Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni a címben leírtakkal kapcsolatban. Iszonyúan halk, és amennyire én tudom egész kicsi a teljesítmény igénye. Valami nagyon hasonló motort keresek egy saját projekthez, de tanácstalan vagyok. Leginkább ez a típus érdekelne, de gyanítom, hogy a motor is a Lux-nak egy sajátmárkás terméke, valószínüleg külön nem kapható. Az interneten találtam páraelszívó motort, de nem tudom, hogy mennyire halk. Ötletek?
Szia!
Rámértél? Valószínűleg nem kefés, akkor váltóáramú is lehet, mert azok csendesebbek. Azok
vagy 3 fokozatúak, vagy inverteresek, ha fokozat nélküli a szabályozásuk. A szerintem van ilyen méretű motor mindkettőből. A klíma beltérikben van ilyen, mind a két fajtából. A méretük azonos. Meglévő típusra tervezni ebben a kategóriában olcsóbb.
Fotó róla?
A hozzászólás módosítva: Nov 7, 2021
Szia Joe!
Sajnos nincs fotóm róla belülről, csak amennyit a promo videókon lehet látni. Azokban külön a motort nem mutatják. Működés közben láttam már személyesen is, de nem volt lehetőségem a belsejébe kukkantani. Ezért is kérdezem itt, van-e valakinek ilyen irányú ismerete.
Hello! Ezért új topikot nyitni?