Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Miért lett kék az a kis srác itt a hozzászólásaimnál? Azt jelenti hogy itt vagyok vagy mit jelent vagy fázik, nem kap levegőt esetleg??
![]()
Ha netán nem kapod meg magadat a fórumon, és csak a színek után tájékozódsz akkor kékre keresel!
Ez amolyan: "Fiam, menj ki nézd meg nem-e vagyok a csűrben,.." ![]()
Ez jó! Szal csak kéket kell nekem keresgetni. Ez valami újdonság akko. Van más kék is vagy csak én?
![]()
Mindenki "kék" a maga módján,..
![]() Nameg a Gumi :gumicsirke:, tyúk, liba-kacsa,.. ![]()
Nem fogom kibírni amíg megjön a próbapanelem
![]() Amennyire elvette az egésztől a kedvem a forrasztás (tesco gazdaságos pákával) úgy remélem, hogy a próbapanelen amit vettem meg tudom építeni azokat a dolgokat amit akarok.....
"tesco gazdaságos pákával" azzal gondolom legfeljebb csak vajat lehet vágni, vagy még azt sem?
Hm Tesco gazdaságos... inkább nem mondok róla semmit
![]()
Na igen meglepő módon sikerült összeraknom vele egy kis villogót, de nem kis szenvedés árán.
Mentségemre mondom, hogy akkor még azt sem tudtam mifántarem ez az egész csak azért kellett, hogy a csengőbe vissza tudjam forrasztani az elszakadt vezetéket. Most majd beruházok egy komolyabbra, ha a próbapanel beválik és valami értelmes dolgot is sikerül összehoznom.
Ilyen vagy az a másik (nem találtam róla képet
![]()
Ááá dehogy... :gumicsirke: :gumicsirke:
![]()
Köszi h megnyugtattál már kezdtem félni
![]()
Frankye mondta, hogy "Szerintem gumicsirke".
Erre kapott gumicsirkét.
Lassan lehet csirkét kopasztani, annyi lesz itt lassan, hogy elszívják előlünk a zoxigént
![]()
Én amikor csak látom mindig kék vagyok. Nekem tetszik
![]() ![]()
No én hozok mingyán egy kis magot, s elszóróm s kiabálok hogy pí-pí-pi itt a fínom friss cshiku mag.
Én is csak az enyémet látom kéknek. Akkor lehet mindenki csak magát látja kéknek. Rejtélyt szerintem megoldottuk.
![]()
Sziasztok!
Van egy számítógépem, amit szeretnék használni, de valamiért nem működik. Ha bekapcsolom ennyit ír ki: BIOS ROM checksum error, majd INSERT SYSTEM DISK AND PERSS ENTER. Ha berakom neki akkor dolgozik egy csomót kiír mindenfélét végül eljut a DOS-ba (A:\>). Az alaplap tipusa ACORP 6VIA/ZX85. A biosrol ennyit ír: Award BootLock BIOS v1.0 PCI/PNP686 és 1998-as gyártású. Valakinek van ötlete hozzá, hogy mit lehetne vele kezdeni? ![]()
Jááános bácsi a csatáááában... Nah jó nem bántok tovább senkit
![]() ![]() ![]()
Kezdek elszomorodni. :sir:
![]() ![]() ![]() ![]() Amúgy látom bejön mindenkinek ez a gumicsirke. ![]()
Van is miért. mert ha azt tényleg feladta már ott kéne lennie!
"berakom neki" alatt mit értesz? Beraktad az XP lemezt, egy win98 -at, vagy egy simma boot lemezt? Checkstum Error, na lassuk csak, amikor én találkoztam ezzel akkor, volt mikor a lap elindult egy más memoriával, dual channel, cserebere, s minden lehető variáció kiprobálásával, vagy elem nélkül Bios Reset -el! De volt úgy is, hogy felszögeztük az alaplapot a műhely oldalára, mivel vagy az ALU nyiffant ki vagy a Bios vált annyira sz@$$á, hogy azon már semmi sem segített!
A Bios update -el csak utolsó esetben foglalkozz, mert egy áramszünet amihez nagyon nagy pech kell, hogy pont akkor következzen be, vagy egy rossz .bin file, esetleg egy poros floppy meghajtó, amiről töltöd be, s jó esélyed van arra, hogy kinyírod végleg (ha már nem halott). Esetleg megprobálhatsz egy Live Linuxot futtatni, pl: Ubuntu, Mandrake vagy hasonlók. Ha ezzel megy akkor nem lehet baj a Bios -al, mivel akkor nem-tudná átadni a vezérlést a rendszernek,.. gondolom ![]()
Alaplap elem milyen állapotban van?
Lehet, hogy csak lemerült és elvesztek a BIOS beállitások.
Most raktam bele egyet.
Most hogy bejött ez a kék emberes jel, jöttem rá hogy rettentő régen nem írtam..
![]() ![]() ![]() ![]()
Helló
Még nem jött meg. De írtam neki egy mail-t, hogy hol a fenébe van a telefonom. ![]() ![]()
Hát ez érdekes. iylet még sose láttam a mozillában.. ki tudja h. mi ez? vagy hogy mit jelent pontosan?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |