Szia!
Ha még aktuális Zuglóban van egy darab.
Sziasztok! Logitech Wingman Formula Force GP kormány nincs esetleg valakinek?Elromlott benne valami.Nincs feszültség a motorba vezető kábelben.Cserélnék is ha van valakinek.Köszi
Hello! kezdö elektronikásként keresek bontott alkatrészeket ha lehet nagyobb mennyiségben is (max 1-2 M30 láda) Köszönöm.
Szia!
Van 2-3 láda bontott panelem, el tudsz érte jönni Bajára?
Békéscsabán összetudok rakni egy banános ládányit. Érte jösz?
Oké.
Hétvégén összekészítem, privátban egyeztessünk mikor tudsz érte jönni.
A hangfal teljesítménye miatt szükségem lenne a meglévő lemez anyag mellé plusz lemezre ha lenne valakinek elfekvőbe. 85-ös.
Sziasztok.
Bár nem érkezett rá felajánlás de sajnos tárgytalan lett a kérés. is. A kisfiú egyezsége sajnálatosan nem engedi meg tovább hogy foglalkozzon az elektronikával. Genetikai hiba miatt az immunrendszerre felmondta a működést. Bár maga az őssejt beültetés sikeres volt és szépen javul. Viszont a tüdeje elvizesedett ami nagyon megterhelte a szívét. Jelenleg is steril szobában van és várja a műtétet. Köszönöm hogy elolvastátok mind a két hozzászólást. Esetleg aki vallásos imádkozzon érte. Köszönöm.
Keresek hibás, törött, szakadt powerbankot. Leginkább az elektronika panel érdekelne, a benne lévő aksicellák nem lényegesek. Természetesen szívesen adok cserébe bármit, amivel segíteni tudok.
Tudok adni egyet, gyárilag gyenge a cella benne. 1 cellás, max 1Ah kimenő áramot tud.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |