Fórum témák
» Több friss téma |
Üdvözlet mindenkinek. Valakinek megvan a Léder-Rádai TV szerelők könyvének mellékletei digitális formában? Az AT505, és az AT403 kapcsolási rajzra lenne szükségem, amin rajta vannak az oszcilloszkópos mérőábrák is.
A "Kádár" Könyvek 2. kötetben is benne van (talán az 505 oszcilloszkóp ábrák híján). Email-ban el tudom küldeni.
A Kádár könyvek megvannak digitális formában. A kapcsolási rajzok megvannak, csak a szkópábrák kellenének. Ahogyan látom, minden rajznak sajátos mérési pontjai vannak, amihez külön ábrák tartoznak. Több rajznál is észrevettem hogy hibás, a valóságtól eltérőek.
Köszönöm, de engem az adott típus érdekelne. Interneten megtaláltam az első lapját, a többi része kellene.
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni, szükségem lenne az alábbi könyvre bármilyen formában: Szesztai Csaba Károly: Schon verstehe! - Már értem! - Magyar-német villanyszerelői szakszótár Bármilyen konstruktív megoldás felé nyitott vagyok! Köszönöm előre is!
Ferenczi Ödön - Félvezetős feszültségátalakítók meglenne valakinek? Ahol "kapható" esetleg elküldené PÜ-ben?
Köszönöm!
Üdv!A segítségeteket szeretném kérni még pedig olyan ügyben hogy a végzettségem miatt nem sikerült elég elektrotechnikai képzettséget szereznem de most ezt szeretném kibővíteni s ezért fordultam hozzátok hogy ajánljatok nekem elektrotechnikai könyveket az sem baj ha régi(elektron csövektől kezdve) csak elérhető legyen bookline-on lehet az alapoktól egészen felsőfokig hogy ne keljen megmaradnom az utánépítő szintjén ,hanem jobban kibontakozhassak a témában.Segítségeteket előre is köszönöm.
Ha alapoktól akarod, akkor ne ezzel kezd:
Tietze-Schenk: Analóg és digitális áramkörök Elég vastag könyv (575 oldal), nem alapszint, mert sok bonyolult képlet is van benne, de nagyon sok alapkapcsolás és annak működése, jellemzői, méretezése megtalálható benne. (bookline-on csak 1 antikvár példány van)
Elektroncsöves áramkörök tervezéséről és számításáról kellenének valami könyvek.Előre is köszi.
Kádár Géza Hangerősítők
és/vagy Kádár Géza Bevezetés a rádiótechnikába című könyveit tudom javasolni. A linkeken meg tudod nézni a tartalomjegyzéket, hogy milyen témákat fednek le. A hozzászólás módosítva: Szept 2, 2020
Innen is tudsz mazsolázni - Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Szept 3, 2020
Üdv
Nincs meg valakinek véletlenül a Hobby elektronika 1998/2-es lapszáma pdf vagy bármilyen digitális formátumban? Köszönöm!
Sziasztok!
Rádiótechnika újságokat keresném elektronikus formában. Ha valakinek meg van, és megosztaná velem, azt megköszönöm.
Az összes eddig megjelent példány 8,2Gb. Jelölj meg intervallumot.
Keresem a Rádiótechnika egyik számát amiben egy 75W-os végfok található BD249 és BD250 vég tranzisztorokkal megvalósítva.Ha valaki megírná melyik példányban vagy számban található azt megköszönném!
Nekem 1960-tól megvan, de több mint 15 GB. Ezt nehéz megosztani. Kisebb mennyiséget el tudok küldeni.
Ezek érdekelnének engem is ,esetleg Googlle Drive-ra feltudnád tölteni?
15 GB, nincs ekkora tárhelyem. Ezt a mennyiséget biztosan nem töltöm fel.
Nincs fent mind ,csak pár szám.
Adok e-mail címet meg kódot Google tárhelyhez ha apránként feltöltenéd ,oda tudtommal felmegy épen 15GB.
15 GB a maximális tárhely, de nézzed meg mekkora szabad helyed van.
Sziasztok!
Keresném ezt a könyvet digitális formában, ill. ebben lenne EMG nyúlásmérő híd leírása. Most az kellene Elektronikus műszer ismertető SZERZŐ Görgényi András
Sziasztok!
Kádár Aba:Erősáramú zsebkönyvét keresem,régebben itt fenn volt,de azt törölték. Valakinek megvan esetleg? Előre is nagyon szépen köszönöm!
Szia!
Djvu formátumban megvan nekem. Ha ez jó, s küldesz e-mail címet, elküldöm neked.
Szia!
Köszönöm szépen,írtam privát üzenetet! |
Bejelentkezés
Hirdetés |