Fórum témák
» Több friss téma |
Szia szmatyi60!
Köszönöm, hogy megnézted és hogy küldenéd. Tegnap este megtaláltam egy régi CD-n az összest, így nem kell átküldened, de még egyszer köszi! Egy másik kolléga is kérte utánam. Üdv: Lali
Szia!
Időközben meg lett nekem is. Ha dobsz egy mail címet akkor elküldöm. Üdv: Lali
oszikapecs és gmailos előre is köszönöm a 95.ig átjött szmatyi elküldte azokat, köszönettel, jó lenne a többi is mert nagyon hiányos, és bár nagyon sok megvan papíralapon de az is hiányos
A hozzászólás módosítva: Jan 7, 2020
Üdv!
Ki tudna valaki segíteni a 17-18-as RT lapszámokkal? Előre is köszönöm! Hegman
kKöszönöm. Mmost már elég sok megvan , a 2004-utániak nincsenek csak meg már, mind.
Írásjelek? Nagy kezdőbetűk? A hozzászólás módosítva: Jan 10, 2020
Moderátor által szerkesztve
sSziasztok!
Rádiótechnika újságok érdekelnének 2018 májustól. Megvannak ezek valakinek elektronikus formában? Vagy honnét lehet ezeket letölteni? Előre is köszönöm! Tivadar A hozzászólás módosítva: Jan 17, 2020
Magyari Béla - Elektroncső atlasz I. Novál és dekál csövek 2. kiadás MK, 1972
Lambert Miklós - Tirisztor és triak atlasz Ezek vannak már scannelve?
Sziasztok!
Az Elektromosipari Szakemberek Kézikönyvét keresem. Esetleg valakinek megvan? Szkennelt is jó. Köszönöm
A Tirisztor és triac atlasz engem is érdekelne.
Sziasztok!
Olyan könyvet keresek pdf formátumban, amiben ttl/cmos kapcsolások vannak dögivel. Van otthon párszáz ilyen ic-m és szabadidőmben szeretnék valamit kezdeni velük! Ha valakinek van ilyesmi, akkor keressen meg privát üzenetben. Külföldi is jöhet. Előre is nagyon szépen köszönöm!
Köszönjük a NÉP nevében...az eddigieket is és a soron következőket is.
Szia!
El tudnád nekem is küldeni ezeket az újságokat? ***@***-*** Előre is köszönöm. Nyilvános oldalra SOHA ne írj ki e-mail címet, mert a spammerbotok ezekre vadásznak! Azért van az adatlap, ha kell, ott megtalálható. A hozzászólás módosítva: Márc 4, 2020
Hova kell kattintani hogy letöltsek regisztráció nélkül valami?
Nekem nem sikerül, mindég regisztráltatni akar.
Sziasztok!
Elektroncsövekkel kapcsolatos könyvet keresek, ha valakinek véletlenül van ilyen jellegű könyve, és megosztaná velem, azt megköszönöm.
Szia!
Horváth Géza: Az elektroncső Magyari Béla: Elektroncső atlasz Elektroncsövek és félvezetők alkalmazása Ezek vannak pdf-ben és djvu-ban
Ez engem is érdekelne, ha megosztanád egy pakkban azt megköszönöm.
Elküldtem, de azért jelezzétek vissza hogy oda ért-e?
A Lányi-Magyarihoz jár ez a példatár:
https://www.scribd.com/document/453587411/Deak-Molnar-Imre-Elektrot...ldatar |
Bejelentkezés
Hirdetés |