Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
10 év, 2 gyerek (3-5 éves) egyedül nevelem legnagyobb örömömre. Habár még nem biztos mert ma délután lesz a második kör tárgyalásunk.
Neked meg gratula.
Nem azért írtam, mert Ő is olvassa...
Megtehetné, de nem teszi. Mi több, ha meglátja a monitoromon ezt a zöld oldalt, akkor inkább nem is küldi a 10s-os Timer Interruptokat, mert már úgy is tudja, hogy ilyenkor minden megszakítást maszkoltam... Persze az NMI létezik, de inkább nem használja. Ez persze visszafelé is működik! Tanulság: Egy házasságnak inkább örök kompromisszumnak, nem pedig örök konfliktusnak kell lennie. Mivel pedig a humorosban vagyunk: - Miért nem szabad kézilabdás átlövő csajt feleségül venni? - Mert minden tányérral el fog találni...!
Teniszezőt sem, mert hatalmas maflást tud adni.
Golfozók és baseballozók is, főleg ha megöregednek és sétabotjuk lesz. Ugye?
"Aporpó" házasság, boldogság...
Nős ember is lehet boldog! Csak rá ne jöjjön a felesége... Más: Az az özvegy férfi, aki újra nősül, nem érdemelte meg, hogy...
Olvastam nemrégen, hogy a karantén alatt sokan elhagyták szeretőjüket, mert beleszerettek a feleségükbe.
-Ez a népi bölcsessség '79-ben nem volt közismert. Ennek ellenére szépen kigömbölyödtem a 42 év alatt.
A hozzászólás módosítva: Dec 2, 2021
Mire gondolsz?
Mármint a HSZ-om melyik részére? Merthogy az egészből csöpög a bölcsesség...! A hozzászólás módosítva: Dec 2, 2021
Főnököm szokta mondogatni, hogy szívesen tartana barátnőt, csak a felesége kifejezetten ellenzi
A tanulságra gondolok. Egyébként a szélsők még jobban céloznak...
Most még időben vagy, hogy a konvex formából konkávra formáld magad. Mert később ez nagyon megbosszulja magát. Hidd el, sajnos tudom.
Matematikus vs. fizikus.
DGY integrál
Húúú! Valamikor tanultam (tanítottak) ilyet, de már rég kikopott.
De annak idején inkább - mint vegyészek - a vegyészintegrált használtuk: grafikon a papíron, görbe alatti terület körömollóval kivág, ugyanabból a lapból egységnyi terület szintén kivág, mérlegen mindkettő lemér, hányadosuk a görbe alatti terület. Jó minőségű papírral 2% alatti a pontosság
- Professzor Úr, egy jobb lábat amputálunk ... Mondom jobb! ... Mondom láb!!!
Ez viszont se nem vicces, se nem mókás, de megesett.
Olvastan az esetet. Több ellenőrzés van, és mindegyiken átcsúszott a hiba. Még az operáció előtti legfontosabb ellenőrzésen sem tűnt fel senkinek.
Sajnos történnek ilyen dolgok.
Biztosan elborította az agyát a sárga irigység.
Nekem szerencsére nem kellett a lábam amputálni csak megoperálni, de már a mentöben zöldre festették, hogy nehogy a másik lábnak fogjon hozzá a sebész a mütöben.
Minden rosszban van valami jó, a következő amputálásnál már tévedés kizárva.
A hozzászólás módosítva: Dec 2, 2021
Legalább is az újság szerint. Manapság az sem biztos, hogy az orvos mondjuk osztrák volt e, a képek onnan származnak e, vagy az elhunyt nő volt vagy férfi....
Ennyire haragszol gyerek67 -re ?
És ott rendszerint nem egy ember van, szoval ott máshol esett alégy a lemezbe.
Dehogyis. Nem rossz szándékból írtam.
Nem, nem haragszik!
Csupán tudja, hogy ha rajtunk múlik, meg fogjuk csinálni!
Miért a hátrányos oldalát látod, az nem számít, hogy tudja, hogy kell a ziccerre játszani.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |