Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   107 / 3610
(#) sound.man hozzászólása Jún 26, 2008 /

Miért lett kék az a kis srác itt a hozzászólásaimnál? Azt jelenti hogy itt vagyok vagy mit jelent vagy fázik, nem kap levegőt esetleg??
(#) valve válasza sound.man hozzászólására (») Jún 26, 2008 /

Ha netán nem kapod meg magadat a fórumon, és csak a színek után tájékozódsz akkor kékre keresel!
Ez amolyan: "Fiam, menj ki nézd meg nem-e vagyok a csűrben,.."
(#) sound.man válasza valve hozzászólására (») Jún 26, 2008 /

Ez jó! Szal csak kéket kell nekem keresgetni. Ez valami újdonság akko. Van más kék is vagy csak én?
(#) valve válasza sound.man hozzászólására (») Jún 26, 2008 /

Mindenki "kék" a maga módján,.. De addig is a kollegák "zöldek" úgyhogy no para,..

Nameg a Gumi :gumicsirke:, tyúk, liba-kacsa,..
(#) wg_kezdo hozzászólása Jún 26, 2008 /

Nem fogom kibírni amíg megjön a próbapanelem . Komolyan, mint 10 éves koromban az első C64-esnél, már minden össze van készítve hozzá....

Amennyire elvette az egésztől a kedvem a forrasztás (tesco gazdaságos pákával) úgy remélem, hogy a próbapanelen amit vettem meg tudom építeni azokat a dolgokat amit akarok.....
(#) valve válasza wg_kezdo hozzászólására (») Jún 26, 2008 /

"tesco gazdaságos pákával" azzal gondolom legfeljebb csak vajat lehet vágni, vagy még azt sem?
(#) zenetom válasza wg_kezdo hozzászólására (») Jún 26, 2008 /

Hm Tesco gazdaságos... inkább nem mondok róla semmit
(#) wg_kezdo válasza valve hozzászólására (») Jún 26, 2008 /

Na igen meglepő módon sikerült összeraknom vele egy kis villogót, de nem kis szenvedés árán.
Mentségemre mondom, hogy akkor még azt sem tudtam mifántarem ez az egész csak azért kellett, hogy a csengőbe vissza tudjam forrasztani az elszakadt vezetéket.

Most majd beruházok egy komolyabbra, ha a próbapanel beválik és valami értelmes dolgot is sikerül összehoznom.
(#) zenetom válasza wg_kezdo hozzászólására (») Jún 26, 2008 /

Ilyen vagy az a másik (nem találtam róla képet ) ami NYÁK panel és teli van lyukkal?
(#) sound.man hozzászólása Jún 26, 2008 /

Beindult a HE-n a gumicsirke őrület?
(#) zenetom válasza sound.man hozzászólására (») Jún 26, 2008 /

Ááá dehogy... :gumicsirke: :gumicsirke:
(#) sound.man válasza zenetom hozzászólására (») Jún 26, 2008 /

Köszi h megnyugtattál már kezdtem félni :gumicsirke:
(#) Topi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jún 26, 2008 /

Frankye mondta, hogy "Szerintem gumicsirke".
Erre kapott gumicsirkét.
(#) Norberto hozzászólása Jún 26, 2008 /

Lassan lehet csirkét kopasztani, annyi lesz itt lassan, hogy elszívják előlünk a zoxigént
(#) sound.man válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jún 26, 2008 /

Én amikor csak látom mindig kék vagyok. Nekem tetszik Látom hova írtam :gumicsirke:
(#) adax01 válasza Norberto hozzászólására (») Jún 26, 2008 /

No én hozok mingyán egy kis magot, s elszóróm s kiabálok hogy pí-pí-pi itt a fínom friss cshiku mag.
(#) sound.man válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jún 26, 2008 / 1

Én is csak az enyémet látom kéknek. Akkor lehet mindenki csak magát látja kéknek. Rejtélyt szerintem megoldottuk. jah és majdnem elfelejtettem :gumicsirke:
(#) Gery hozzászólása Jún 26, 2008 /

Sziasztok!
Van egy számítógépem, amit szeretnék használni, de valamiért nem működik. Ha bekapcsolom ennyit ír ki:
BIOS ROM checksum error, majd
INSERT SYSTEM DISK AND PERSS ENTER.
Ha berakom neki akkor dolgozik egy csomót kiír mindenfélét végül eljut a DOS-ba (A:\>).
Az alaplap tipusa ACORP 6VIA/ZX85.
A biosrol ennyit ír:
Award BootLock BIOS v1.0
PCI/PNP686
és 1998-as gyártású.
Valakinek van ötlete hozzá, hogy mit lehetne vele kezdeni?
(#) sound.man válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jún 26, 2008 /

Jááános bácsi a csatáááában... Nah jó nem bántok tovább senkit 4 évig jártam zongorára de még ezen az éven is szenvedni kellett a 4esért énekből. Énekeltem lehet azért kaptam meg a 4est h fejezzem be
(#) Ricsi89 hozzászólása Jún 26, 2008 /

Kezdek elszomorodni. :sir: Vettem egy telefont, kedden feladta a csávó elsőbbségivel, és még most se kaptam meg. Pedig már nagyon várom. Itt izgulok, hogy mikor kapom már meg. :wilting:
Amúgy látom bejön mindenkinek ez a gumicsirke.
(#) tiggersoft válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jún 26, 2008 /

Van is miért. mert ha azt tényleg feladta már ott kéne lennie!
(#) valve válasza Gery hozzászólására (») Jún 26, 2008 /

"berakom neki" alatt mit értesz? Beraktad az XP lemezt, egy win98 -at, vagy egy simma boot lemezt? Checkstum Error, na lassuk csak, amikor én találkoztam ezzel akkor, volt mikor a lap elindult egy más memoriával, dual channel, cserebere, s minden lehető variáció kiprobálásával, vagy elem nélkül Bios Reset -el! De volt úgy is, hogy felszögeztük az alaplapot a műhely oldalára, mivel vagy az ALU nyiffant ki vagy a Bios vált annyira sz@$$á, hogy azon már semmi sem segített!

A Bios update -el csak utolsó esetben foglalkozz, mert egy áramszünet amihez nagyon nagy pech kell, hogy pont akkor következzen be, vagy egy rossz .bin file, esetleg egy poros floppy meghajtó, amiről töltöd be, s jó esélyed van arra, hogy kinyírod végleg (ha már nem halott).

Esetleg megprobálhatsz egy Live Linuxot futtatni, pl: Ubuntu, Mandrake vagy hasonlók. Ha ezzel megy akkor nem lehet baj a Bios -al, mivel akkor nem-tudná átadni a vezérlést a rendszernek,.. gondolom
(#) tiggersoft válasza Gery hozzászólására (») Jún 26, 2008 /

Alaplap elem milyen állapotban van?
Lehet, hogy csak lemerült és elvesztek a BIOS beállitások.
(#) Gery válasza tiggersoft hozzászólására (») Jún 26, 2008 /

Most raktam bele egyet.
(#) Tom025 hozzászólása Jún 26, 2008 /

Most hogy bejött ez a kék emberes jel, jöttem rá hogy rettentő régen nem írtam.. Viszont végre ma vége az összes érettséginek ami miatt hónapok óta már elektronika közelébe sem néztem.. VÉÉGRE.. Magyar-törit jól beszívtam bár elképzelhető még az 5ös, amúgy cseppet sem számítanak, 462 pont várható duplázással.. Csak elég lesz BME-VIKre..
(#) Ricsi89 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jún 27, 2008 /

Helló
Még nem jött meg. De írtam neki egy mail-t, hogy hol a fenébe van a telefonom. Kedden kérdeztem tőle, hogy megkapta-e a pénzt, ő írta, hogy pont aznap reggel érkezett meg, és írta, hogy még aznap, vagy legkésőbb szerda reggel feladja elsőbbségivel. Azóta várom.
(#) szabi83 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jún 27, 2008 /

és ha ma adta fel
(#) jdani hozzászólása Jún 27, 2008 /

Hát ez érdekes. iylet még sose láttam a mozillában.. ki tudja h. mi ez? vagy hogy mit jelent pontosan?

névtelen.JPG

(#) Norberto hozzászólása Jún 28, 2008 /

Most reggel mértem, friss adatok... még én is meglepődtem :eek2:

Kép: Hivatkozás
(#) zenetom válasza Norberto hozzászólására (») Jún 28, 2008 /

Azzigen!
Jó a neted
Következő: »»   107 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem