Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
"Mit építsek belőle?" topic ide áthelyezve
sziasztok.nos mivel énis kezdö vagyok ezért nem nagyon tudok dicsekedni bonyolultabb eszközökkel.ma fejeztem be az erösitöt.nem nagy teljesitmény 14w.de én csináltam:yes: akkor öszeraktam egy akkuört ami jol sikerült müködik szépen. szintén ma fejeztem be a belsöutastér világitás szabályzot autoba.annyi a gond vele hogy az ajto becsukása után nem halványodik el az izzo fénye:no: és nem jövök rá a hibára. szoval a képek sorba erösitö,akkuör.világitás szabályzo.nem valami jo a minösége mert teloval készitettem öket
Van egy fain labortáp kapcsolásom, délután szkennelem, és feltöltöm vhová.. RT '02 évkönyvből van, 20V 1A alapbeálllitásokkal, 30V 3A turbózva.. Én 30V 1A-el épitettem meg, de még nincs bedobozolva, a napokban készült el... Már télleg csak a doboz hiányzik, kábelek bandázsolva, helyrerendezve, minden szép és jó, csak doboz...
Egy régebbi 5letem Pont stimmelt minden csati.
Szegény "Komondor" 64-es..... De nagyon jó öttlet volt.....
most lettem kész életem elsö bedobozolt erösitöjével.....
ugyhogy gondoltam megosztom veletek!
Kicsit én is sajnáltam,mentségemre rossz volt már előtte is. Nem volt dobozom eccerűen
Azzal együtt ez akkor is egy kicsit durva...
Én is megsztom veletek a művemet
Ezt az erősítőt kb 1 éve raktam össze. TDA7294-alapú kb 100w-ot ad ki magából. A doboz eredetileg egy TESLA gyártmányú csöves hangfrekvenciás szignálgenerátornak nyújtott otthont. Volt vele munka míg ennyire sikerült renberakni.
Gratulálok, nagyon szép lett! Ezzel tényleg sok munkád lehetett! Nagyon precíz, gondos szerelés!
Üdv: Higgins
Köszi!
Mondjuk a ventillátor a trafónál az egy kicsit túlzás. Amikor teszteltem akkor meglangyosodott a trafó, és úgy gondoltam tovább fog melegedni, és ezért került bele a ventillátor, de amúgy teljesen felesleges... Azóta sajnálom hogy kivágtam az árnyékoló nyák-lemezt...
Végre bedobozoltam az mspike féle ICD2-t. Hát nem volt valami nagy munka, de végre ez is elkészült!
Csatolok néhány képet. mspike: azért legközelebb tehetnél rá valami rögzitő furat féleséget. . Milyen dobozba tervezted?
+2 kép.
Nagyon szép munka, mind a NYÁk mind a dobozolás. Ha jól láttam, a doboz egy gyáro műszerdoboz. De az elő- és hátlapja "gyárilag" van "megtörve"? (Jobb szót nem találtam rá. Úgy értem, hogy mintha a közepén enyhén "hegyesedne", vagy mi.)
Még egy kérdés: Azzal a szegény hűtőbordással mi történt, hogy hanyattesett? (Nyilván, állva nem fért volna el...:no: )
Igen jól látod ez egy gyári müszer doboz.
Nincs megtörve középen a doboz eleje csak a fény játszik vele. De ott a müanyagon is van valami hiba. A nyákot nem én terveztem, mspiketól vettem. Ja nem fért el a borda. De így is jó, talán borda sem kellet volna, de igy már biztos jó lesz.
Hmm... Nagyon szép munka! Előlapja is lesz?
Azt hogyan ill. mivel csinálod majd meg? Ez engem is nagyon érdekelne! További jó bütykölést! ui: a szomszéd fülét kíméld azért üdv: Higgins
Üdvözletem.
Hát, sajna nem tudok ötletet adni előlap ügyben, mert ez egy kipurcant Rotel RA-400-as doboza, és egy az egyben azt használtam fel, tehát kívülről semmiben sem különbözik egy gyáritól. A különbséget láthattad ez előző hozzászólásban, na meg annyi változott, hogy az RA-400-as 2x25W/8 ohm, ez pedig 2x40W/4ohm. Köszi a dícséreteket, és figyelek a szomszédra... Mellékelem a képeket, így néz ki most kívülről....
Le a kalappal! Gratula!
(A három csatolt fájl közül melyik a szomszéd, aki feljött? )
Köszi Frankye. Sajnos pont kimerült a fotómasina, mikor felért, ezért nem tudtam lekapni. De mondtam Neki, hogy egy hónap múlva költözünk innen (ez tényleg így van), és egy rocker csávó költözik ide a dobszerkójával (ezt már én találtam ki... ). Úgyhogy mondtam, én még finom vagyok a 2x40W-ommal....
Hi!
(Nem pic égető lessz nem kell félni)Az RT-s erősítőm látható a képeken mükszik 12voltról, csak még igazi tp nincsen hozzá.(A patex ragasztót még nem felejtettem el ) Ant
a hangszóró még nem tökéletes(kicsit öreg)
Tényleg szép munka. Gratulálok én is. És egyébként milyen a hangja? Gondolom a RT-ban többször megjelent változatot építetted meg. Nekem is van 2db. TDA2030-as IC-m és azthiszem fel kéne már használnom, mert lassan megromlik.
Lassan én is elkészülök a hangfalaimmal. Márcsak egy kis glettelés és fólia hiányzik.Faerezetű mahagóni színű fóliával tessék elkébzelni
Ezek a somogyi DTF 12-es magasak egy nagy rakás sz_rt érnek. A régebbiek sokkal jobbak voltak, de drágább is volt. Tannoy magasakra fogom őket cserélni. Egy árából kb. 4 dtf 12-es belefér
Köszi bbatka. Szerintem elég jól szólnak, nekem tetszik, főleg, hogy kihasználtam az előerősítőben (LM1036N) lévő fiziólógiai hangszínszabályzót is, nagyon szépen kiemeli a mélyeket még pluszban, és sokkal szellősebb térhatás-érzést is ad. Amúgy a végfok meg Urban-végfok, az RT-ben jelent meg párszor. Amúgy ne félj, nem romlik meg, nekem a két végfok beültetve 2 vagy 3 évig pihent egy dobozban, és most kapóra jött, hogy kipurcant a Rotel, ezért gyorsan felhasználtam...
Nagyon zsír dobozok, gondolom rezegni fog az ablak, gratula. Üdvözöllek a szomszéd-riogatók népes táborában...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |