Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Miért lett kék az a kis srác itt a hozzászólásaimnál? Azt jelenti hogy itt vagyok vagy mit jelent vagy fázik, nem kap levegőt esetleg??
Ha netán nem kapod meg magadat a fórumon, és csak a színek után tájékozódsz akkor kékre keresel!
Ez amolyan: "Fiam, menj ki nézd meg nem-e vagyok a csűrben,.."
Ez jó! Szal csak kéket kell nekem keresgetni. Ez valami újdonság akko. Van más kék is vagy csak én?
Mindenki "kék" a maga módján,.. De addig is a kollegák "zöldek" úgyhogy no para,..
Nameg a Gumi :gumicsirke:, tyúk, liba-kacsa,..
Nem fogom kibírni amíg megjön a próbapanelem . Komolyan, mint 10 éves koromban az első C64-esnél, már minden össze van készítve hozzá....
Amennyire elvette az egésztől a kedvem a forrasztás (tesco gazdaságos pákával) úgy remélem, hogy a próbapanelen amit vettem meg tudom építeni azokat a dolgokat amit akarok.....
"tesco gazdaságos pákával" azzal gondolom legfeljebb csak vajat lehet vágni, vagy még azt sem?
Hm Tesco gazdaságos... inkább nem mondok róla semmit
Na igen meglepő módon sikerült összeraknom vele egy kis villogót, de nem kis szenvedés árán.
Mentségemre mondom, hogy akkor még azt sem tudtam mifántarem ez az egész csak azért kellett, hogy a csengőbe vissza tudjam forrasztani az elszakadt vezetéket. Most majd beruházok egy komolyabbra, ha a próbapanel beválik és valami értelmes dolgot is sikerül összehoznom.
Ilyen vagy az a másik (nem találtam róla képet ) ami NYÁK panel és teli van lyukkal?
Ááá dehogy... :gumicsirke: :gumicsirke:
Köszi h megnyugtattál már kezdtem félni :gumicsirke:
Frankye mondta, hogy "Szerintem gumicsirke".
Erre kapott gumicsirkét.
Lassan lehet csirkét kopasztani, annyi lesz itt lassan, hogy elszívják előlünk a zoxigént
Én amikor csak látom mindig kék vagyok. Nekem tetszik Látom hova írtam :gumicsirke:
No én hozok mingyán egy kis magot, s elszóróm s kiabálok hogy pí-pí-pi itt a fínom friss cshiku mag.
Én is csak az enyémet látom kéknek. Akkor lehet mindenki csak magát látja kéknek. Rejtélyt szerintem megoldottuk. jah és majdnem elfelejtettem :gumicsirke:
Sziasztok!
Van egy számítógépem, amit szeretnék használni, de valamiért nem működik. Ha bekapcsolom ennyit ír ki: BIOS ROM checksum error, majd INSERT SYSTEM DISK AND PERSS ENTER. Ha berakom neki akkor dolgozik egy csomót kiír mindenfélét végül eljut a DOS-ba (A:\>). Az alaplap tipusa ACORP 6VIA/ZX85. A biosrol ennyit ír: Award BootLock BIOS v1.0 PCI/PNP686 és 1998-as gyártású. Valakinek van ötlete hozzá, hogy mit lehetne vele kezdeni?
Jááános bácsi a csatáááában... Nah jó nem bántok tovább senkit 4 évig jártam zongorára de még ezen az éven is szenvedni kellett a 4esért énekből. Énekeltem lehet azért kaptam meg a 4est h fejezzem be
Kezdek elszomorodni. :sir: Vettem egy telefont, kedden feladta a csávó elsőbbségivel, és még most se kaptam meg. Pedig már nagyon várom. Itt izgulok, hogy mikor kapom már meg. :wilting:
Amúgy látom bejön mindenkinek ez a gumicsirke.
Van is miért. mert ha azt tényleg feladta már ott kéne lennie!
"berakom neki" alatt mit értesz? Beraktad az XP lemezt, egy win98 -at, vagy egy simma boot lemezt? Checkstum Error, na lassuk csak, amikor én találkoztam ezzel akkor, volt mikor a lap elindult egy más memoriával, dual channel, cserebere, s minden lehető variáció kiprobálásával, vagy elem nélkül Bios Reset -el! De volt úgy is, hogy felszögeztük az alaplapot a műhely oldalára, mivel vagy az ALU nyiffant ki vagy a Bios vált annyira sz@$$á, hogy azon már semmi sem segített!
A Bios update -el csak utolsó esetben foglalkozz, mert egy áramszünet amihez nagyon nagy pech kell, hogy pont akkor következzen be, vagy egy rossz .bin file, esetleg egy poros floppy meghajtó, amiről töltöd be, s jó esélyed van arra, hogy kinyírod végleg (ha már nem halott). Esetleg megprobálhatsz egy Live Linuxot futtatni, pl: Ubuntu, Mandrake vagy hasonlók. Ha ezzel megy akkor nem lehet baj a Bios -al, mivel akkor nem-tudná átadni a vezérlést a rendszernek,.. gondolom
Alaplap elem milyen állapotban van?
Lehet, hogy csak lemerült és elvesztek a BIOS beállitások.
Most raktam bele egyet.
Most hogy bejött ez a kék emberes jel, jöttem rá hogy rettentő régen nem írtam.. Viszont végre ma vége az összes érettséginek ami miatt hónapok óta már elektronika közelébe sem néztem.. VÉÉGRE.. Magyar-törit jól beszívtam bár elképzelhető még az 5ös, amúgy cseppet sem számítanak, 462 pont várható duplázással.. Csak elég lesz BME-VIKre..
Helló
Még nem jött meg. De írtam neki egy mail-t, hogy hol a fenébe van a telefonom. Kedden kérdeztem tőle, hogy megkapta-e a pénzt, ő írta, hogy pont aznap reggel érkezett meg, és írta, hogy még aznap, vagy legkésőbb szerda reggel feladja elsőbbségivel. Azóta várom.
Hát ez érdekes. iylet még sose láttam a mozillában.. ki tudja h. mi ez? vagy hogy mit jelent pontosan?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |