Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot!

Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Lapozás: OK   447 / 687
(#) Peter65 válasza bbb hozzászólására (») Feb 25, 2021 /

Köszi!
(#) em hozzászólása Feb 25, 2021 /

Egy dolce gusto (pingvin alakú) kapszulás kávéfőző elvihető Bp. XII. ker-ből. Villamosan jó, de ereszti a vizet.
(#) Pethical válasza em hozzászólására (») Feb 25, 2021 /

Nekem is ilyen van. Eresztette a vizet, aztán elköltöztem és azóta nem ereszti, szóval, ha valaki elviszi tőled máshova, akkor lehet az utazás meggyógyítja.
(#) mackopajtas hozzászólása Feb 25, 2021 /

Sziasztok!
Felajánlom az alábbi TV készülékeket:
Orion CT 560 Ciklámen erős 50 Hz-es búgás kiséretében bejön a kép, de nem lehet stabilizálni.
Sony KV-C27M
Shuttle AV49V alaplap: Üzemképes, van rajta soros port is és LPT Bővebben: Link

Csak személyes átvétel.
XIV ker.
A hozzászólás módosítva: Feb 25, 2021
(#) mnyugger válasza em hozzászólására (») Feb 25, 2021 /

Ha postázod, elvinném. Köszi.
(#) lokátoros hozzászólása Feb 25, 2021 /

Sziasztok,
Újabb elvihető cuccok:
Apple TV: Lomtalanításból, hibás.
Telefon modem 56000:működőképesen tettem el kb, 15 éve.
Autós rádió: működött mikor kiszereltem, a bekötését nem ismerem.
(#) furko válasza lokátoros hozzászólására (») Feb 25, 2021 /

Szia!
Ha van posta, a rádió érdekelne.
(#) mackopajtas válasza lokátoros hozzászólására (») Feb 25, 2021 /

Én az Apple TV -t szeretném kérni.
Köszönöm!
(#) czibulak válasza doktor hozzászólására (») Feb 26, 2021 /

Szia!

Ekkorát s ilyen nehezet még nem postáztam, de szerintem nincs akadálya. Ha jól sejtem Magyarországra menne.
Részletezzük privátban kérlek
(#) doktor válasza czibulak hozzászólására (») Feb 26, 2021 /

Szia!
Írtam, beszéltünk.
(#) Sorkapocs hozzászólása Feb 26, 2021 1 /

Kedves Urak!
Elnézést kérek a viszonylagos OFF-ért! Csak úgy kidobni nem szeretném, ez pedig egy bevált hely.

Ingyen elvihetőek az alábbi kiadványok:
– LD-SYSTEMS (Adam Hall-leányvállalat, Shure, AKG stb. liszensztermékeket gyárt) 2012-es angol nyelvű hangtechnikai termékismertető
– TAMA 2015-ös angol nyelvű dob, "vas" és dobkellék katalógus
– Yamaha angol nyelvű (ismeretlen évjárat) DTX elektromos dob, ütőhangszer, trigger stb. katalógus
– Pearl 2012-es angol nyelvű katalógus, dobfelszerelések, ütőhengszerek, kellékek.

Egyelőre 2 hétig tervezem elérhetőnek hagyni, lehetséges, hogy párhuzamosan egyebütt is meghirdetem, szintén ingyen vihetőként.

Posta nem kizárt.

A szokványos módokon lehet jelentkezni, bár ha valakinek az élete múlna rajta, akkor inkább privát, azt hamarabb látom.

Üdv!
Sk.
A hozzászólás módosítva: Feb 26, 2021
(#) sargarigo válasza Sorkapocs hozzászólására (») Feb 27, 2021 / 12

Idézet:
„akkor inkább privát, azt hamarabb látom.”

Ha lehet ne bíztassunk senkit a rossz gyakorlat elsajátítására! Tessék itt jelezni ha valaki szeretne valamit, aztán a következő másodpercben mehet a PÜ!
Mondjuk nem vagyok moderátor, de a közjó is ezt diktálja
A hozzászólás módosítva: Feb 27, 2021
(#) Gafly válasza Gafly hozzászólására (») Feb 27, 2021 / 1

Frissités:
- Elektroncso megkapta és házhoz lett szállitva neki a repülős cucc (valamint a "vegyesből" az első válogatás jogán ami tetszett);
- Összes többi (minden ) be van pakolva az autóba, sebi mesternek szintén elviszem házhoz holnap ebéd után.
- Mehetünk Gödöllő felé, akkor ki tudjuk rakni az Indóházakat, Ezermestereket és maradék vegyest, beleértve gyuszonak a kismegszakitóját. Nehezités, hogy fogalmam sincsen, hogy Gödöllőn hová kellene vinni a cuccot.
(#) Brown63 hozzászólása Feb 27, 2021 /

Álló és fali zenegépek monitor és erősítő nélkül ingyen vihetők Bp. IV. kerületéből.
(#) Libus válasza Brown63 hozzászólására (») Feb 27, 2021 /

Képet lehet kérni, hogy mégis miről van szó?
(#) Gafly válasza Libus hozzászólására (») Feb 27, 2021 /

Engem az asszony úgy kivág a házból, ha bármit hazaviszek, hogy teljesen mindegy.
Bekapcsolni meg úgysem lehetne, ha mégis becsempészem.
(#) pety20 válasza Brown63 hozzászólására (») Feb 27, 2021 /

Üdv!
1re jelentkeznék, a hangszórók miatt! Milyen hangszórók vannak bennük?
(#) catpisti válasza Brown63 hozzászólására (») Feb 27, 2021 /

Szia! Egyre jelentkeznék ha lehet.
(#) Imi65 hozzászólása Feb 28, 2021 / 1

Egy tucat kupac kacat.
(#) ptibor válasza Imi65 hozzászólására (») Feb 28, 2021 /

Az elektroncső az nem egy varázsszem? Em84 vagy hasonló?
Helyileg hol található?
(#) Imi65 válasza ptibor hozzászólására (») Feb 28, 2021 /

Nem, 6Sz19P, orosz trióda. Budapest, XVIII.
(#) Electronix hozzászólása Feb 28, 2021 / 2

Márkóról / Veszprémből elvihető egy DM pelenkás doboznyi baba-mama kellék. A teljesség igénye nélkül van benne kismama nadrág, szoptatós melltartók, üvegből készült cumisüveg.
Illetve (a dobozba már nem fért bele) egy Cabo Cloose bébihordozó (megnyúlt az anyaga, de még használható lehet, ha másra nem kipróbálásra).

Postán is szívesen küldöm. Ha szükséges, fényképet is készítek, és megnézem a méreteket, de első körben nem szerettem volna szétpakolni, olyan szépen vannak a eltéve

Nem elektronika, de nagyon sajnálnám kidobni, hátha valakinek szüksége van rá, újonnan pedig elég drágák...
(#) kzozo hozzászólása Feb 28, 2021 /

Elvihető egy ötágú csillár. E14-es foglalatok vannak benne. Átvehető Óbudán, vagy Újpesten.
(#) Ferkógyerek hozzászólása Feb 28, 2021 / 1

Ingyen elvihető Bonyhádról egy X1-19-es Szovjet vobblerszkóp. 10 éve még működött, azóta nem lett próbálva. Használhatósága szinte nulla. Elsősorban gyüjtőknek ajánlom, amúgy szobadísznek vagy levélnehezéknek is kiválóan alkalmas.
A hozzászólás módosítva: Feb 28, 2021

X1-19.jpg

(#) mekmester67 válasza Electronix hozzászólására (») Feb 28, 2021 /

Üdv,ha a posta tényleg lehet, akkor nagyon szívesen elfogadnám a kis unokámnak és az édes anyjának. A postát természetesen utalóm.
(#) nyamnyam válasza Ferkógyerek hozzászólására (») Feb 28, 2021 /

Postázás esetleg megoldható , vagy futár , engem érdekelne
(#) Ferkógyerek válasza nyamnyam hozzászólására (») Feb 28, 2021 /

A készülék kb 40kg, nem szeretnék bajlódni vele.
(#) nyamnyam válasza Ferkógyerek hozzászólására (») Feb 28, 2021 /

Értem , köszönöm
(#) granpa válasza Ferkógyerek hozzászólására (») Feb 28, 2021 /

Futár, helyben érte megy, csak az oldalukon regisztrálni kell. Mintha 30 kg lenne a súlyhatár, de nézd meg. Hátha belefér.
(#) Electronix válasza mekmester67 hozzászólására (») Feb 28, 2021 /

Akkor ezt megnyerted

MPL csomagküldés, és FoxPost is lehet, privátban egyeztessünk!
Következő: »»   447 / 687
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem